![]() |
|
Pro Skylinka a pana GlisníkaDobrý den pane Glisníku. Jsem vaším zákazníkem od května 2009. Od počátku využívání vašich služeb jsem si předplácel balíček Multi+HD.Po vzniku balíčku multiHD si tento předplácím dodnes.Vždy jsem byl se službami spokojen.Ovšem po přenastavení TP dne 29.9.2010 mi přestali fungovat HD programy. Vše jsem přeladil podle vašich doporučení.Jenže chyba nastala u modulu který používám(jedná se o modul Eurocam irdeto)v přístroji Comag SL 100HD. Při hledání způsobu odstranění závady je jediné řešení výměna modulu za Technisat. Tímto bych se chtěl Vás zeptat na řešení problému či nějaké kompenzaci. Cena nového modulu Technisat je cca 1040 kč. Rád bych kdybyste se se mnou mohl spojit na mem emailu "martykula@seznam.cz".Připomínám že do změny parametru na TP 12109 mi vše fungovalo bezvadně.Věřím že své tvrzení že si vážite zákazníků a budete řešit jejich problémy.S pozdravem Kula. |
martykula
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 76 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
RE: Pro Skylinka a pana GlisníkaKdysi jsem se informoval ohledně přerušení předplatného mailem a odpověděli, že LZE přerušit předplatné. Tak popřemýšlej, zda to není vhodná cesta pro tebe, než vyřešíš svůj problém. Přeruš předplatné...testovat můžeš na Nově. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
RE: Pro Skylinka a pana GlisníkaA hlavně, řeš s kompetentními. Přijde mi to jako vtip o chlápkovi, který si neustále nadával, že nemůže nic vyhrát.Otevřelo se nebe a Bůh mu povídá. Tak si konečně poprvé v životě vsaď. |
petr121
Registrace: 4/2008 Příspěvků: 637 |
![]() |
|
@PetrTProsím Tě a nemohl by si zjistit jak se ten pilot jmenuje a kde v menu se nachází.Díky moc. |
martykula
![]() |
|
RE: Pro Skylinka a pana GlisníkaAutorovi:Si stastny clovek, potrebujes iba novy modul, ja potrebujem novy TV za 2000€. Tym co chcu OEM modul: Vlastny modul SL je dobry napad, ale zial nic neriesi. Tiez som si do stredy myslel, ze ked mam v TV CI 1.0, nemoze sa mi nic stat... Skylinku mozes vycitat iba to, ze postavil TP na hrane EU legislativy. Hlavna vina ale lezi bud na EU, alebo Astre, ze umoznuje vysielanie, ktore je v rozpore s normou, ktora stale plati pre prijimace. Ak by to bolo v poriadku, tak najprv bu doslo k zmene normy a az potom k zmene vysielania, co sa nestalo. Co si ale doteraz neviem vysvetlit je fakt, ze TP Skylink mi nejde ani v zariadeni s CI+ 1.1, kde je datovy tok garantovany na96 Mbps. Potreboval by som v nom vyskusat kartu z UPC, Bulsat, Cyfra a pod., kde je rovnako vysoky datovy tok. |
dunaj
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
Pro Skylink a pana GlisníkaJá myslím, že tohle je zrovna problém, kdy se ukáže, jak slušně se bude Skylink ke svým abonentům v budoucnosti chovat. Víme přece, že přijdou větší problémy: jejich vyhlášení ohledně podpory cw tedy irdeta jsou dost rozporuplná (všimněte si co na to cslink...) a jde přece o právní vztah, ve kterém platí podmínky v době uzavření smlouvy. Moc mě proto zajímá, co na toto odpoví Skylink, i když sám tento problém nemám. Martykula - dej echo a držím pěsti, je nutné se takto ozvat! R^ |
minestra
Registrace: 4/2009 Příspěvků: 608 |
![]() |
|
RE: Pro Skylinka a pana Glisníkaminestraneda sa mi nesuhlasit, teda s prvou polovicou, no musim povedat, ze ja si myslim, ze nam Sklink UZ dal jasne najavo svoju poziciu. Pre mna nie je problem vyrieseny, kym ma problem co i len 1 zakaznik. V mojej firme to tak rozhodne je. Aby som nebol zle chapany, netvrdim, ze ma Skylink darovat zakaznikom nove moduly a netvrdim, ze nic nerobi. Ale z toho co a akou formou odkomunikovava sa mi zda, ze zakaznici tahaju za kratsi koniec. Neviem kde je pravda, ale zastupca Skylinku tvrdi, ze sa komunikuje a tu stale citam nove prispevky, ze nedpopovedaju na maily a neda sa k nim dovolat. Co si mam mysliet? |
losparabo
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 382 |
![]() |
|
RE: Pro Skylinka a pana GlisníkaJe zaujimave ze Holandania nemaju ziadny problem s 12109 H :8)TBS5925 , Coolstream Zee2 , Dreambox 7020HD , WaveFrontier T90 , Gibertiny OP100 90E~50W
|
EnoSat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 2 273 |
![]() |
|
MartykulaTak jsem toho pilota viděl jako položku v ručním nastavení vyhledávání / ne automatické !/ |
lis
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
martykulaKup si modul Irdeto Smit HD, s továrním SW to v Comagu SL 100 HD OK funguje 780,- kč. PS : Nemáš tam instál. nějaký počubeny SW. ?!?!?!? :ogre: |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
lisNašel jsem jen u vyhledavání satelitu položku automatické nebo přednastavené vyhledavání a když to zvolím na to přednastavené tak se odblokuje položka vyhledavání sitě a tam jde změnit na Ano nebo ne. Zvolil jsem ano nechal vyhledat a pořád nejde. Myslíš že je to ono? |
martykula
![]() |
|
CESMáš na mysli tento modul:http://www.e-satelity.cz/cryptoworks-irdeto-modul-smit/ |
martykula
![]() |
|
cesJo a SW. mám instaslovaný ten nejnovější jestli myslíš v přístroji. Vše jelo super až do té změny na TP 12109. |
martykula
![]() |
|
RE: Pro Skylinka a pana GlisníkaTen blog u konkurence píše o tomto modulu Dejf (David Rácz), myslím, tento modul požívám taky a nemám žádný problém. |
Bob24
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
RE: Pro Skylinka a pana Glisníkajednoznačně je problém v Comaqu, vřele doporučuji navštívit prodejce a ten kontaktuje svého prodejce pro českou republiku z německa a určitě dají tento problém dohromady.Otázkou zůstává zda má tento stroj vůbec zastoupení v ČR, pak bych to hodil prodejci na hlavu... Při vkládání CAMů, flešky nebo připojení kabelu RS232 do stroje, musí být vždy vypnutý. To samé platí i při jejich odejmutí. Předejdete tak zbytečným starostem.
|
Babui
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 4 143 |
![]() |
|
RE: Pro Skylinka a pana Glisníkanekdo tady psal, ze to funguje, akorat je potreba to spravne naladit [pilot se v menu nejmenuje pilot]. takovejch blbosti je tady spousta. pak to vypada, jako kdyby to nefungovalo na nicemVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Pro Skylinka a pana Glisníkaten pilot se jmenuje nejak jako steuerung [cesky rizeni]Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
martykulaAhoj, setra má stejný HD SAT jako Ty, sám jsem jim to instaloval. Tovární SW a modul Irdeto SMIT, karta Sky-link ne-irdeťácká a OK fachčí, samo nastavilo-zkontrolováno !!! Nahraj tovární SW a mělo by to chodit i s tím SCM Irdeto Eurocam. Já ho mám Technisatu H8-SX a OK. Technisat modul CWR- IRDETO v té době nebyl a jenom CRW modul nekupuj. Smita levně mají na www. digitelka. R^ |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: Pro Skylinka a pana Glisníkamyslim ze ze stejnyho duvodu skoncila onehdy i nemecky mluvici platforma EASY-TV v dvb-s :laughing: vetsina lidi proste neumi ty transpondery ani naladit. je to smesny, ale je to takVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Pro Skylinka a pana GlisníkaNo já nevím, ale pan Glisník by měl vyčlenit tak jeden milion korun do fondu pro tyto zoufalé případy - 1 milion ukrojit ze zisku snad pro skylink není skoro poznat a kolik lidí by mělo radost :O |
Bororo
Registrace: 1/2010 Příspěvků: 342 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 44 | |
![]() |
|
![]() |