![]() |
|
Moze televizor odpalit LNB a ReceiverMam otazku na odbornikov.Mam Sky Link na 3 TV s prijimacmi Homecast 3000CR,v kazdom kartu Sky Link,parabolu 80 a v nej LNB Golden Interstar Quad.Pouzival som LCD Samsung,a dva obycajne CRT TV Orava.Bolo vsetko v poriadku.Potom som vymenil LCD Samsung za novy velky LCD Panasonic. Po dvoch dnoch Homecast3000CR na tom novom LCD napisal ziaden signal a na ostatnych TV Sky Link fungoval.Vymenil som LNB Quad za nove a po 5 hodinach sa to zopakovalo, LNB nemalo ziaden signal.Na Homecastu odislo napajanie tuneru.Odpojil som novy Panasonic a dal do servisu.Na starom LCD fungovalo vsetko OK.Zo servisu prisla sprava ze je TV v poriadku.Ale po opatovnom zapoeni na novy LCD Panasonic za situacia zase zopakovala , odislo LNB . Takze som vymenil za mesiac 3 LNB Quad a jeden Homecast3000CR. Stale odchadzaju LNB-cka a vydrzia sotva 3-4 dni. Moze TV LCD Panasonic nejakym sposobom nicit LNB a skratovat Homecast cez Scart alebo Cinch ??? Neviem si to vysvetlit ?? Dakujem za odpovede. |
EMP
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
Máš tamzemní smyčku!Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 683 |
![]() |
|
RE: Moze televizor odpalit LNB a Receivermyslis uzemnenie,alebo ako to myslis ??Uzemnenie nemam - 3 Koax.káble idu priamo do troch prijimacov z LNB |
EMP
![]() |
|
RE: Moze televizor odpalit LNB a Receiverhttp://shop.olmi.cz/oddeleni/97-galvanicke-oddelovace |
skydedek
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
RE: Moze televizor odpalit LNB a ReceiverGalvanický oddělovač Ti nepomůže. Zkus Googl.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
![]() |
|
RE: Moze televizor odpalit LNB a ReceiverMuze tam byt problem s vyrovnanim potencialu,nemel jsi tam ve zvuku brum pri spojeni HOMECAST 3000 versus PANASONIC scartem?Setkal jsem se stim pri propojeni s plazmou LG.Bylo podivne,ze pred veskerou A/V technikou jsem realizoval mistni pospojovani,tedy pred tim,nez jsem zavedl jakykoliv koaxialni kabel do zarizeni,jsem odborne a spolehlive pospojoval stineni koaxu s ochrannym vodicem site.Faktem je,ze jsem nezkoumal zeme zakladniho signalu propojeni pres SCART snuru,na to se jeste musim podivat (protoze brum ve zvuku prakticky nebyl,ale pozdeji se slysitelne ukazal,pravdepodobne pri ruznem zatizeni/odberu ze site).Homecast odesel tak,ze i pri stand-by rezimu bylo stale napeti cca 15V a nefungovalo 22 kHz (tudiz sly pouze transpondery HORIZONTAL LOWER,coz u SKY LINKU neni). Zakladni otazka: je SAMSUNG pripojen k napajeci siti dvojvodicove ,nebo trivodicove (jako PANASONIC)? |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Moze televizor odpalit LNB a Receiverforum Akta X :lookaround:Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: Moze televizor odpalit LNB a ReceiverA nemas len zle nastelovanu parabolu,a lnb su ok,len casom klesne signal pod uroven spracovania? |
Kasr
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 4 644 |
![]() |
|
RE: Moze televizor odpalit LNB a ReceiverNěco tam bude tajemného. Já jsem měl LNB Quattro. Na něj jsem měl připojené 2 krát Homecast S3000 CICR ,plus Humax 5500 a na ně televizory LCD. Až jsem připojil na čtvrtý výstup televizor Panasonic se zabudovaným satelitem, při přepínání programů na Panasonicu mi Homecasty někdy hlásí "není signál", ale po chvilce obraz naskočí. |
Oldřich
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 83 |
![]() |
|
@hdpeAsi mas pravdu,ten brum na Panasonicu sa postupne objavil.Ale na starom Samsungu neni. Panasonic je urcite trojvodicovy,ale Samsung je tiez. Skus mi poradit este podrobnejsie. Dakujem. |
EMP
![]() |
|
@hdpeZaujímavé je, že kým bol napojený samsung nebol problém. Po napojení Panasonicu to robilo to čo hovoríš aj ty. Stále však nechápem, čo je vlastne príčina. Nemôže byť chyba v novom TV Panasonic? A čo s tým mám urobiť? Skúšal som reklamovať panasonic ale napísali mi, že závada sa neprejavila a vrátili mi ho. |
EMP
![]() |
|
Už jsem Ti napsal,že si máš do Googlu zadat pojem ZEMNÍ SMYČKA. Problém ovšem stejně sám nevyřešíš.Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
![]() |
|
RE: Moze televizor odpalit LNB a ReceiverTo jsou věci. Už jsem se s tím jednou setkal. Pomohlo oddělovací trafo. |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: Moze televizor odpalit LNB a Receiveroddělovací trafo je nej. řešení,zkus alespoń k jedné TV,možná levnější řešení je 2. parabola i když méně estetické |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 389 |
![]() |
|
RE: Moze televizor odpalit LNB a Receiverpre EMP pravdepodobne mas povolene zahorene nulaky v niektorych zasuvkach a tym nemas rovnaky nulovy potencial ale tym vznika len napr brum alebo videt na TV vlnenie ale neodchadza pre to ziadne zariadenie |
Duzu
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 1 356 |
![]() |
|
RE: Moze televizor odpalit LNB a Receiverje to blbost ohledně kvality propojení ale zkus Paňáka propojit s Homecastem anténním kabelem s galvanickým oddělením. |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
![]() |