Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

Inverto bl.ul.

Letos na jaře jsem zde v příspěvku četl že není vhodný na silnější signály např. u nás na astru 23,5°E kde je signál silný. Používá z Vás někdo i na tyhle dobře příjimatelné pozice. Díky.

Digi Tv top platforma

satmana
Registrace: 10/2009
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Inverto bl.ul.

to si co za hlup[ost pocul je najlepsi aky poznam a pouzivam ho na motore na 23,5 mam 98%, a je dobry na russov na 90e...atd ibu twin is best :sly:

Azbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE

wwwe
Registrace: 5/2009

IBU twin mam na multifocuse 10,5stupna od stredu na astre 23,5E kvalita signalu 100% parabola 125.Ked som ho mal v strede signal presiteny cca 30% az 0%,niektore trnsponderi.Vyborne ide este IBU upne na krajnych poziciach multifocusu na offsetke 17stupnov od stredu R^

T90 - (42°e-1°w) Pár krámov na pozeranie, ale zaobídem sa aj bez nich

THXKO
Registrace: 3/2010
Galerie: THXKO

ja mam cely skylink z ibu 100sila 100kvalita.ale to aj s invacomom.ale napriklad na silnych freqenciach na roznych poziciach mi to ibu ubralo s kvality a neviem preco oproti invacomu.ale hodnotim ibu ako jeden s tych lepsich lnb.

sysy
Registrace: 5/2010

To presitenie sily signalu je urcite prijimacom!Je na trhu par co im to ide aj na silne druzice aj na slabe.

THXKO

Díky hoši přesvědčily jste mě. Jdu do toho R^ R^ R^

Digi Tv top platforma

satmana

@satmana

No jestli tě přesvědčily ty procentuální údaje tak hodně zdaru... Na tyto pozice jako A1,A3 atd je IBU absolutně zbytečný a drahý.

bryketa
Registrace: 11/2009

zajímavý, ten singl stojí 235,- Kč a twin verze stojí rovných 500,- Kč
ww.satelity-online.cz/konvertory-c11

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

@vortimond

A básník tím chtěl říct co? Na tuto instalačku stačí obyč např inverto který stojí o cca 100,- míň ale o cenu tu vůbec nejde spíše že procentuální udaje dokážou někoho utvrdit ke koupi. Myslím že saxon dělal někde v testu s tímto konvertorem a podle toho se dalo aspoň soudit ale né rozhodně podle budíků někde na přijímačích.

bryketa

a ty si myslíš, že když jsem to zkoušel na astře 2D, kterou mám rozhodně zájem se svojí ne zrovna obrovskou parabolou sledovat, tak jsem se orientoval podle budíků? to by mně bylo na dvě věci. a nebo že na tomhle fóru (anketa je dole na stránce), kde jsou největší hit družice jako nilesat, turksat, badr apod. jsou tyhle LNB nejoblíbenější jenom tak?
http://forum.dxtv.de/wbb/hmportal.php

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

To se nehádám a neříkám že je špatný jen říkám že pro A3 zbytečný.

bryketa

no to si myslím taky. ale ještě zbytečnější je ten invacom, protože ten je opravdu drahej a příjmově se mi osobně zdá horší

vortimond

vortimond uz som to tu raz porovnaval invacom sa da zohnat za 25e.to ibu twin ma stalo 31e aj s kurierom ale o to nejde co je dneska 1000korun?mas asi pravdu ze invacom je horsi na tie najslabsie freqencie co sotva chytis.ale na stredne silne a silne aj na badri aj na nilesate bol u mna lepsi invacom a to miestami az hrozivy rozdiel...

sysy

Inverto Black ultra dávám běžně, i já ho mám na 125-tku a v pohodě.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

takže, když si přečtete co napsal sysy, tak on se orientuje právě podle těch budíků a doporučuje jeden z nejdražších LNB na trhu. OK. akorát nechápu, proč se někdo hádá se mnou a né s ním?

vortimond

HiFiOK

smiem sa Ta opytat aky mas stb?Tebe IBU na silnych druziciach nepresiti signal?mne to robilo na vitamine...

THXKO

ano v zivote som ziadny merak v ruke nedrzal.a ani nemusim tie najslabsie freqencie az tak nevyhladavam.a oba lnb boli skusane na jednej zostave takze mali rovnake podmienky.

sysy

THXKO

záleží na přijímači, tyhle LNB s vysokou udávanou hodnotou gain můžou skutečně přehltit tuner. ale osobně jsem nikdy nic takovýho neviděl. přijímače mám dva - vantage 7100 a homecast 5101 (+ PC kartu SS HD2)

vortimond

vortimond

ano je to stb,mam jeden cenovo dostupny prijimac ktory je na lovenie ako stvoreny,ma len chybicku krasi.Nevie najst HD kanale 5000sr.inac super na DX-prijem DM 500 HD

THXKO

na 23E je IBU naprosto zbytecny. leda tak na nejakou 33cm antenu. na 23E staci treba zeleny nebo cerveny.
klidne se vsadim, ze ti co maj 100/100 to tam budou mit i na invertu red, ktery stoji pulku, neli jeste min

Dreambox DM520-OpenATV 6.2, Cloudibox3-MBMini-OpenATV 6.3 a 6.4, Vu+ Zero4K-OpenATV 6.4, T-90 5W-42E

bublajs
Registrace: 9/2006

Autor tematu se ptá sice na stejnou věc ale snad ještě hůře než včera. Sice také nenapsal o jakou parabolu a přijímač a místo příjmu se jedná, ale zmínil se aspoň, že chce kromě 23.5°E přijímat na Badru MBC. Dnes už jen Astra 3....

knawi
Registrace: 3/2007

THXKO, jedná se o Kaony HD i SD, Vantage HD, Openbox SD. Občas se tu objeví i jiné značky. Mám ji na motor. Nikdy nebyl s tímto problém.

HiFiOK
Registrace: 12/2006

Včera jsem musel na rychlo do práce tak jsem nemohl odpovědět, inverto bl. ultr. chci k parabole gibertini 105, to jsem kdysi četl že není vhodná k této parabole anebo je to jen kec díky.

Digi Tv top platforma

satmana

Ja ho mam na

onej parabole co pises a maximalna spokojnost 83°E -45°W

Ylva
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra