Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

eurosport HD

Eurosport HD momentalne nejde

jklajban
Registrace: 2/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37
Odpověď v diskusním vlákně

RE: eurosport HD

Ale teď už je tam MS v cyklistice s Bakalářem v nativu z Austrálie R^ ;)

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

je vůbec zajímavý, že problémy s DVB-S2 transpondérem způsobují skylinku takovou nedozírnou ztrátu pověsti. evidentně je HD příjem u nás velice populární (ovšem je to HD příjem Novy HD) :laughing: ale lidi nemají evidentně nic proti HD jako takovýmu

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

No ono Vorti, pokud nejsi v holobytu se skleněnkou a koukáš na 52" LED tak se není čemu divit. Ne, že by se na SD nedalo koukat, ale kvalitní HD je přece jen trochu lepší... ;)

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

jasně. proto jsem vždycky fandil skylinku. ale tohle je totální destrukce. už to došlo tak daleko, že když někdo řekne "skylink karta" nebo "skylink nabídka", tak se každýmu vybaví automaticky "nefungující (karta nebo nabídka)"

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

vortimond

Jaka nedozirna ztrata povesti? Ten pocet kriklounu lze tady hrave spocitat, naprosto zanedbatelna zalezitost. Skylink byl, je a bude v pohode. Technika se muze pokazit komukoliv a kdykoliv, to nemuze ovlivnit lidsky faktor. Nyni je jiz vse v poradku, jak Eurosport tak Nova HD a je to vyreseno behem vikendu!! Tak co byste jeste chteli ...

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

vorti
by chcel polievku k obedu asi ešte ktomu :laughing:

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

Hmm - zajímavá firma tenhle Skylink! Tentokrát s Vortim plně souhlasím.

neuzil
Registrace: 7/2009

jediný co chci říct, že reklama funguje (a bohužel pro skylink stejně tak funfuje i antireklama).

vortimond

funfuje :laughing:

vortimond

SkyLink??

...nechapem o com tu stale pisete, kupte si kvalitne stroje (staci vynechat par poldecakov) a mate po problemoch (ako my - 99%) abonentov SkyLinku. Pre Vase problemy sa predsa nezastavi technicky rozvoj, alebo sa vratime do jaskyn?

johnysk
Registrace: 3/2010

johnys

daj zoznam tych kvalitnych strojov, lebo s drahymi sa to nezhoduje. Informaciu o datovej priepustnosti CI 1.0 nad ramec normy akosi neviem nikde najst, tak mi ju mozes ku kazdemu prijimacu pripisat.

dunaj
Registrace: 8/2009

pro johnysk
Do jeskyn se neskováme , ale nemáš pravdu . Příští rok přijde zese někdo že navýšil datový tok na 100 a výše přece musíme jít z dobou atd. jsem zvědavý co mu ty řekneš Děkuji jsem rád ale musím koupit nový přístoj za 10000 kč zase na půl roku ten můj je jen půl roku starý a nevyhovuje.
pro johnysk
Prosím dáš mi písemně jaký budu moc používat přístroj za rok nebo dva ? Pokud někdo navýší dat. tok nebo něza zase změní a nepůje to tak mi to zaplastíš SOUHLASÍŠ když jsi tak chytrý po boji? :zombie:

standa111
Registrace: 11/2009
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 37

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra