![]() |
|
Polsat cyfrowy-poznatkyTakže dodávam výsledok k môjmu príspevku.Kupujte radšej vo firmách, ktoré vám aj aktívujú modul.Rozdiel je asi adekvátny tomu ,čo prevoláte ak chcete z domu aktivovať kartu a modul.poznámka/ja ovládam poľský jazyk/.Ináč ďakujem vortimondovi ,herymu, a ostatným,ktorý mi poradili/prevolal som 10 eurVU+zero 4K, GigaBlue HD Quad Plus,Uclan Ustym 4k Pro,Gigablue 4k trio
|
datcom
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 629 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
jm57Ok beru to,bez modulu to nejede,nebo bys mesel mít přístroj s kartou,tím jsme to uzavřeli a ať se daří!!!! čau.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
RE: Polsat cyfrowy-poznatkyStím spárováním jsem to popletl. Jenom jsem si vzpomněl na nedávnou předchozí diskuzi o Polsat Cyfrowy Prepaid, kde někdo uváděl, ze 3.10.2010 - zde je odkaz:http://satkurier.pl/news/59572/cyfrowy-polsat-bez-modulow-cam199.html - autor příspěvku 4mk Jinak Hery mě to velmi dobře popsal. Proto budoucnost u Polsat Cyfrowy a objednání bez známého v Polsku by byla u mě problém. Jak píše Vortimond bude lepší zůstat u Sky Deutschland, když mám takovou možnost rozhodně, ale přesto německá a polská nabídka bude pro nás všechny vždy výhodná samozřejmě ti co máme možnost ať už kamarády v Polsku nebo známého v Německu. Nebudeme se pořád doprošovat našich providerů co mají přidat a co ne, když máme tuhle možnost. Já stejně sleduji jen sport (fotbal,hokej, formule) a to co mám je až moc takže já si nemohu na nic stěžovat. Mohu být rád, že to vůbec mám takhle bych to o sobě řekl. |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
RE: Polsat cyfrowy-poznatky....sledovat Heryho samolibé a chlubivé exhibice zde jsou již evegreenem. A jeho místní (nevhodné slovo)olezci by se z něj skoro potentovali. Dej Hery do místní galerie svou fotku se všemi svými kartami i přijímači a někteří možná před ní budou onanovat.Kdo je kdo a co je co.
|
Janik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 618 |
![]() |
|
RE: Polsat cyfrowy-poznatky@Janík: je pravda, že se hery rád pochlubí, možná přijatelnější formou to tady dělá víc lidí. Ale některým pomůže a tak hned nepiš o ...lezcích. Ublížil někomu?Ostatně ho známe, ať si poslouží a pochlubí se. Jsem taky .ůl, že reaguju. |
knawi
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 2 411 |
![]() |
|
@Janík a jemu podobníNechápu jedince co neustále kritizují ty co zde vždy pomohou.Hery poskytne vždy výborné informace, Vortimond také. Jsem rád, že dobří lidé jsou, ale ti kritikové jako jsi ty a jemu podobní těm bych nejraděj lidově řečeno nakopal. Když neřekneš nic o tématu tak se raději neozývej. |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
![]() |
|
RE: Polsat cyfrowy-poznatkyi ja koupil kartu v olmi, zavolal jsem do te firmy po obdrzeni zbozi a hle vse slo jak po masle , registrace do hodiny a nikam jsem nemusel jezdil, telefon mam zdarma |
PowerPC
Registrace: 9/2007 Příspěvků: 182 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 31 | |
![]() |
|
![]() |