![]() |
|
LNB a voda, žiadosť o raduaj pri malom daždi sa mi nalepia na moje DUO LNB kvapky vody, ktoré vytvoria súvislú vrstvu a úplne zrušia signál. Je niečo čím zabrániť tomu aby sa voda nedržala na LNB? |
navisk
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 11 |
![]() |
|
RE: LNB a voda, žiadosť o radutekuty sterace |
tanabe
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 1 806 |
![]() |
|
RE: LNB a voda, žiadosť o radumate dobre nastavenu parabolu?Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000
|
gorefan
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 1 232 |
![]() |
|
RE: LNB a voda, žiadosť o raduco to ja za LNB? takuto vec som este nevidel..nebude skor tym ze je zle nastavena parabola a preto to pri malom dazdi vypadava? |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
![]() |
|
@navisktak to je blbosť čo si napísal...hladaj chybu v niečom inom...nastevenie paraboly alebo kábel...AB CryptoBox HD 752...4x
|
jsivak
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 1 525 |
![]() |
|
LBN a vodaMalsom ten isty problém natiahom igelitový sačok volne na LBN a je po probleme |
argo
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 25 |
![]() |
|
RE: LNB a voda, žiadosť o raduv zasade nepouzit LNB v akvariu ci v rybnice :)Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E
|
bublajs
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 8 830 |
![]() |
|
RE: LNB a voda, žiadosť o raduZkus ten povrch odmastit,očistit.Taky někteří dávají oříznuté pet-lahve.Snad nebydlíš někde u krematoria? To byl žert. |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: LNB a voda, žiadosť o raduchlapy,ti LNB su stavane na vonkajsie pouzitie,nejake sacky-igelitky natahovat je cista somarina..ak si teda nekupujete nejake megasunky,co saim otvara dekel na vrchu od slnka,to by som pochopil.. :))) |
freee
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 555 |
![]() |
|
RE: LNB a voda, žiadosť o radujak již někdo podotknul, LNB jsou navržena pro venkovní použití, žádný povlak vody by neměl mít vůbec vliv na příjem. Prověřit kabely, konektory, správné nastavení paraboly ( né žádné ručičkové, či barevně blikající nesmysly )...něco podobného řešil jeden známý s parabolou od DIGI-TV.....vyhodili jsme ji k popelnici, dodal jsem mu jinou, seřídil a je po problému....teď jsem vytáhnul ze šuplíku stará LNBéčka se šumovým číslem 0,7dB a fungují jako víno....ty Astry jsou více méně "svářečky" a jestli použijete LNB se šumem 0,1 nebo 0,7 nikdo nic na fungování sestavy nepozná....DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
RE: LNB a voda, žiadosť o radufree: Kupujem Golden Interstar a po cca 1,5 roku sa mi zacina otvarat. Zatial vsak ide. |
Robert
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 728 |
![]() |
|
RE: LNB a voda, žiadosť o raduRoberte po dvou letech mám stále v provozu Gold Interstára asi 02db Twin. Nejsou žádné změny. Pokud se otvírá tak reklamuj. Mám dojem ,že je záruka 2roky. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
RE: LNB a voda, žiadosť o raduJen na okraj,tyhle LNB/Golden../opravdu odcházejí častěji,než obvykle |
jurasek1
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 85 |
![]() |
|
RE: LNB a voda, žiadosť o radusouhlas !!!a někdy je tam napsáno Big-Sat |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: LNB a voda, žiadosť o raduMně se nahoře těsně před koncem záruky otevřel (prasknul) quad Edision. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
pigfuckernic se šumem 0,1 nebo 0,2 neexistuje, to jsou jen obchodní triky a samolepky :-) tyto "zázraky" většinou mají kolem 0,5-0,7... |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: LNB a voda, žiadosť o raduleštěnku na auto s voskem,kapky odskakují |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 397 |
![]() |
|
![]() |