![]() |
|
PanasonicNa oficiálních stránkách Panasonicu najdte vyjádření k problému se sat. modulem http://www.panasonic.cz/html/cs_CZ/Tiskov%C3%A9+centrum/Skylink/6068427/index.html#anker_6068443 . Řeší se a kdo zažádal technickou podporu bude kontaktován. |
pf09
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 3 407 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
RE: Panasonictomuto sa hovori chlapsky pristup..nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Panasoniccez info na facebooku od Skylinku som videl, ze tento tyzden bol upraveny firmware u prijimacov asi od 2-3 vyrobcov...za toto "urgovanie" sa musi veru Skylink tentoraz pochvalit...to by u UPC nebolo mozne ani nahodou... |
radolaco
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 2 188 |
![]() |
|
RE: PanasonicTak sláva, vagóny co brzdili vlak jsou opraveny, tak můžeme ještě přidat páry. Já myslím že by to v pohodě sneslo FEC 5/6. To bychom se dostali na 66,6 Mbits. |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: PanasonicTak tak za toto rozhodne nezaslouzi pochvalu Panasonic - myslim ze techto problemech vedel ale Skylink. Podivejte se pobobne tak vysila i UPC ale to nikdy neudelalo pro zakazniky NIC! |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: PanasonicChlapci Panasoňáci, nebylo by od věci se teď omluvit Skylinku, když jste jej zde napadli, že neumí vysílat? |
Capoli
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 81 |
![]() |
|
RE: Panasonictak subjektivne vyplody sa tu zacinaju hemzit ako huby po dazdi, a popri tom to panaci napsali cierne na bielom..."Tyto komplikace společnost Panasonic nezpůsobila a její televizory korektně zpracovávají satelitní signál v souladu s platnými standardy pro vysílání v EU, tedy i v ČR a SR. " Capolli... aj ked osobne tento problem nemam, pruser bol na strane Skylinku, a priznanie je uz len v tom ze: "polečnost Skylink nebude klientům, kterých se tato situace týká, účtovat příjem HD vysílání v době, kdy je kvůli pozměněným parametrům sledovat nemohli. " ... is here in my arms... pam pam DM 4ver! nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
RE: PanasonicMyslím, že s problémy, které si u svých abonentů způsobil Skylink sám, nemá UPC nic společného. Navíc poděkování zasluhuje hlavně Panasonic. |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: Panasonic@alfasex: prestoze Panasonic nevlastnim a Skylink neprovozuju, otazka noveho fw me zajima a chtel bych aby mi tedy nekdo vysvetlil nasledujici:v puvodni tiskove zprave panasonic tvrdi, ze problem rozhodne nezavinili, presnou citaci si dokaze kazdy dohledat, vina je na nedodrzeni standartu ze strany Skylinku, dobra pripuistim, ze dle ISO je to tak, avsak ve stejne tiskovce Panasonic uvadi, ze postizene modely jsou rok 2009, kdezto rok 2010 a dale uz jsou a budou v poradku ... moje otazka tedy zni: co je v novejsich modelech a jejich firwarech jinak, ze funguji a stare ne ? pri tvorbe fw pro nove modely se delal uplne jiny fw dle jinych standartu anebo jak ? neco tu smrdi :-) T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 795 |
![]() |
|
RE: PanasonicCo pořád máte s platnými standarty? Max. bitovou rychlost určují tři fyzikální parametry: 1. šířka pásma TP, druh modulace, 3. poměr signál/šum. Parametr propustnosti CI rozhraní si tam Panasonic zavedl sám. To je jako kdybychom chtěli omezovat rychlost na dálnici protože některá auta víc nejedou. |
visper
![]() |
|
RE: PanasonicA mě by zajímalo proč to Panasonic neřešil dříve když stejné problémy měly zakazníci UPC ale těm asi dalo UPC gratis HD stroje aby jim zavřelo hubu.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
@neuzilA ktery s postizenych TV Panasonic umi korektne zobrazit HD kanaly ktere vysila UPC na Thoru? |
chocholos
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 460 |
![]() |
|
RE: Panasonic...a teď je ještě otázka, jaký maximální datový tok Panasonic s nový softwarem zvládne, nebo to bude jen "flastr" na aktuální bitrate na TP 12109? |
muchacho
Registrace: 2/2010 Příspěvků: 64 |
![]() |
|
RE: PanasonicUPC má kolem 68 Mbits a to ještě není konečná, některé platformy to valí 75 Mbits. |
visper
![]() |
|
RE: PanasonicDalším navýšením toku u Sky Linku ,by novým softem Panasonic už s těchto TV udělal 3D televizi a zdarma by k tomu přidával slepeckou hul , flašku denaturátu s malým kladívkem ,a návod k použití.V případě nutnosti použijte v libovolném pořadí.Vše na chatě: Philips 40PFL6606H/12 - APEBOX C2 4K Skylink Full - TESLA MediaBox XA400 Android TV apka O2 TV stříbrná - Philips 32PFL6626H - Opticum SLOTH Combo Plus Philips - TCL 32S5200
|
habr
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 7 106 |
![]() |
|
xiltxilt: a co se ptate jako mne? myslite ze mam ve vsem prsty? ... podle vseho 2010 modely jsou uplne jinak vystaveny, predse jenom Skoda model 2010 je vysvavena uplne jinak jako Skoda Favorit z roku 1990 ne?... inak sa dost cudujem, nakoniec si to vyzerie Panasonic, a nie povodca tychto komplikacii (osobne som si na tuto zalezitost na tomto fore zvykol, pardon zvykam si) a samozrejme treba si kopnut aj do UPC, ktore k tej tlacovej sprave prislo ako slepe kura k zrnu ... mohol by som tu dat jemnu prednasku o VZP UPC ale skoda mrhat cas, hnup zustane hnupem... sam sebe sa divim, na kyho certa sa necham niekym vtiahnut do debaty, ako keby neviem ze tu dostanem vzdy len vynadane... este nech pride par zavistlivcom a ako sa vravi pekny vecer pred nami nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
![]() |
|
RE: Panasonic@visper OK diky, tohle jsem potreboval slyset, tusil jsem, ze chyba je uplne nekde jinde nez ve "standartech", tvrzeni Panasoniku si jasne odporuje, ukazkovej pripad medialni masaze, holt neni nad to si informace overit :-)T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
![]() |
|
RE: Panasonic@alfasek: ne, neptal jsem se vas, v dotazu jsem uvedl "nekdo", z niceho vas nepodeziram, proc taky, jen jsem chybne uvedl zacatek vety tak aby vypadala jako citace, priste si dam pozor ;-)T90 @ 23E,19E,13E,9E,5E,1W | Prodelin 1244 @ 28,2E| VU+DUO4K | NAS | Invacom QDF 031 | Nordix CM-402
|
xilt
![]() |
|
RE: PanasonicTak to dopadlo dobře, přehrát fw může technik i v bytě. Horší by to bylo s výměnou nebo úpravami hw. |
visper
![]() |
|
RE: PanasonicVyžere si to ten, kdo do těch televizí přidal softwarové k-u-r-v-í-t-k-o. A to byl Panasonic. A že toto je k-u-r-v-í-t-k-o doslova a do písmene. :-DJá se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
RE: PanasonicKubisek, přesně tak R^ |
HiFiOK
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 3 951 |
![]() |
|
RE: PanasonicTak nevím jestli něco netestují, ale některé kanály mi prostě nejdou. Jako bych je snad neměl zaplacený.... Přitom FilmBox jde, Brava HD jde, ale některé Viasaty ne a holkám DisneyCH.Už asi budu raději chodit do hospody... Vždy může být hůř....
|
Jimmy
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 1 988 |
![]() |
|
RE: PanasonicJe to hanba!!!!Taková značka a takové problémy. |
milord
Registrace: 12/2005 Příspěvků: 719 |
![]() |
|
No krasneAko sa tu predbiehate, ci je na vine Panasonic alebo Skylink.Ale to, ze platna europska norma vztahujuca sa na prijimace EN 50221 hovori nieco uplne ine ako rovnako platna europska norma EN 302307, ktorou sa riadi vysielanie DB-S vam akosi uniklo. Chyba je totiz niekde uplne inde... |
dunaj
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
dunajže by nakonec Brusel vymislel paskvily... |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
![]() |
|
soryvymyslel |
rodra
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 251 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 28 | |
![]() |
|
![]() |