![]() |
|
Monobloky Twin a QuadV současné době vlastním 2x Technisat MF4-S, na parabole (80) mám monoblok Twin. Protože uvažuji (vlastně už jsem rozhodnut) o zakoupení dalšího sat. přijímače Technisat Technibox SIR (mám ještě jednu volnou televizi), budu muset koupit monoblok Quad. A protože nechci mít ten původní Twin bez využití, napadla mě myšlenka nějak to zkombinovat, abych přijímal 13-19.2-23.5-28.2 s tím, že všechny družice budu mít jen na dvou přijímačích a na třetím jen 2 družice.Chtěl bych dát (při pohledu od paraboly) střed na 23.5 a napravo bude 28.2 (Quad) a pak nalevo od toho nějak připevnit ten Twin a mít tam 19.2 a 13. Pak použít dva přepínače (zřejmě Option), abych to dostal ke dvěma přijímačům, a ke třetímu to dát napřímo z jednoho výstupu Quadu (přijímač pro matku, tam stačí 23.5). Vím, že to není ideální nápad, ale nechce se mi moc do 4 LNB Quad a 3 přepínačů. Má s takovýmto řešením někdo nějaké zkušenosti? Bude to chodit? Prosím jen seriózní odpovědi, neptám se proto, aby si ze mě někdo utahoval. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Monobloky Twin a Quadno to ked sa ti podarí,tak si dobrý...ten quad je bez problémov,ale ten čo chceš dať ako píšeš nejak vedla,tak mám pochybnosti,že vôbec niečo na tom pojde a ked už tak slabo a len jedna družica...možno sa mýlim,ale je to zbytočný pokus,ktorý ti nedá signál môjho gusta....AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 525 |
![]() |
|
RE: Monobloky Twin a QuadKup 60 cm parabolu na monoblock pro matku, na 80 cm parabolu 4 x LNB TWIN - na Aukru za hubičku a 2 x DisegC 4/1 pro sebe. Funkční a nejlevnější. (očísluj si kabely). |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Monobloky Twin a QuadChodit to zřejmě na těch svářečkách i když 6st bude, ale tohle ekonomické uvažování(navíc dopředu s kompromisem signálu) mi do hlavy neleze.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Monobloky Twin a Quadjá v tom nevidím problém,to nějaké uchycení se jmenuje držák druhého konvertoru česky brejle, pokud máš atyp anténu tak si vyrobíš, monobloky těsně na sebe ,hodně zdaru, počasí na to máš tak napiš aspoň kolik máš na teploměrech ahoj |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Monobloky Twin a QuadZatím dík všem.tonek: vím že jsou to brejle, jen jsem to tak neurčitě napsal. Až to "spáchám" tak se ozvu jak to šlape. Ale nebude to tento víkend, chci to objednat až v týdnu, takže asi až pak. Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Monobloky Twin a Quadjsivak: Na tom "nějak vedle" určitě půjde 19.2, dneska mi chodí např. Sport1 (bývalé DSF) na úroveň/kvalita signálu 80/80%, eurosport 72/72%, takže to by mělo zůstat. Zřejmě z 13E bude signál slabší, ale doufám, že to nebude nějaká tragedie.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
![]() |