Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Pro Skylinka a pana Glisníka

Dobrý den pane Glisníku. Jsem vaším zákazníkem od května 2009. Od počátku využívání vašich služeb jsem si předplácel balíček Multi+HD.Po vzniku balíčku multiHD si tento předplácím dodnes.Vždy jsem byl se službami spokojen.Ovšem po přenastavení TP dne 29.9.2010 mi přestali fungovat HD programy. Vše jsem přeladil podle vašich doporučení.Jenže chyba nastala u modulu který používám(jedná se o modul Eurocam irdeto)v přístroji Comag SL 100HD. Při hledání způsobu odstranění závady je jediné řešení výměna modulu za Technisat. Tímto bych se chtěl Vás zeptat na řešení problému či nějaké kompenzaci. Cena nového modulu Technisat je cca 1040 kč. Rád bych kdybyste se se mnou mohl spojit na mem emailu "martykula@seznam.cz".Připomínám že do změny parametru na TP 12109 mi vše fungovalo bezvadně.Věřím že své tvrzení že si vážite zákazníků a budete řešit jejich problémy.S pozdravem Kula.

martykula
Registrace: 5/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Pro Skylinka a pana Glisníka

predpokladam, ze jsi to poslal na Skylink. Tady ti s tim oni ani p. GLisnik nepomuze. Psal to celkem jasne v jednom vlaknu nize.

zzz
Registrace: 1/2006

modul Euro cam irdeto problem nema.

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan
Registrace: 5/2007

Řekl bych,

že problém není v modulu, ale v tom Comagu. Je to hrozný střep!

Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!

Enik
Registrace: 11/2005

:razz: Upřímnost nade vše!

Znova osmnáctku v osmiválci

Tomik535
Registrace: 10/2007

Martykulo, chtělo by to přečíst si příspěvky pár dní zpět, pak bys nemohl psát co píšeš. Vina není na Skylinku, Skylink jen využil možností na satelitu pro optimálnější vysílání programů a většina lidí s tím nemá žádný problém.
Musíš hledat řešení problému u sebe.

Nervoš

ovšem porušil normu, to je zajímavý jak jsme se ve včerejší diskuzi dozvěděli, že opravdu je to tak. tu normu ovšem ignoruje polovina všech providerů v celý evropě.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Modul Euro cam irdeto mám v TV sony a vše šlape bez jakých koliv zásahů či přeladění....

trondik
Registrace: 11/2008

ak si dobre pamatam,ten prijmac mal vzdy problem s naladenim niecoho celkovo......

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan

Vím co píšu.Od středy ten problém řeším. Zkoumal jsem net a zde máte na (nevhodné slovo) článek přímo o tom že červené moduly Eurocam irdeto nejedou v přístrojích topfield a comag:http://www.(nevhodné slovo).cz/clanky/uprava-parametru-skylinku-zkomplikovala-hd/.Pro Enik:Pro tebe je to možná střep,ze začátku jsem taky nebyl moc z Comagu nadšený ale postupným vydasváním softů se hodně zlepšil. Přepínaní programů je rychlé,epg text funguje bez chyby a navíc mám k němu připojen HDD 500 GB a nahrává bez problémů. Víc nic nepotřebuji vše mi vyhovuje a do upravy TP jelo vše pěkně.

martykula

v Topfieldoch chodia na 100%,v Technisate tiez....

gorefan

pak dej vědět, jestli ti skylink ten modul skutečně zaplatil :laughing: o čemž dost pochybuju. nedělá to žádnej provider v evropě, že by lidem kupoval moduly nebo přijímače, který umožňujou i příjem konkurenčních nabídek. ale co není jinde, může být klidně u nás. jenom o tom dost pochybuju.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

ten modul je spolahlivy.

gorefan

No je ale zajímavé že na modulu Technisat jede Comag z novou upravou TP a na Eurocamu ne.Nechci aby mi Skylink kupoval nový modul ten si koupím sám ale nákup kompenzovali třeba nějakou slevou.Musím ho kupovat až po jejich upravě TP do té doby šlo vše o.k.

martykula

Nebylo by od veci dat alepson o vikendu p.Glisnikovi pokoj, je to taky jenom clovek. Kdo ma problem at zavola nebo napise primo do Skylinku! Nejprve by mel problem resit prodejce, ktery ma jiste kvalitni technickou podporu. Ten zjisti kde je problem. Pokud je to modulem, tak ti nepomuze ani svecena voda, pouze koupe Technisatu nebo SMITu. SMIT = cca 8 obedu.

Skylink nebude za tebe kupovat nejake zarizeni, to by museli nabizet svoje vlasti pristroje a to by mohli garantovat, coz ovsem nikdo nechce. Jedine co lze udelat je vratit ti penize za HD PLUS, pokud nechces tech 8 obedu ozelet.

Kazen a poradek je to hlavni!

007
Registrace: 10/2004

To je "daň", že Skylink umožňuje mít kartu ve vlastním přijimači. Když UPC Direct v roce 2005 měnilo karty, tak taky staré CRW moduly byly out ...
BTW. U O2 ADSL Internetu, kde probíhá neustále upgrade, tak zaručují 100% funkčnost routeru ZyXEL a Huawei. Když máš vlastní modem a po upgrade přestane vlastní modem korektně komunikovat s ústřednou, tak máš smůlu.
Skylink se ale snaží situaci řešit. ;)

SG2100A Moteck® + Gibertini 100 SE

4mk
Registrace: 5/2005

@007

Vprvní řadě měl dát skylink na trh modul spolu s kartami,ne ty jejich propagované střepi Rv

AmikoAlien8900/GM Unibox 2

bigj
Registrace: 1/2009

Bigi bigi

ty nevíš vůbec, která bije :zombie:

Nervoš

ale lidi si v podstatě vynucujou tenhle systém příjmu (oficiální resívr). protože většina není ochotná řešit tyhle problémy. a ty samý problémy by měli i s tím modulem.

vortimond

@bigj

To je velice rozumné dělá to tak i Kabelovka UPC dává karty přímo z modulem. A kdo by u Skylinku nepotřeboval modul zduvodu čtečky koupil by si jen kartu.Pro 4mk:Dal bych pokoj panu Glisnikovi o víkendu ale ze Skylinku se mi ozvali jednou ve středu že si mám přeladit TP a vypnout přístroj což samozřejmě nepomohlo a na další emaily nereagovaly a telefonem se nedá dovolat pořad vyčkejte budete spojeni a po 10 minutat se to ukončí.

martykula

zrovinka na tomto přístroji je HD podobné SD...bohužel i já měl možnost otestovat tento čerep

hezký den

Diablo je stále oukejíček!:-)

cb21
Registrace: 6/2007

RE:martykula

Já používám červený Eurocam Irdeto v TF 7700HSCI a žádný problém.

O2Tv,VU+ Zero,Hliník 85cm IBU Twin 19.2E+23.5E Panasonic TH 42PX80.

Saták1
Registrace: 7/2008

a že jsou ty oficiální resívry hrozný krámy? no to je všude, každej provider chce aby to bylo co možná nejlevnější. od toho závisí kolik jich prodá.

vortimond

@cb21

Ano ze začátku na prvních softech moc rozdíl nebyl ale ted je hd opravdu hd.TV plazma Panasonic a obraz pěkný.

martykula

Včera jsem ten Comag nastavoval s kámošem po telefonu a říkal, že mu vše funguje, má nejnovější fw (teď zpaměti si ho nepamatuju). Je třeba nastavit tu mudulaci a pilota (pozor v menu tohoto přijímače to není označené jako pilot). Vše je pak nutné uložit!!! Mělo by to fungovat bez problémů :)))

Žádejme kvalitu, ne kvantitu.

PetrT
Registrace: 10/2007

Těžko radit když poradit ani vlastně nechceš.Zahod ten krám přijimač a kup si takovej který spolupracuje s Euro camem spolehlivě.Jinak si porad sám.Jiná rada neni. Zkus nahrát jiný sw.

koax
Registrace: 2/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra