Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: DVB-S přijímače

Technibox sir

Mam takovej problem vcera jsem si koupil dlouho ocekavanej sat. prijimac Technisat technibox sir.Pozapojeni tak jak ma vsechno byt zapnu zadam cestinu napise to ukladam data a dal se uz nedostanu jakoby prijimac zamrzl skousel jsem i restart ale nic poradi nekdo nabo reklamace dik

maslo
Registrace: 12/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Technibox sir

A zkusil jsi diskuzi pod tímto kouskem třeba na www.eltasat.cz?

Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.

joscer
Registrace: 10/2007

V té diskusi tam ale o jeho problému nic nevidím. :bigeyes:

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535

A co na to tvuj prodejce? Kdyz inkasoval prasulky, tak by mohl mit i technickou podporu ne?

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

Tomik535: Však jsem to myslel tak, aby tam svůj dotaz zadal.

joscer

hned v pondeli tam volam

maslo
Registrace: 12/2007

Já mám Technisaty, ale T-Sira bych nekoupil a všem to rozmlouvám. Přihodit 2.000,- a klid. Kde ho matlaj ?

CES
Registrace: 4/2007

A co je SIRovi tak hrozného?

joscer

RE: maslo

Přesně tak, kontaktuj prodejce nebo Eltasat, tak Ti bez problémů poradí. Zatím mi vždy s každým problémem poradily perfektně.

Mazope
Registrace: 4/2010

Nic, pouze se jedna o nejlepsi HDTV Irdeto box na soucasnem trhu, coz mozna nekomu bude vadit ... navic behem par dni se pusti OTA s novym FW a dalsimi vylepsenymi funkcemi.

007

cakam nan uz 3mesiace

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan
Registrace: 5/2007

Taky na něj čeklám jíž 3měsíce, v pondělí jsem si ho chtěl objednat, ale teď asi chvilku ještě počkám.

IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)

MirHo
Registrace: 1/2006

Po prvni dodavce se vice mene zaprasilo, zbyva poslednich par kousku, pak zase cekat, dalsi dodavka az koncem mesice, kdyz to dobre pujde ...

007

Takže radči ho koupit dokud ho mají?

IPTV-vlastní seznam + yello TV, simpli TV, Zattoo de+ch, Sweet(+Sweet Ukr,hu,SK,ro,bg,pl) sledování TV,NordicTV, LepšíTV, o2TV, Vodafon, Genius, poda, orange, tv+, magio, kartina, bgtime, elemental, antik, Skylink SK, youtv, Orion (cca 23000 tv stanic)

MirHo

To je na tobe, ja ti jen rikam situaci na hlavnim sklade distributora Technisatu u nas. Pocitam ze behem pristiho tydne budeme na suchu.

007

Technibox sir

V pátek mě ho dovezli,spokojenost, rychlost přepínání kanálů excelentní i s ext. decoderem Cryptoworks, mnohem rychlejší než azbox. Jedinej problém nastal po cca 5h provozu a to ten že přestal fungovat. Takže bude výměna... :))) Jinak stejně není nic lepšího.

jerry240
Registrace: 5/2006

tak, uz se mi veze :)))

MirHo

Technibox sir_výměna

Vyměna proběhla v pohodě, přijmač reaguje dobře. Je dobré do něj dát tu novou irdeto kartu jinak to otravuje hláškou vložte kartu,nenašel sem jak to vypnout, kombinace skylink a cslink v ext.modulu je ok.Přijmač je svižnej,má auto standby, dobrá funkce. Celkově spokojenost.

jerry240

Technibox sir_výměna

Další postřehy: vyměněný přijmač 2 den po zapnutí vykazuje podstatně horší reakce na DO.Dá se říct že že začne korektně reagovat po 15min od zapnutí. Vypadá to na dalši reklamaci :fuming:

jerry240

DiZiPiA DS4H-35IRS

podobnost s tímto přijmačem ,stejnej ovladač,podobný menu,stejný střeva...proto ty problémy...že sem si toho nevšiml dřív :))) že bych se pletl? :)))

jerry240

Technibox sir-DiZiPiA DS4H-35IRS

Potřebuje žhavit min 48h na nějakým HD programu aby se to zahořelo a začalo makat tak jak má. :8)

jerry240

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra