![]() |
|
comag sl100hd a TP 12109máte někdo vyřešen problém s comag sl100hd a TP 12109? Který modul zde bez problému běží? |
DELETOR
Registrace: 7/2008 Příspěvků: 102 |
![]() |
|
RE: comag sl100hd a TP 12109Taky by mne zajímalo jestli někomu s Comagem jede TP 12109 bez potíží. Jaký používate modul a soft. Já mám modul Eurocam irdeto a soft. Comag SL100 HD - 3.0.C (E59) a stále nejde. |
martykula
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
skusal som kde aky modula ziadny nechce dekodovat TP12109.Informoval som sa u DATART kde som prijmac kupoval a tam mi povedali ze chyba je na strane Skylink.Tak pockam do pondelka ci Skylink spravi este dake zmeny aby sme mohli pozerat aj my,ak nie,budem od nich ziadat navratenie penazie za kartu a HD+ ktore som si zaplatil na rok,uz som sa na to pytal pravnika.Pojdem ku konkurencii,nemenim si koli TP12109 kupovat novy HD prijmac.som s tymto uplne spokojny. |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
RE: comag sl100hd a TP 12109Přesně tak já jsem taky plně spokojen s Comagem vše jelo výborně s posledním softem a ted tohle od skylinku. |
martykula
![]() |
|
@martykulaNeviem ktory FW mas presne,ale ja co som stiahol posledny,ide uz konecne aj Funradio z 1W s tym novym zvukovym kodekom :) Prepinanie pre CI moduly je neskutocne rychle,nevies ci prepinas medzi FTA kanalmi alebo kodovanymi,taka super rychlost.A teraz mam koli p.Glisnikovi ist kupit dalsi prijmac a modul??? To on kde zije? :scared: |
mercedes77
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 926 |
![]() |
|
RE: comag sl100hd a TP 12109Psal jsem již o několik přízpěků níže.Mám modul Technisat a naběhlo mi to vše v pořádku. V přijímači mám vezi 3.2 nahranou v lednu.Tehdy připojili kodovací system irdeto a byl jsem v pasti.Nešly mi naskenovat po smazání programy z 12109.Teď to funguje.Ale bohužel mi to nepouští zápisy na kartu.Tak ji musím jednou za čas dát do druhého přijímače. |
mesicek
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 18 |
![]() |
|
To mesicekNo s těmi zápisy mi to dělalo taky ale když nahraješ poslední soft tuším že z dubna pak vyšel ještě v červnu ale nepoznal jsem rozdíl tak zapisy nchodí normálně. Vyzkoušej a napiš jestli ti to s tím Technisatem jede. |
martykula
![]() |
|
RE: comag sl100hd a TP 12109jak se u comaga mrknu na ty zapisy? |
labi
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 200 |
![]() |
|
to labiNijak comag je nezobrazí. Řeším to tak že kartu i s modulem strčím do tv panasonic a tam mi to zobrazí :) |
martykula
![]() |
|
RE: comag sl100hd a TP 12109ok.dik,myslel jsem si to kdyz jsem nemohl v ci rozhrani a nikde jinde nic najit.a k cemu ty zapisi vubec slouzi jestli se muzu takle blbe jako sat benjaminek zeptat. myslis ze by pomohlo tem co nejde 12109 se na ne mrknout v jinych prijimacich a poladit to?ja mam eurocam irdeto.dik |
labi
![]() |
|
RE: comag sl100hd a TP 12109Zápisy Ti ukazují co máš zaplaceno za balíčky a na jaké období. S tím TP to nemá nic společného. |
martykula
![]() |
|
RE: comag sl100hd a TP 12109nejake novinky ohledne 12109? |
labi
![]() |
|
COMAG SL90HDMám taky červený modul Eurocam Irdeto a na 12,109 tma. Přemýšlím nad koupí modulu SMIT nebo TECHNISAT. Pokud budete mít někdo zkušenost s funkčností těchto modulů, dejte prosím vědět. |
BLAZ
Registrace: 7/2006 Příspěvků: 54 |
![]() |
|
RE: comag sl100hd a TP 12109dnesni odpved ze skylink:Dobrý den,zkuste prosím vymazat původní i nově naladěné HD programy a poté restartujte recieveru, tzn. vytáhněte jej na 5 minut z el.Poté znovu nalaďte HD programy dle nových parametrů, viz zde: http://www.skylink.cz/web/structure/6.html?do[loadData]=1&itemKey=cz_88.Nově naladěné HD programy najdete na konci seznamu programů.Pokud ani poté programy nepohrají, zkuste prosím vložit kartu do jiného recieveru, abychom zjistili zda je problém v kartě či recieveru. |
labi
![]() |
|
![]() |