![]() |
|
KINO CSMám skylink 2měsíce multi zdarma bez HD a nejde 3dny KINO CS místo toho jede nature.Co mám dělat už mě ten skaylik začíná štvát pořád samé problémy. |
stenlyn
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: KINO CSRobili zmeny na transportéroch.Kino cs najdeš na frekv.12109/H 27500 3/4.Je to aj na web stránke.Najvačšia psina ale je,že uvedený transportér je určený ako DVB-S,S-2,čiže ako HD,z toho vyplíva,že ho nenaladíš s bežným SD prijímačom.Dnes som to odskúšal na Opticumoch 7300SD a 402HD a na tom mi kino cs išlo.Ak som to to nenapísal celkom presne tak ma neukamenujte,ale podľa mňa sa zase towercomáci vyznamenali na Rv ;P |
polfini
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 209 |
![]() |
|
To je vtip???Schvalne.....proc Ti to nejde........protoze jsi liny cist clanky zde na parabole. Kino CS je na 12109. Uz 3. den. 14 dni se na toto tema o tom pisou clanky...Věnuji se dálkovému příjmu VKV, přes přijímač xdr. Anténa Kathrein- Horizontálně, Iskra - Vertikálně a rotátor....
Na Třebívlicku /Ústecký kraj/ chytám rádia z Prahy, Jihlavy, Jauerlingu, Kahlenbergu...
Nyní se chci věnovat příjmu rádií v DABu....
|
Marcel,
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: KINO CSmusis si koupit prijimac, ktery umi normu DVBS, modulaci,8PSK a kompresni algorytmus MPEG4. Takze novy HD prijimac.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: KINO CSPřesně jak psal polfini potřebuješ HD přijímač. ;)Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
RE: KINO CSDVBS2 pochopitelne.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
stenlynZiadne problemy...treba viac citat..info o zmene je aj na ich oficialnej strankeČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 269 |
![]() |
|
RE: KINO CSvzhledem k tomu, že konkurenční cs link (podle většiny zde na parabole absolutně nejlepší platforma) nemá podobný "vymoženosti" jako tenhle balíček vůbec a jeho nabídka je celkově (s výjimkou sportu) dost chudá, tak nevím co vyšiluješVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: KINO CSTenhle balicek stoji za velku ....Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
vortimondJaka vetsina? Vsimni si, ze jsou to prevazne jedni a ti sami lide, skylink je nebude brat vazne a ver me, ze i obed jim bude chutnat :)))Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
RE: KINO CStenhle balíček je absolutní hnuj, ale jenom když ho má skylink. kdyby ho měli obě platformy, tak bude skvělej (podobně jako retro music television). HD programy jsou taky hnujVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: KINO CSBalicek je super. Za ty prachy co to stoji co byste jeste chteli? Jasne ze hodne reprizuji, ale pekne ceske filmy nebo na Doku CS dokumenty, ktere se jeste nikde v TV nedavaly nebo jsou z archivu CST.Obrazek v mpeg-4 je pekny, ano ten zvuk jeste neni ono, nicmene dnes ma jiz Kino CS uroven zvuku srovnatelnou s ostatnima, stacilo Skylinku jeden den po upozorneni a bylo to opravene, zbytek se doladi, no problemo ... Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
RE: KINO CSno právě že oni ani nevědí jak to vypadá. kdyby viděli jak např. zrovna to CS kino solidně a dobře vypadá (obrazově i zvukově) tak by se museli jedině divitVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
KINO CSMně se zdá, že tady měkdo spadnul s měsíce, nejde mu program a může za to Skylink, v současné době jde na Skylinku vše jak má. Nevím jak kdo, ale já využívám jejich služeb několik let a bez nejmenších problémů. Kredit dobíjím kartou spořitelny a vždy vše okamžitě naběhne, občas se může nějaký problém vyskytnout, ale to je všude a musí se s tím počítat. Dělají to jen lidé a ti jsou chybující stejně jako technika. |
Achnaton
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
vortimondAbsolutne vobec mi take nieco nechybaČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: KINO CSa len na upresnenie..mam aj Skylink aj CSLink ,ale predplacat si to urcite nebudemČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
Balik CSR^ R^ R^ |
Robert
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 728 |
![]() |
|
RE: KINO CS...."musis si koupit prijimac, ktery umi normu DVBS, modulaci,8PSK a kompresni algorytmus MPEG4..". No předpokládm, že tu modulaci 8PSK mají jenom ty tři programy v CS TV balíku, ne ? Já ani jeden teď nechytám, páč je nemám předplacený - na svým Goldenu 980 HD nemám nikde ani v manuální instalaci a informacích sdělení o nějaké modulaciQPSK, 8PSK, natož volby... . takže nevím jestli by mi to šlo nebo to Golden automaticky přežvejká sám - mpeg4 samozřejmě jede bez problémů, dřív jsem dokuCs měl v multiHD balíku -i teď když dám vyhledat na TP 12109 stanice, tak jsou tam všechny 3 doku,musika a kino nalezeny, ale nevím jestli může být ta 8PSK problém - a otestovat to tím, že si cvaknu 90 korun, se mi ještě nechce..... NOVA HD samozřejmě fachá bez problémů |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
![]() |
|
RE: KINO CS8PSK maju vsetky programy na tom TPČlovek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.
|
Blooddog
![]() |
|
RE: KINO CSpro Saxonjak tady píšeš / musis si koupit prijimac, ktery umi normu DVBS, modulaci,8PSK a kompresni algorytmus MPEG4. Takze novy HD prijimac / je to hezký ale takových přímačů je třeba Humax , včetně TELEVIZORŮ s vestavěným satelitem Panasonic a stejne HD na některých nechodí ale normu DVBS, modulaci,8PSK a kompresni algorytmus MPEG4 mají . Je v tom bordel. Podle papíru se nic nepopzná a nedá nakupovat . Za rok se zase něco změní a co ted jde jít zase nemusí. |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
KINO CSTakže je to na (nevhodné slovo),já jsem si koupil skylink pro KINO CS a bez HD přijímače mě to nepojede.A vyhazovat peníze za novej sat.se mě nechce,vytáhnu kartu a půjdu ji vrátit do obchodu.Řeknu jim že karta není to co jsem kupoval a budu žádat okamžitě vrátit peníze.Je to hold bordel. |
stenlyn
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: KINO CS...a keď ti dôjde v aute palivo, tak ho pôjdeš tiež vrátiť s tým, že to nie je to, čo si kupoval a predajca ti nespomínal, že treba tankovať?! |
brga
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 1 199 |
![]() |
|
![]() |