![]() |
|
Ozařovač k anténě Kovosat 120Mám středovou parabolu Kovosat 120, nemám k ní ovšem originální ozařovač. Měl by být f/D=0,4. Je možné použít např.ADF-120? (http://shop.olmi.cz/zbozi/1021-adf-120-feedhorn-for-invacom-c120-feed-lnbs). Mělo by se zde dát nastavovat poměr f/D. Jak se tento poměr nastavuje posouvá se celým ozařovačem, aby ohnisková vzdálenost f=46,5cm, nebo se posouvá šroubováním závitu? Následně k němu chci koupit přírubové Invacom LNB SNF-031. |
miky05
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
RE: Ozařovač k anténě Kovosat 120Místo Invacomu zkus MTI, i když se bude hůř shánět. Originál feedhorn na K120 bych možná někde našel, měl jsem jich tu dost a průběžně jsem je podaroval. Pokud máš možnost nechat vyrobit, tak na dxsat vysel kdysi výkres toho feedhornu. |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Ozařovač k anténě Kovosat 120Ahoj pokud by jsi měl original feedhorn ke Kovosatce 120 koupil bych od tebe. O tom MTI jsem taky četl, ale nikde jsem ho nevidel prodávat. Napiš mi na satf@centrum.cz. Díky |
miky05
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 28 |
![]() |
|
MTI som kupilu nas v Nitre tusim tv sat nitra a este bola akcia. Aj ozarovace som kdesi videl predavat ale uz si nespomeniem ze kde.Hoj |
Ylva
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 617 |
![]() |
|
zbytocne vyhodne peniazePo mojich skusenostiach s ozarovacom a lnb invacom na parabole 180 cm mozem len skonstatovat ze zbytocne vyhodene peniaze to boli jak za lnb tak aj za ozarovac lnb za cca 8 euro do offsetovej paraboly dokozal to iste v stredovej a nie za cca 60 euro |
forak
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 292 |
![]() |
|
forakTvoje zkušenosti ještě nic neznamenají. Máš něco nezdravého v příjmovém řetězci. Ofsetový ozařovač s poměrem f/D kolem 0.6 a více nikdy nemůže ozářit celou plochu středové paraboly s poměrem f/D kolem 0.4.O tom je zbytečné diskutovat. |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
![]() |
|
hujertiez si myslim ze by to malo byt lepsie ked je to na to stavane a hlavne to tolko stoji ale z mojich skusenosti som prisiel len na to ze zbytocne vyhodene peniaze a ziaden ziskany rozdiel neviem ako na tom ziskat nejake percenta naviac myslim ze som sa dost s tym ponatahoval aby bol nejaky zisk a nic koaxial mam dobry chyba potom uz bude asi iba v mojom vantage 1100:-) |
forak
![]() |
|
RE: Ozařovač k anténě Kovosat 120Chyba je buď v tvé parabole, nebo v tobě. Jestli máš nějakou tu segmentovou 180 z Asie, která se kroutí už když se na ni podíváš... |
Hujer
Registrace: 4/2004 Příspěvků: 948 |
![]() |
|
Hujerje to segment bola nestabilna no po jemnej uprave sa z toho spravila stabilna parabola za podstatne nizsiu cenu s usetrenim cca 30 OOO kc :-) porovnaval som lnb samozrejme uz po stabilnom ukotveni vysledok uz vies |
forak
![]() |
|
feedhorn kovosat 120Zdravím pánové,Kdyby někomu ležel doma ozařovač na kovosat 120 a dokonce třeba i prodal, tak by mě udělal velkou radost.... antonin.fiala zavináč seznam.cz Předem dík...... |
antonin1
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 76 |
![]() |
|
![]() |