![]() |
|
holky v semifináleČesko - Austrálie 79:68.Basketbalistky dokázaly zázrak, místo Austrálie hraje o medaile Česko. R^O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: holky v semifináleDobrej zapas R^ R^ |
tazi
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 137 |
![]() |
|
RE: holky v semifináleKdyž už sparta nic tak aspon někdo :))) :))) R^Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
RE: holky v semifináleJe to paráda!!! |
kevin
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 339 |
![]() |
|
RE: holky v semifináleAle slavia je v poločase v pr...i RvO2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: holky v semifinálekrasnej,tvrdej zapas,ferove rizenej.a velka sance na finale.porazit australanky,to je tedy neco!!! |
matador
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 104 |
![]() |
|
RE: holky v semifináleno australanky prd hrali, vystihli ste ich v najhorsej forme na turnaji...inac ten komentator, to bolo :scared: :zombie: |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
radolacojdi do (nevhodné slovo)e s temahle kecama. Australanky podali spatnej vykon a prohrali, protoze jsme jim nic zasadniho nedovolili. Zase jeden zavistivej Slovak, ze ti neni trapne!On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: holky v semifináleaj tebe pekny vecer ;) |
radolaco
![]() |
|
RE: holky v semifinálemam proste z holek radost!Jinak v pohode,cau.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: holky v semifináleja som len chcel povedat, ze som videl australcanky na turnaji na 2x a hrali teda uplne inak a nebolo to tym, ze by ich super k nicomu nepustil...ale to je fuck, hrali tie ceske baby vyborne, je piatok, mozte to zapit :8) |
radolaco
![]() |
|
RE: holky v semifináleDopr**le uz!!!Zase jsem to zazdil a zapomnel se na zapas podivat... :crying: Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
Alesbyl se tam podivat i Venca Klaus, tak museli holky makat, kdyz uz jim na tu akci udelal spot do TV. Kruci, to Belorusko by mohli dat taky, co? Jdu chrnet, zitra jedu na Klet.On Air!
|
Saxon
![]() |
|
RE: holky v semifináleKurňa taky jsem neviděl a to basket až tak nemusím, ale tohle bych snad vydržel.. ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
SaxonTezko rict, Belorusky dokazaly dneska podobny zazrak jako nase devcata a budou rovnez na vitezne vlne. Nechame se prekvapit. Kazdopadne semifinale si uz ujit nenecham, za zadnou cenu. Mej se, dobrou. Ja jsem se chtel zitra podivat, jestli uz nerostou penizovky a hlivy - dostal jsem chut na vege_gulasek. :8)Diskomfort je nositelem pokroku.
|
AlesHavel
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 968 |
![]() |
|
![]() |