Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

NovaHD od Skylink vs. CSlink

Jsem jeden z postižených změnou parametrů Skylinku na DVB-S2 TP 12109 a na TV Panasonic TX-P46G15E mě přestala jít NovaHD. Protože se mě nechce čekat, až tento problém Skylink, nebo spíš Panasonic novým softwarem vyřeší a kdovíjestli, tak si chci pořídit kartu CSlinku, který má neplacenou nabídku úplně stejnou, s jediným rozdílem, že CSlink NovuHD tlačí přes DVB-S TP 12070 v MPEG-4, stejným způsobem, jak je přijímána např. ČTHD. Otázka je tady taková, jestli je rozdíl mezi obrazovou kvalitou NovyHD z TP DVB-S a DVB-S2?

muchacho
Registrace: 2/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: NovaHD od Skylink vs. CSlink

JA osobne tam nevidim zadny rozdil:-) mam obe karty

tanabe
Registrace: 7/2010

no je žemu to pôjde na tuty ;)

🇸🇰

Jupi
Registrace: 5/2007

jo tak to jo takovej MALEJ DETAJL:-) :laughing:

tanabe
Registrace: 7/2010

průměrný bitrate podle linowsat.de
Nova HD cslink ...... 6044
Nova HD skylink ..... 6935

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Taky můžeš sledovat UPC 299,- (základ) + 149,- (HD balík - CT HD, NovaHD, NovasportHD, History HD, Rush HD, NatGeo HD, ESPN Amerika HD, Discovery HD - a další budou následovat).Navíc ty HD programy Telenoru jsou opravdu parádní... Jen nevím, jestli DVBS2 na Thoru ten Panák zvládne...

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

UPC mu to taky nezvládne, tam je datový tok ještě větší.

visper
Registrace: 5/2008

Nemám v plánu přijímat placené kanály (snad někdy, až to půjde), ale na kvalitu NovyHD, teda aspoň jejich HD pořadů jsem si tak nějak zvykl. A Panasonic taky z okna vyhazovat z okna nebudu, protože je fakt, zde na fóru již párkrát zmiňovaný, že Panasonic s vestav.satelitním přijímačem je optimálně sladěný a výsledkem je bezkonkurenční obraz v porovnání s ext.HD sat.přijímačem.

muchacho

...to je ale věc názoru...

muchacho

hele tak si kup arivu a nebudes mit problem jak se skylinkem tak s upc :)

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Pokud CSlink někdy přidá víc HD programů, tak určitě přejde taky na 8PSK. Udělají to všichni operátoři protože lidi chtějí vysokou kvalitu, hodně programů a málo platit.

visper

Právě s Arivou 200 HD jsem to porovnával, ale v přímém porovnání s vest.sat.tunerem ta Ariva neměla tak čistý a detailní obraz jak Panasonic. Tiše doufám, že Panasonic "zabere šponu" a vyřeší problém Panasoniků novým softwarem...

muchacho

UPC Paňák taky nezvládne. Ale kua to by mě zajímalo, vždyť se tyto televizory přeci neprodávaly jen u nás, takže problémy musely mít i ostatní platformy.

Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.

kubisek
Registrace: 2/2005

To víš že mají...
Вот какая проблемка - на 9Е каналы Платформы с DVB-S2 8PSK- 2/3 ... Panasonic TX-P46G15E

visper

Rozdíl jet třeba taky v tom, že CS link vysílá u Novy HD audio v 5.1 a Skylink v 2.0.

josef888

Tak jsem se teď jukl na ty zvuky a Skylink i CSlink používají obě zvukové stopy, tj. cze i cze (Dolby D).
Já už v tom mám jasno, jdu do CSlinku...

muchacho

Vcera som si kupil CSlink

na vyskusanie, lebo perspektivne s nim nepocitam, ale Nova HD ma mierne slabsi obraz a zvuk je hlasnejsi, takze potvrdzujem iny obraz aj zvuk.
Dufam, ze som tymto potesil majitela CSlinku,ked si pred predajom bude moct vykazat o jednu aktivnu kartu viac.
A dufam, ze nabuduce budem moct zase potesit Skylink obnovenim predplatneho HD, ale to az po tom, ako mna potesi Panasonic zmenou FW, ktoremu som uz zaplatil.
Taky kolobeh penazi v prirode...

dunaj
Registrace: 8/2009

muchacho: Ale máš to jen do doby, než se CSlink a Skylink dohodnou a udělají jednu HD Novu, nebo do doby, než-li CSlink ze sebe udělá normální evropskou platformu a nabídne HD (pohud vůbec někdy :laughing: )... Potom určitě rozjedou DVBS2 transpondéry naplno R^

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra