![]() |
|
VU+ instalace diskuKonečně mi dorazil nový HDD ,ale napadlo mě ,jestli nepřijdu o záruku ,když si disk instaluju sám :lookaround: Řešej to i zde http://ww.ab-forum.info/viewtopic.php?f=131&t=28744&view=next . Já sem na svým přijímači žádný plomby nenašel . |
Beavis
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 494 |
![]() |
|
RE: VU+ instalace diskuplomby na prijimace vu+ si dava len jedna firma na slovensku, v tom pripade samozrejme zaruka pada, treba kupovat tam kde plombu prave kvoli instalacii disku nedavaju. pokial nemas zarucnu pecat tak mozes disk instalovat bez problemu, je to v celku jednoduche, ale ak si netrufas tak to zver urcite odbornikovi |
quick123
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 248 |
![]() |
|
RE: VU+ instalace diskuUž mám disk nainstalovanej ale docela dlouho trvala inicializace už sem se bál že si VU nebude s novým diskem rozumět :8) |
Beavis
![]() |
|
RE: VU+ instalace diskutakze vsetko ok bez problemov??aky velky disk si tam daval??a aky image pouzivas?,napis potom ci vsetko chodi ako ma..a ci aj zvlada nahravat nraz viac programov HD..Diky |
ivanell
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 53 |
![]() |
|
RE: VU+ instalace diskuDával sem 2TB disk od Samsungu a image mám poslední vti :8)Před pár dny sem psal do eshopu kde sem přijímač kupoval jak je to se zárukou když si disk instaluju sám a až dnes přišla odpověď :))) Dobrý den. Aby jste nepřišel o záruku, tak Vám disk zdarma nainstalujeme. Pokud budete mít zájem. Kdyby jste si disk instaloval sám dom, mohla by záruka zaniknout. |
Beavis
![]() |
|
![]() |