Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Polsat cyfrowy-poznatky

Takže dodávam výsledok k môjmu príspevku.Kupujte radšej vo firmách, ktoré vám aj aktívujú modul.Rozdiel je asi adekvátny tomu ,čo prevoláte ak chcete z domu aktivovať kartu a modul.poznámka/ja ovládam poľský jazyk/.Ináč ďakujem vortimondovi ,herymu, a ostatným,ktorý mi poradili/prevolal som 10 eur

VU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio

datcom
Registrace: 3/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

datcom

Jsem rád,že jsi to pochopil.Jezdím ke kámošovi do POLSKA tak 1x týdně,Nikdy jsem neodjel,že by nebyla karta aktivována,mám i Ty děvčata v krámku,kde to prodávají zmáknuté,než si dám u nich kafíčko tak jsou karty OK.Když přijedu domů a dám to do VANTAGE,Fergusona,nebo OCTAGONU vše během 1min. naskočí a máká.To je způsob,který je bezproblémový,ušetříš čas,peníze a nervy :8) :8)Ostatní způsoby nákupu nemám rád.Když jsem ve Swiss dělám to stejným způsobem.Vždy se mi to vyplatilo!!!!!! :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Polsat cyfrowy-poznatky (# 15)

Měl si to aktivované, když ti to poslali nebo ne? Z toho co píšeš, že jsi provolal 10 eur tak asi ne.
Jinak Vortimond i Hery opravdu podali dostačující informace jak píšeš patří jim velký dík.
Chtěl jsem si tuhle platformu pořídit co jsem měl problémy se Sky Deutschland (také to byla aktivace), ale nakonec to dopadlo dobře karta V13 od Sky Deutschland už šlape jak hodinky. Po té co jsem poslal kartu zpátky do Německa po své sestřenici, která má přítele v Německu tak zašel na Sky a hodně jim nadal karta prý byla neaktivovaná - omluvili se, že podali špatné informace ohledně aktivace, že tvrdili, že je aktivovaná - nakonec jako omluvenku dali 1 měsíc zdarma do vyúčtovaní v měsíci srpen napsali tohle GUTSCHRIFT TECHNISCHE PROBLEME karta mě byla poslána zpět od přítele a vše fungovalo. Takže aktivace je vždy nejhlavnější u jakékoliv zahraniční platformy.
Uvidím, podle situace jestli Sky D budu mít příští rok popřípadě po roce užívání a odhlášení Sky jsem chtěl právě vyzkoušet Polsat Cyfrowy. Uvidím podle situace jestli to opravdu karta na Polsat Cyfrowy bude spárována s přijímačem jak se zde uvádělo. Potom bych musel u Sky Deutschland zůstat. Ale to se vše uvidí jak se vyvine situace.

viking
Registrace: 9/2005

Polsat cyfrowy-poznatky

Hery:Ja som pracoval 13 rokov "v Poľsku"mám tam kamarátov ale nie všetci sú "nášho druhu".Kolega R^ ,ktorý mi to objednával mi chcel ušetriť./cca10eur/.Ale nakoniec je to aj tak OK!Ja to mám tiež asi 20 km do POľska, len nemám adekvátne kontakty.Teším sa na ďalšiu spoluprácu!!!

datcom

viking

Není to tak jak píšeš,koupíš pouze modul polsat a v tom kartu,modul jako dekoder!!!!přijímač nemusíš kupovat,to by ses z těch příjímačů musel zbláznit. Zasuneš pouze modul CAM do přístroje a OK :8) :8)

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery

datcom

Jo beru to jak to říkáš,on ten polák navíc dělá zde u nás,tak jsme fakt velice přátelé,takhle mám celou CYFRA+ včetně všech HD,takže ""keine problema"" :8) To samé mám ve Švýcarech a Německu :8) :8)

hery

Pre:viking: Polsat cyfrowy-poznatky

Karta nie je spárovaná, akurát s modulom. Ale to aktivuješ spolu.Aktivácia je možná aj na anonynmého puživateľa.

datcom

RE: Polsat cyfrowy-poznatky

ti boháči!!!

knawi
Registrace: 3/2007

viking

jestli máš SKY, tak si nech SKY a buď rád že máš tu možnost bez navýšení. polský platformy jsou pořád jenom polský platformy (to znamená něco jako ty naše, akorát s větším výběrem stanic).

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

hery vieš pomôcť zo Sky.de kartu mám ale nemám už kontak na kámoša.bonus7@stonline.sk :8)

fsat

knawi

Zas začínáš :8) :8) My staří jsme přece tolerantní,né???Vždyť Ty němce máš taky,o co Ti jde!!! :8) :8) a ORF také,né???

hery

vortimond

Nesmíš být nikdy spokojen,musíš mít vše co jde sehnat a udělat,jinak to je proti mému přesvědčení!!!! :8) R^

hery

Já jsem si koupil jako největší najivka modul s kartou v olmi a čekal jsem že bude regnutá a ona nebyla pak jsem kouknul pořádně na stránky a oni že to neregistrují tak už jsem si řikal že jim ji pošlu po víkendu zpět a tak jsem položil dotaz s prozbou o registraci zde a hned se mi ozval nick miks kterému chci tímto ještě jednou moc a moc poděkovat že mi ochotně kartu zaregistroval a od té doby nemám problém. ;)
Takže dobří lidé ještě nevymřeli.

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

Hery : tak čo pomôžeš. bonus7@stonline.sk

fsat

fsat

Hery machruje ten se na tebe zvysoka vy....e

Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100

alda
Registrace: 2/2007

Nezačínám, cituju ze hry Járy da Cimrmana Hospoda na mýtince. A udělám ti radost: nemám. Ale přeju ti to a vždycky si rád přečtu, co všechno dokážeš zařídit a na co se můžeš dívat. Pokud chceš pochopitelně.

knawi
Registrace: 3/2007

hery

na tom něco je, ale nakonec si my chudobnější musíme vybrat jednu platformu. proto radím vikingovi "go west" nebo spíš v jeho případě "stay where you are!"

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Polsat cyfrowy-poznatky (

Hery:Máš pravdu,ale všetko záleží do akej "výšky"si môžeš vyskočiť. R^ /finančne/Veľa z nás by chcelo ale"""nepustí""" Rv

datcom

pre alda

nie je problém to registrovať: viď môj prípad!!!!Rád pomôžem aj inným.

datcom

fsat

jj,ozvu se Ti hned!!! jsem zaneprázdněný,ještě mám skype Honolulu Hawaii,dcera ze švycar je s mužem tam,teď mají přesně ráno 8,45 min.Pak napišu na email a budem vyřizovat přes email,aby tady zas někdo neměl pindy.

hery

Chlapi,omlouvám se,asi to tu už bylo.Jede to v pohodě na FERGUSONOVI 8900,aniž bych dokupoval modul..Díky

jm57
Registrace: 1/2008

Vdaka hery. :8)

fsat

jm57

Tak buď kecaš,a nebo jsi fenomen,Teď to zkouším a jen karta bez modulu nejede :))) :))) :))) Mám Tu přístrojů jako hnoje a dva z nich sice ukaží karta NAGRAVISION,to jest VANTAGE a ARIVA 200 HD,jiné včetně 8800 a 8900 HD pouze karta a nevyčteš z toho nic.Ve vantage to ukaže i keys.A na chvíli cca 2 až min. se to otevře a pak tma bez modulu.To by jsi musel mít toho ferdu koupeného i s kartou,jinak z nás nedělej blbce. :))) :)))

hery

hery

Třeba jm57 zapoměl za větou otazník :)))

Beavis
Registrace: 9/2006

jm57

Ve ferguson 8800,8900 HD,ARIVA200HD a VANTAGE,včetně Octagonu jede ve čtečce pouze karta CYFRA+ a to OK.Polsat nezabere,je vždy!!!! párován buď s modulem CAM,nebo přístrojem,který koupíš!!!!!

hery

HERY

Ano měl tam být otazník.Já se ptal,promiň.

jm57
Registrace: 1/2008
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra