Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

SKY UK Card

Ahoj,kamarád mi daroval kartu SKY UK (bílou).Vypadá,že byla používána,tedy už starší.On ji dostal a satelitům ani nijak nerozumí.Chci se zeptat,zda je karta SKY párovaná s nějakým jejich příjmačem,nebo jde používat i samostatně na jiném satelitním recivru.A dále,jestli je možné kartu nějak ověřit zda je vůbec funkční,nebo už jen používat jako "škrabku na sklo"?V mém případě je příjmač Openbox x810,motor(80E-45W),Parabola 105cm,tak je jasné,že ani HD program by nepřipadal v úvahu.Škrabka??? :) .Předem děkuji za info R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008
Odpověď v diskusním vlákně

RE: SKY UK Card

ta bílá karta bude funkční, protože starý karty byly modrý. můžeš na to sledovat programy:
HD: itv1, channel 4, five
SD: itv1, channel 4, five, fiver, five USA, sky 3, viva, liverpool

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

párování se používá jenom u pay-tv balíčků (a to ještě jenom u těch prémiovejch myslím, to znamená filmy a sport). pochopitelně ne v každý UNI čtečce bude ta karta fungovat, záleží jestli je v softu pro to kvalitní podpora (kvůli zápisům)

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

vortimond

Dík za odkaz na eshop v mnou založeným to(nevhodné slovo) o Freesat. Ještě jeden dotaz je možný na tuto kartu časem objednat např HD balíček aniž bych kartu musel strkat do jejich přijímače kvůli aktivaci?

snoop69
Registrace: 8/2006

asi ne. když bys chtěl placenou nabídku, tak to je pochopitelně možný objednat taky. ale kartu dostaneš jinou.

vortimond

tak podle stránky Sky to možný je:
Once I have Freesat from Sky is it easy to subscribe to Sky TV packages?
Yes, you can order an upgrade to Sky digital with just one phone call on ...

vortimond

Tak jdu objednávat. Zatim jsem tady http://www.insatinternational.com/view_basket.php a chci se jen zeptat jestli jim mám ještě něco psát o aktivaci nebo stačí jen vyplnit adresu? Mám kartu Visa Elektron tak stačí vybrat Visa nebo mám ještě paypal

snoop69
Registrace: 8/2006

stačí vyplnit adresu, ta aktivace je v ceně karty. paypal je nejbezpečnější, takže nejlepší je používat ten. s tou možností pay-tv balíčků si teda fakt nejsem jistej (jestli potřebuješ novou kartu nebo ne) to by chtělo se jedině zeptat někde v těch eshopech.

vortimond

SKY UK Card

Děkuji "vorti" za odpověď.Tušil jsem,že odpověď bude směřovat asi i právě od Tebe.Vím,že tady o SKY dost píšeš .
Přeji Tobě i ostatním, hezký večer ;) R^

(: Nevím, jestli to tu už někdy někdo psal, ale moc děkuji všem, kteří svými schopnostmi umí udělat radost druhým, bez ohledu na ztrátu svého času :)

marco37
Registrace: 7/2008

SKY UK Card

Zkousel nekdo uspesne bilou kartu SKY v Arive 200?
Vortimonde na frekvenci 2A/11758 H je ITV 2, ta ti na bilou kartu a malou parabolu nejde?
Diky.

schimi
Registrace: 8/2007

jeste ke SKY karte

par postrehu vlastnika: pay tv kanaly pujdou zprovoznit bez problemu, vcetne pripadne HD nabidky (sam zatim nepouzivam) kartu provozuju v original sky+ boxu, vyzkousel jsem ji i v CCcamu kde jede take ok, zapisy nevim, ale tusim, ze ok

T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402

xilt
Registrace: 4/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra