Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Polsat cyfrowy-poznatky

Takže dodávam výsledok k môjmu príspevku.Kupujte radšej vo firmách, ktoré vám aj aktívujú modul.Rozdiel je asi adekvátny tomu ,čo prevoláte ak chcete z domu aktivovať kartu a modul.poznámka/ja ovládam poľský jazyk/.Ináč ďakujem vortimondovi ,herymu, a ostatným,ktorý mi poradili/prevolal som 10 eur

VU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio

datcom
Registrace: 3/2006
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31
Odpověď v diskusním vlákně

jm57

Ok beru to,bez modulu to nejede,nebo bys mesel mít přístroj s kartou,tím jsme to uzavřeli a ať se daří!!!! čau.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

RE: Polsat cyfrowy-poznatky

Stím spárováním jsem to popletl. Jenom jsem si vzpomněl na nedávnou předchozí diskuzi o Polsat Cyfrowy Prepaid, kde někdo uváděl, ze 3.10.2010 - zde je odkaz:
http://satkurier.pl/news/59572/cyfrowy-polsat-bez-modulow-cam199.html - autor příspěvku 4mk
Jinak Hery mě to velmi dobře popsal.
Proto budoucnost u Polsat Cyfrowy a objednání bez známého v Polsku by byla u mě problém.
Jak píše Vortimond bude lepší zůstat u Sky Deutschland, když mám takovou možnost rozhodně, ale přesto německá a polská nabídka bude pro nás všechny vždy výhodná samozřejmě ti co máme možnost ať už kamarády v Polsku nebo známého v Německu. Nebudeme se pořád doprošovat našich providerů co mají přidat a co ne, když máme tuhle možnost.
Já stejně sleduji jen sport (fotbal,hokej, formule) a to co mám je až moc takže já si nemohu na nic stěžovat. Mohu být rád, že to vůbec mám takhle bych to o sobě řekl.

viking
Registrace: 9/2005

....sledovat Heryho samolibé a chlubivé exhibice zde jsou již evegreenem. A jeho místní (nevhodné slovo)olezci by se z něj skoro potentovali. Dej Hery do místní galerie svou fotku se všemi svými kartami i přijímači a někteří možná před ní budou onanovat.

Kdo je kdo a co je co.

Janik
Registrace: 1/2006

@Janík: je pravda, že se hery rád pochlubí, možná přijatelnější formou to tady dělá víc lidí. Ale některým pomůže a tak hned nepiš o ...lezcích. Ublížil někomu?Ostatně ho známe, ať si poslouží a pochlubí se. Jsem taky .ůl, že reaguju.

knawi
Registrace: 3/2007

@Janík a jemu podobní

Nechápu jedince co neustále kritizují ty co zde vždy pomohou.
Hery poskytne vždy výborné informace, Vortimond také. Jsem rád, že dobří lidé jsou, ale ti kritikové jako jsi ty a jemu podobní těm bych nejraděj lidově řečeno nakopal. Když neřekneš nic o tématu tak se raději neozývej.

viking
Registrace: 9/2005

i ja koupil kartu v olmi, zavolal jsem do te firmy po obdrzeni zbozi a hle vse slo jak po masle , registrace do hodiny a nikam jsem nemusel jezdil, telefon mam zdarma

PowerPC
Registrace: 9/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra