Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Problém Skylinku,či jinde

https://www.parabola.cz/forum/topic-53839/
Téma nám odplavalo až na 9.list v tuto chvíli,hezky to drželo na začátku a zase to redakce pustila k ledu

pierrepetr
Registrace: 5/2006
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 91
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Problém Skylinku,či jinde

Chlapi, mějte rozum, jiná cesta není, než využívat plné možnosti satelitu, zvláště pro čechoslováky, kde si HD balíčky platí málo lidí.
Kdo má doma krám, který to nedokáže přijímat a výrobce toho krámu mu nepomůže, tak ten si to bude muset řešit nápupem resívru, který to přijímat umí. Co jiného byste chtěli slyšet ?

Nervoš
Registrace: 1/2006

ano četl jsem to a proto říkám panasonic to třeba vyřeší, ale co ostatní a neni jich málo co jim to jde špatně . nebo vůbec a panasonic ani nemají? Je plno lidé , že nemají ani internet. aby měli informace čerství. Řekni jim v krámu koupili jste špatný výrobek satelitní půroku starý kupte si nový i když je váš výrobek v normě ,ale máte smůlu zase nebavím se o panasonicu . A těch lidí je dost zatím vyčkávají nebo se na HD zatím nekoukají ale do budoucna určitě budou třeba na vánoce , ale ta vlna přijde !

standa111
Registrace: 11/2009

Já mám koupenou televizi, která normu pro modulaci 8PSK splňuje (i když nevim co znamená). Modulace 8PSK určitě má nějaké parametry a normy (ja?). Kdo tuto normu porušuje (nedodržuje), Panasonic nebo Skylink? To, že modulace 8PSK bude zvládat vyšší toky, OK, ale to samozřejmě muselo být někde dáno právě těmi parametry, normou (proto tyto slova máme). To, že bude DVB-T2 s tímto případem nemá nic společného. Já nemám přístoj který splňuje normu DVB-T2, proto nemůžu vyžadovat, aby mi v budoucnu fungoval. Kdežto 8PSK ano.

Martincca
Registrace: 9/2010

U pozemní digitalizace musely milióny lidí vyhodit TV nebo koupit STB. Jediný rozdíl je v tom, že byli dopředu připraveni, zde to přišlo jako rána z čistého nebe, takže rozhořčení lidí docela chápu.

visper
Registrace: 5/2008

zde pokud si stáhnete manual K Panasonicu 4.7 MB zjistíte na straně 83 , že demodulace má panasonic -QPSK i 8PSK tak jako u ostatních výrobcích v návodech je to stejný
odkaz.

http://www.viera.cz/vyrobek.aspx?id=AAD_4906

standa111

Martincca vydrž, pokouším se hledat normu pro 8PSK.

visper

no dyť jo. ale to ještě neznamená, že to umí korektně zpracovat v běžném rozsahu

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Je jednoduchý ,koupit Novu HD od Cslinku.

robokop
Registrace: 5/2009

visper

Díky, moc by mě to zajímalo (poslední dobou, cca 4dny).

Martincca

Martincca máš pravdu když si přečteš technické věci k Sony TV nebo o satelitních přístrojích tak to mají napsaný stejně jako Panasonik které taky nejdou. Samořejmě pokud bude nová norma a já na to mít TV nebudu je to moje chyby , že jsem takovou elektroniku vůbec kupoval to máte pravdu ale to není tento pčípad.

standa111

Vortimond uvedl včera dobrou paralelu s PC

Tam také jsou nové softy, kterým různé plečky nestačí a musí se inovovat a nikdo se nad tím nepozastavuje. Každý si to řeší sám a vyřeší si to.
Tady to nemůže být jiné. Návrat zpět možný není.

Nervoš
Registrace: 1/2006

abys tomu rozuměl, VŠECHNY hd přijímače umí modulaci 8PSK. bez výjimky prakticky. ale né u všech je příjem 8PSK v pohodě při větším využití kapacity toho transpondéru

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Tady máte kalkulačku bitrate pro 8PSK a moderní satelity.
http://www.satellite-calculations.com/Satellite/bitrates.htm
Skylink žádnou normu nepřekračuje, dalo by se tam narvat ještě víc.

visper

Fajn, to jsem potřeboval vědět (budu ti věřit :-)). Tím je to dáno : normu neporušuje Skylink, ale nedodržuje Panasonic! Dík vispere

Martincca

vortimond

Laická otázka.Prečo v týchto krajinách nemá Panasonic problém s príjmom?
platformy využívající na některých TP 60 Mbps a více jsou:
VIASAT, SKY ITALIA, UPC DIRECT, HELLO HD, CYFRA+, PLATFORMA N, ORANGE POLSKA, CYFROWY POLSAT, TOTAL TV, BULSATCOM, DOLCE TV, CANAL DIGITAL NORDIC, TV CABO, MEO TV, MY TV, CANAL DIGITAAL NL, TV VLAANDEREN

tatar
Registrace: 4/2006

tatar

tak to by mě teď už tuplem zajímalo

Martincca

a jak víš že tam problém nemá? ono se jedná o VŠECHNY televize panasonic s DVB-S tunerem?

vortimond

visper

Hele vispere, mě to ukazuje něco jinýho, jsem na cca 85 MBit/s. Jsi mě možná trochu mystifikoval :-(.

Co jsi tam zadával za parametry?

Martincca

Jen loňské modely Panasonic, letošní řady 20 a 25 údajně jdou... Já mám bohužel loňský TX-P46G15E, takže mám smůlu a už se se shámím po co nejlevnější kartě CSlink...

muchacho
Registrace: 2/2010

wortimond

Predpokladám,lebo nikde podobné problémy som na nete nezaregistroval a tento model tvp Panasonocu s dvb-s tunerom patril vo svete medzi vyhĺadávaný typ.Pokiaľ vieš o podobných problémoch u spomínaných providerov poprosím ťa o odkaz na zahraničné fóra.Mám záujem aj o reakcie zahraničných majiteľov tejto značky.

tatar
Registrace: 4/2006

JAK JISTĚ VÍŠ, různý modelový řady TV jsou určený pro různý trhy nebo oblasti. liší se jednak typový označení a potom i výbava. a já fakt nejsem expert

vortimond

Unika vam uz podstata problemu.

1. Panasonic normu neporusil, precital som si ju na dvb.org.
Norma hovori, ze prijimac musi zvladat tok min. 58 a ten aj zvlada. Potvrdil mi to aj Skylink.
2. Skylink normu tiez neporusuje, lebo na DVB-S sa vztahuje ina norma, ktora toto nezakazuje, takze sa mozeme asi sudit s EU, ze ma v obehu taketo normy.
3. Tych platforiem nad 58 je naozaj dost. Televizory ten prijem zvladaju v pohode, len to nevedia dekodovat. Dokaz je Travel Channel, ktory bezi FTA.
4. Co sa tu neriesi je, aky je sposob napravy. Skylink neustupi,to uz vieme, takze ma zaujima, ci sa to opravit zmenou Fw, alebo iba zmenou HW, TO JE TO, CO MA JEDINE ZAUJIMA.
Kupit ext. prijimac je ako ked sa ti pokazi auto, tak si dokupis tahac.

dunaj
Registrace: 8/2009

dunaj

a můžeš mi říct kde přesně se o tý normě píše? dík

vortimond

za situace kdy tady dobrá desetina lidí lže a vymýšlí si neexistující věci, tak je to takový divný dohadování

vortimond

Momentálně Skylink 61,1 Mbits, UPC na Thoru 68,0 a MyTV Ukrajina na Thoru 74,9 Mbits.

visper
Stránka: 1 2 [ 3 ] 4
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 91

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra