![]() |
|
cs linkproblem s frekvenci 11786 prima cool kostickuje ostatni programy sila i kvalita 98% prijimac topfield 6000 cr poradte diky |
brumla
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 289 |
![]() |
|
RE: cs linkcuca nádoba , alebo to daj deťom nech sa učia skladať kocky.vusolo 4 K . blackhole 3.0.8.
|
oneeeee
Registrace: 10/2005 Příspěvků: 7 489 |
![]() |
|
RE: cs linktp nie nahodou 11876?a kostickuje iba tebe ,dolad si to :OAzbox Premium HD+ 2xDVBS2 FC05,Opensat9900 Hd Pvr,Azbox usb720,Gibertini 110x105cm 90e-45w,IBU twin 0,2db,SG 2100BS usals,Patriot 64GB Xporter Magnum USB Flash Drive,LCD samsung LE32B450c4,Skylink ICE
|
wwwe
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 4 814 |
![]() |
|
RE: cs linkJo a nebo mu taky pomalu odchází zdroj takhle se to nějak projevuje,někdy habruje nějaká frekvence a někdy to stávkuje celé,opětovné vytažení ze sítě pomáhá pouze dočasně a pak to končí "žádný signál" vada zdroje je předností těchto jinak vydařených přijímačů (oprava cca.5kč za kondík)pak to jede nesmrtelně dál nafouklej kondík na desce od zdroje bejvá to ten prostřední v třetí řadě,jediná neduha těchto jinak sympatických přijímačůFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
skohyDěkuji vám za brumlu.Líbí se mi že se mu snažíte poradit. R^ |
azalka
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 57 |
![]() |
|
RE: cs linkU těchto přijímačů bych začal s tím,že bych v teple domova minimalizoval chyby tj.jinej přijímač na stávající sestavu pokud možno né Topfield,pak se uvidí jestli je to LNBFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
@wwwePokud se dobře pamatuji,tak není tato frekvence nejslabší z Astry 3A,takže to nastavením paraboly asi nebude ;)Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
skohyMáme doma v bytovce taky jeden problem u známých se satelitem nevim jestli se mohu zeptat zde? |
azalka
![]() |
|
azalka!!!!skohy poradil dobře tak co tu blbě pindáš, jasně ještě to může být nastavení paraboly, ale to by asi nešlo skoro nic. |
cesarek
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 38 |
![]() |
|
RE: cs linkTy dobráku jak víš na co se chci zeptat? Pindáš ty. |
azalka
![]() |
|
@azalkaNo Jestli jim teda nehraje něco co neplatěj tak to se budou muset zeptat svejch peněženek ale jinak se asi zeptat můžeš na co chceš,je tu spousta fundovanejch odborníků kteří ti dokážou poradit(když chtěj)Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
azalkaNa co se chceš zeptat Ty mě vůbec nezajímá, kvůli takovým jak jsi ty tu moc nepíšu. I když poradíš, nakonec jsi blbec. Dneska mám narozeniny tak jsem udělal vyjímku. Tvoje reakce mně utvrdila v názoru, že i když někdo má snahu, tak ho nějaký osel setře a potom si každý rozmyslí, jestli má vůbec odpovědět. Víš co to je zdroj??? já jsem se s podobným problémem už setkal, a když nepomohla výměna LNB, tak jsem na to přišel. Už o mě zas déle neuslyšíš, takže můžeš radit. |
cesarek
![]() |
|
cesarekKdyž se namažeš tak běž spát.Zítra si to v klidu přečti jsi mimo. :laughing: |
azalka
![]() |
|
RE: cs linkAle nejsem, Topfildů jsem určitě měl v ruce víc než Ty, tím to tady končím, nemá to význam. Namazat bych se chtěl, ale nemám s kým. Neviděl jsem , ale od tebe žádnou radu??????????? |
cesarek
![]() |
|
RE: cs linkmůžu se zeptat PROČ místo rady nadávky ODBORNÍCI |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: brumlaPřesně tak jak píše skohy, na přijímači Ti pomalu ale jistě odchází zdroj. Začátky se projevují tak, že přijímač přestane detekovat signál na určitých frekvencích, začne problikávat displej na přijímači a začne mít velmi pomalé reakce na dálkové ovládání. Následně potom časem umře úplně. :( |
Mazope
Registrace: 4/2010 Příspěvků: 59 |
![]() |
|
tonekKdyby brumla shodil dekl, tak pochopí, že rada od skohyho byla dobrá. |
cesarek
![]() |
|
RE: cs linkano rychle do reklamace,ty elyty na 70° většinou nevydrží 2 roky |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 388 |
![]() |
|
RE: cs linki dekl můžeš shodit,blomba drží max 1 měsíc |
pierrepetr
![]() |
|
RE: cesarekPokud má přijímač ještě v záruce, tak bych kryt tedy zrovna moc nesundával. :)) |
Mazope
![]() |
|
RE: pierrepetrTo je taky pravda. :)) |
Mazope
![]() |
|
RE: cs linkPřesně tak, než bych to posílal na reklamaci, tak je vyměním a je pokoj. |
cesarek
![]() |
|
RE: cs linkDu spát:ještě toto pro tazatele problému,pokud je již konec tak se při zapnutí objeví L.5.10 a to je právě ta chyba toho zdroje takže pájka, pokud je po záruce a novej kondík,z hlavy nevím číslo 10min.práce a je to R^ R^ R^Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: cs linkJsi taky neuvedl typ karty kterou provozuješ,někteří mají problém s novou kartou Skylink ICE-blikací display,zahřívaní a špatná komunikace s čtečkou ale u tebe to vypadá na jasnej zdroj,tak po 18 měsících se to projevuje pokud to nezlobí od začátku ale zdroj je to tak či tak si to vygoogluj jak ho opravit zrovna to nemůžu nalézt ale je to tam i s fotem jak to opravit tak googluj..googlujFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
2skohyZdravím, máš pravdu s tím zdrojem, karta na to nemá vliv. To by kostičkovaly i další programy na tý samý frakvenci. Ale nechápu proč se to řeší tady a ne s prodejcem. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 937 |
![]() |
|
RE: cs linknic negoogluj,roskrytuj to a všechny nafouklé elyty vyměnit,budou asi 3 ks |
pierrepetr
![]() |
|
![]() |