Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

TP bez signalu

chcem sa spytat,ci mate signal na TP:12109 H 27500 3/4.Zadal som TP do primaca manualne a ten je bez signalu.Ci nahodou neni odpojeny,alebo nejaka porucha??Parabolu mam 80cm.Jedna sa o tie nove programi Muzika CS..aaa..Dik za odpoved..

sano1
Registrace: 4/2009
Odpověď v diskusním vlákně

Stejný problem u Vantage HD 8000

u mně to samé, taky mně zajímá v čem je chyba, doplňuji že se jedná o horizontální polarizaci...

lubos
Registrace: 6/2009

RE: TP bez signalu

Chyba je u tebe nám to šlape jako víno.

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

modulace

Ještě se mrkni na modulaci má být DVB-S2 8PSK a pilot ON.

streki
Registrace: 12/2008

Kontrolní otázka. Máš HD přijímač?

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

sorry, nevšiml jsem si =H=

autor již polarizaci uvedl

lubos

že by připravovali změnu modulace a FEC zpátky na původní?

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Vantage 8000 HD

kde nastavím 8PSK a pilot ON, mám možnost jen DVB-S2 a kde nastavím zbytek?

lubos

Asi máš automat(buď rád), popř. v některých stb se to menu otevře až po zvolení S2.

Tomik535

Vantage 8000 HD

automat asi mám, ale signál ne...

lubos

Pak máš možná nastřelenou anténu..

Tomik535

potvrzuji. Signál jsem měl a po úpravě parametrů Skylinkem jsem signál ztratil. Nicméně po doladění paraboly vše jede. Vantage má fec auto. Musíš tam mít DVBS2. Signál z tohoto TP je o něco slabší než ostatní z Astry.

Vantage HD7100TS, HDD WD My Book 500GB, Strong SG2100, Diablo 2.3,Skylink, Digi TV, Freesat. Díky za každý nový HD program.

alda10
Registrace: 9/2006

Vantage 8000 HD

Děkuji vantagaťákovi alda10

lubos

jjj

2alda10:to bohužel je. Asi chtějí aby národ se od televizí odebral na střechy a trochu se provětral. :)

streki
Registrace: 12/2008

Já,ale čet třeba špatně ale má tobýt pol.V a ne H.

koax
Registrace: 2/2008

pardoon omlouvám se.Jsem uuuplně blbej ;)

koax
Registrace: 2/2008

Tp bez signalu

Diky vsetkym za odpovede.Prijem hud.stanice Muzika CS uvadza TP12109 H 27500 3/4.Prekvapilo ma ze neni na nom signal..Vsetko nastavene ok..primac nemam HD,DVB-S2.To by malo fungovat..Mozno sa mylim,ale tiez vsetci tu signal nemaju??Ci mate signal na primacoch/klasika DVB-S2/a ci je ozaj TP spravny..Dik vsetkym ,ktory odpisu!!a poradia!!

sano1

sano1

"primac nemam HD,DVB-S2.To by malo fungovat."

Tak to teda nebude..nemas HD prijimac - CS TV nenaladis

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

re:TP bez signálu,Vantage 8000 HD

Potvrzuji, že signál opravdu není, ať polarizace V nebo H - nehraje roli, má být H. Ve článcích na Parabole se píše o problémech na rozhranich u Panasoniku, ale ten problém máme tedy i u Vantage
- záměna Cryptoworks modulu za jiné nepomohla, ani univerzální čtečka recievru s kartou nic neřeší.TV Nova HD u mne pro SkyLink zmizela.

honza
Registrace: 12/2003

Tp bez signalu

Bloodogu predem ahojky..pocuvaj:pozeram cez KU-prepinac/astra1-astra3/Ked zmenim prepinanie potom mi nabehne signal na 12109,ale vypadne mi na 12565./uviedol som priklad/proste funguje to vzdy opacne.Astra1 bez problemu,ale astra3--pohroma..Nevedel som ze KU-prepinac to moze ovplivnit.V nastaveni mam len frekvenciu,polarizaciu,rychlost..Ine polozky tam niesu.Vidis Lubosovi to tiez nefunguje!!Je to asi problem ten isty..Pripada mi to ako ,ked chcem pozerat Markizu nejde mi Muzika CS a opacne.Sranda ,co povies???

sano1

Zadej 12110H27500-3/4-8PSK,pilot,dej do paměti a laď.Vše by mělo být OK.

zzaner

Tp bez signalu

Honziku ze je tak??Zajimave je to ,transponder ako kazdy iny..pokuse robim uz treti den a stav ten isty,hned je po radosti,co som bol vtom ze zas nejake programi..dam na starost BLOODOGOVI,on poradi,on je fachman!!

sano1

sano1

Na jednej strane pises,ze nemas HD prijimac...potom napises,ze raz ti Muzika CS ide,raz nie...kto sa z toho ma vyznat

Človek má tri cesty ako múdro konať. Najskôr premýšľaním: To je tá najušľachtilejšia. Druhá napodobovaním: To je tá najľahšia. Tretia skúsenosťou: To je tá najtvrdšia.

Blooddog
Registrace: 12/2006

Mně to připadá,jako by jste měli saty poprve v životě. :lookaround: :lookaround: :laughing:

zzaner

Tp bez signalu

Blodogu:nahodim si vsetky TP na Astra 23,5.Vsetko funguje ako ma..ale!!!uvedeny TP nejde ako aj vysielanie v HD.Mam klasika primac SD-2.Nakolko sledujem prijem z dvoch druzic a ja zmenim ::prepinac A na prepinac C,vtedy mi nahodi signal na 12109..V tento moment si ale odstavim pozeranie ASTRE 1..Vyskusal som moznosti pomaly vsetky .Mne to pripada akoby som do primaca daval dva signaly.jeden sa zapne ,druhy sa vypne.Preco to nejde ako ostatne..Tento TP on funguje,ale preco mi ho nieco rusi..Tvrdim,ze ked naskoci signal,tak mi zrusi signal 12565-markizu atd..Co to moze sposobovat!!nastavenie mam OK,doteraz bez problemu..Je to skoda ,ked problem..Skusim este ,ale nedavam nadej..Urcite niesom sam..

sano1

Sano, neviem ci ti niekto rozumie, ale ja nie. Mas DiseqC prepinac a jeden LNB mas na A druhy na C? Ak to mas tak nastavene aj STB tak uz nemas co prepinat z A na C. Okrem toho ako chces prijmat HD a mpeg4 vysielanie ked nemas HD prijimac. Co mas vlastne za STB? Ja mam signal na tomto TP uplne v pohode, silnejsi ako na 12565.

terrible
Registrace: 1/2009

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra