![]() |
|
Reautorizace CslinkProsím,nenajde se někdo,kdo by mi poslal reautorizační zapisy na kartu 04295643609334,děkuji předem |
pav
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
RE:Reautorizacemáš to hotovoDejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
RE: Reautorizace CslinkDěkuji moc,pomalu než jindy,ale jistě,programy nabýhají,ještě jednou děkuji |
pav
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 35 |
![]() |
|
zvlastny to javdobry den :) v poslednej dobe si tu vsimam problemy u vas zo zapismi cslink ,je to zvlastne doteraz neboli ani u mna ani u nikoho z mojich znamich akekolvek problemy,vsetkym som hodil cristor atlas eth soft bud klasica + multicam alebo soft kyng , vsetci maju dobite kredity a aktivuju si programi sami ziadne problemy :))) cez pracovne dni do 10min.cez vykend do hodinky zapisi na karte ,dolezite je neprepinat !! nuz zvlastny to jav mozno daka ukrainska seria kariet ma problemy ;) ;) hezky den |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
refreshmozno by bolo vhodne hodit polozku refresh k uzivatelskemu uctu ako ma skylink ,otazka je ci by sa nezaspinil system priliz velkym naporom uzivatelov ktory maju problemy |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: Reautorizace CslinkTaky bych prosil o jednu:0429563977545.Dík |
marecek29
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 101 |
![]() |
|
marecekzadané číslo karty je neplatné.....Dejte mě lidi a já to /možná/ udělám...
|
wolf
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 441 |
![]() |
|
Reautorizácia cs link kartyProsil by som o reautorizáciu karty: 4295645237019Ďakujem |
romanpa1
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: Reautorizace CslinkProsil by som o reautorizáciu karty: xxxĎakujem Text zeditoval moderátor Tomik535. Datum editace: 09.06.2012, 15:42.33
|
Alf626
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 10 |
![]() |
|
Ať žije inteligenceBuďto dotyčný tazatel neumí česky číst pravidla fora nehledě na to že byl upozorněn adminem co se smí či nesmí ale spíše to vypadá na tatara.Škoda že se nemůže bránit. :-/ |
fitipaldi
Registrace: 4/2011 Příspěvků: 243 |
![]() |
|
RE: Reautorizace Cslink3 měsíce jsem byl mimo orbit,po zprovoznění karty/irdeto 1r.,gital/naběhly do půl hodiny,začínám věřit bublajsovi,že to bude v rukách a přístrojích !!! :((Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Reautorizace Cslinkškoda mluvit CS Link to měl dát dávno na web(refresh) teďka už na to kašlou a já na ně taky. Měl jsem neplacené kanály a postupně mi pěkně zmizeli všechny zápisy karta čistá mrknu na web to samé hm jsem zvědavý co bude při registraci karty výměna. Někdo tu psal že se laboruje s číslama karet a stává se že původní majitel karty se nemůže zaregistrovat tak uvidímVu+Uno 4 K Se
|
Laik
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 533 |
![]() |
|
spykojá jsem téhož názoru jenon pár "nadšenců"refeše je jiného názoru.Oni měli kšeft a měli zde radost že můžou "pomoci" ale kam?Ptám se: komu a co brání si karty vyměnit?Teď je možnost přejít ke sky i s kartou cs č.429.... tak co jim v tom brání?a u sky se majitelé můžou urefešovat sami jestli to zvládnou/někteří ne/pak záleží co mají doma za "stroje"Bůhvíjaký stroj+ci modul nebude nikde chodit pořádně.Asi tak ;)O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Reautorizace CslinkMožnost reautorizace měla buď zmizet úplně, anebo být za poplatek (stačilo by 50 kaček za jeden refresh). Pak by si většina userů rychle rozmyslela zapínat blokery nebo bezdůvodně vytahovat karty, vypínat přijímače a další skopičiny :))) |
Pitomec
Registrace: 9/2011 Příspěvků: 2 522 |
![]() |
|
PitomecA o čem by jste se zde pořád bavili.Já jsem to ještě nikdy nepotřeboval.Není to mezi DO a gaučem?Občas si také stojím na vedení,ale pořád to ještě jde.Ať se daří. :) |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: Reautorizace CslinkRe: A o čem by jste se zde pořád bavili..... když nic jiného neumí.... Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
![]() |