![]() |
|
Technibox sirMam takovej problem vcera jsem si koupil dlouho ocekavanej sat. prijimac Technisat technibox sir.Pozapojeni tak jak ma vsechno byt zapnu zadam cestinu napise to ukladam data a dal se uz nedostanu jakoby prijimac zamrzl skousel jsem i restart ale nic poradi nekdo nabo reklamace dik |
maslo
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
RE: Technibox sirA zkusil jsi diskuzi pod tímto kouskem třeba na www.eltasat.cz?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Technibox sirV té diskusi tam ale o jeho problému nic nevidím. :bigeyes:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Technibox sirA co na to tvuj prodejce? Kdyz inkasoval prasulky, tak by mohl mit i technickou podporu ne?Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
Registrace: 10/2004 Příspěvků: 1 796 |
![]() |
|
RE: Technibox sirTomik535: Však jsem to myslel tak, aby tam svůj dotaz zadal.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: Technibox sirhned v pondeli tam volam |
maslo
Registrace: 12/2007 Příspěvků: 138 |
![]() |
|
RE: Technibox sirJá mám Technisaty, ale T-Sira bych nekoupil a všem to rozmlouvám. Přihodit 2.000,- a klid. Kde ho matlaj ? |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Technibox sirA co je SIRovi tak hrozného?Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
![]() |
|
RE: masloPřesně tak, kontaktuj prodejce nebo Eltasat, tak Ti bez problémů poradí. Zatím mi vždy s každým problémem poradily perfektně. |
Mazope
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
RE: Technibox sirNic, pouze se jedna o nejlepsi HDTV Irdeto box na soucasnem trhu, coz mozna nekomu bude vadit ... navic behem par dni se pusti OTA s novym FW a dalsimi vylepsenymi funkcemi.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
![]() |
|
RE: Technibox sircakam nan uz 3mesiaceDreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
![]() |
|
RE: Technibox sirTaky na něj čeklám jíž 3měsíce, v pondělí jsem si ho chtěl objednat, ale teď asi chvilku ještě počkám.IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 433 |
![]() |
|
RE: Technibox sirPo prvni dodavce se vice mene zaprasilo, zbyva poslednich par kousku, pak zase cekat, dalsi dodavka az koncem mesice, kdyz to dobre pujde ...Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
![]() |
|
RE: Technibox sirTakže radči ho koupit dokud ho mají?IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
![]() |
|
RE: Technibox sirTo je na tobe, ja ti jen rikam situaci na hlavnim sklade distributora Technisatu u nas. Pocitam ze behem pristiho tydne budeme na suchu.Kazen a poradek je to hlavni!
|
007
![]() |
|
Technibox sirV pátek mě ho dovezli,spokojenost, rychlost přepínání kanálů excelentní i s ext. decoderem Cryptoworks, mnohem rychlejší než azbox. Jedinej problém nastal po cca 5h provozu a to ten že přestal fungovat. Takže bude výměna... :))) Jinak stejně není nic lepšího. |
jerry240
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: Technibox sirtak, uz se mi veze :)))IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)
|
MirHo
![]() |
|
Technibox sir_výměnaVyměna proběhla v pohodě, přijmač reaguje dobře. Je dobré do něj dát tu novou irdeto kartu jinak to otravuje hláškou vložte kartu,nenašel sem jak to vypnout, kombinace skylink a cslink v ext.modulu je ok.Přijmač je svižnej,má auto standby, dobrá funkce. Celkově spokojenost. |
jerry240
![]() |
|
Technibox sir_výměnaDalší postřehy: vyměněný přijmač 2 den po zapnutí vykazuje podstatně horší reakce na DO.Dá se říct že že začne korektně reagovat po 15min od zapnutí. Vypadá to na dalši reklamaci :fuming: |
jerry240
![]() |
|
DiZiPiA DS4H-35IRSpodobnost s tímto přijmačem ,stejnej ovladač,podobný menu,stejný střeva...proto ty problémy...že sem si toho nevšiml dřív :))) že bych se pletl? :))) |
jerry240
![]() |
|
Technibox sir-DiZiPiA DS4H-35IRSPotřebuje žhavit min 48h na nějakým HD programu aby se to zahořelo a začalo makat tak jak má. :8) |
jerry240
![]() |
|
![]() |