![]() |
|
Filmbox HDPřed chvílí jsem na chvilku přepnul na filmbox HD a nestačím se divit.To je obraz...hrůza a děs.Takto si pane Glisník představujete HD? Než takto tak ten program raději vypněte.Jsem zvědav co se stane až se spustí ten Travel... Buď jste na celém transpondéru snížili bitrate a nebo už tam toho je fakt moc a mělo by se to řešit.(nový transpondér) Platit nehorázné prachy za HD,které vlastně vůbec HD není!Nezdá se vám to jako podraz na vaše zákazníky? Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 3 444 |
![]() |
|
RE: Filmbox HDHele, nevím, jestli to víš, ale tohle není reklamační oddělení fy Skylink. Jejich stránky najdeš na adrese www.skylink.cz |
polulin
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 534 |
![]() |
|
RE: Filmbox HDJa si kupujem hd prijmac a chcem si potom hd plus predplatit, dufam ze to nemyslite vazne s tou kvalitou.. |
mbfin
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 325 |
![]() |
|
polulin...díky za upozornění.Sám bych na to nepřišel,ty chytrolíne.Dal sem to sem,proto,že sem pan Glisník chodí.Navíc nic nereklamuji.Jen píšu,že mi to na HD příjde hodně velká bída.Pokud k tomu nemáš co říct a nijak tě to nezajímá,tak se prosím zdrž přitroublých komentářů. Děkuji. Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
mbfin...Filmbox HD nikdy nebyl nijak obrazově super,ale co je tam k vidění dnes je fakt otřes.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
RE: Filmbox HDA ještě těch 15 filmu co tam točej furt dokola taky nic moc.Amiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
![]() |
|
wladysNa záchod chodí určitě taky, tak si to tam dej třeba zarámovat. Jestli nejsi schopný pochopit, že Skylink je firma určená k tomu, aby svým majitelům přinášela zisk a ty máš nástroj k tomu, abys ho zmenšil, tak mi je tě líto. Jestli se ti to nelíbí, tak to neplať a hotovo. Tím, že budeš brečet na fórech, tomu datovému toku určitě pomůžeš.... |
polulin
![]() |
|
polulin..přečti si prosím ještě jednou co jsem ti psal a netřep nesmysly.Ještě jednou děkuji.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
RE: Filmbox HDdatovy tok ostatnych stanic v baliku? |
mbfin
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 325 |
![]() |
|
RE: Filmbox HDNápodobně. |
polulin
![]() |
|
mbfinZbylé programy na tom transpondéru jsou v normě pro Skylink.Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
RE: Filmbox HDJá nevím ! Nekoukám snad na nějaký jiný Filmbox HD ? To je zase keců ! |
Tondach
Registrace: 3/2004 Příspěvků: 1 537 |
![]() |
|
RE: Filmbox HDTen bitrate tam na tom filmboxu HD dost kolísá.Stačí si zkusit přepnout na HistoryHD a porovnat.Rozdíl v obraze je evidentní.Zvlášť v rychlých a tmavých scénách je ten obraz na Filmboxu doslova tragický. Uvažuji,že si opět předplatím na zimu HBO HD.Doufám,že tam je ten obraz lepší. Kéž bychom k vánocům dostali od Skylinku nový DVB-S2 transpondér.Bylo by ho třeba. Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
Autor: wladysA co se ti za ty prachy nelibi tak se odhlas chytraku. |
emtech
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 378 |
![]() |
|
emtechKdybych si HD předplácel kvůli Filmboxu,tak věř tomu,že bych to udělal už dávno. ;)Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
RE: Filmbox HDA jen tak mimochodem,stačí mrknout na LinowSat a porovnat bitrate třeba ČT4ky,která je SD se zminovaným Filmboxem v HD...tohle mluví za vše. :-/Dreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
RE: Filmbox HDten travel už jako kdyby vysílal, tak nevím co tady někdo šaškuje. kvalita ostatních TV by se neměla poté zhoršovat:Travel Channel HD ... 6.17 Mbps na tom transpondéru jsou jak se zdá některý preferovaný programy: Eurosport HD ... 8.22 Mbps (konkurence nemá v nabídce) HBO HD ... 7.18 Mbps (konkurence nabízí pouze jako příplatek k základu) Nova HD ... 8.64 Mbps (z nějakýho záhadnýho důvodu s přehledem nejoblíbenější stanice) pro porovnání CS Link NOVA HD ... 6.05 Mbps konstantně Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Filmbox HDpro porovnání CS Link NOVA HD ... 6.05 Mbps konstantněale chodí všem a na všech HD TV a HD šrotech |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Filmbox HDpolulin má pravdu, předsedo. |
skydedek
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 119 |
![]() |
|
RE: Filmbox HDVortimond, ale já bych s tím i souhlasil. Oblíbenějším přidat a méně oblíbeným ubrat (mě by nevadil nižší bitrate u Bravy, Discovery a Travel), na které nekoukám.Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Filmbox HDnene je dobře ,že se o tom píše veřejně.Podzimní rozšíření nabídky je o ničem,konkurenční CS Link dává programy které jsou žádány a o tom to celé je.Pro mně osobně jako kdyby podzimní rozšíření nabídky jako nebylo.A slova jako že balíček Multi je už 4 roky za stejnou cenu je nesmysl ta cena byla ze začátku nastavena tak aby vydržela do této podoby. Rv |
bojda
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 272 |
![]() |
|
no, čisto subjektívnesa mi tiež zdá že to išlo kvalitou dole a na to že to nie je zrovna zadara servis by som čakal viac. Niekedy je menej (programov) viac (kvalita).... :bigeyes: |
dauphin
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 27 |
![]() |
|
RE: Filmbox HDnaopak kvalita HD balíčku se v poslední době viditelně zlepšila (i když jenom málo). ten filmbox HD si vyšší bitrate nezaslouží, protože tam dávají většinou akorát nepovedený béčka a neustále se to opakuje. zhoršila se kvalita filmboxu, určitě né kvalita balíčku HD plusVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Filmbox HDKvalita Filmboxu HD je volná, ten program se stejně nedá sledovat... Ostatní HD programy na 12,109 MHz jsou v naprostém pořádku.S kvalitou HD Bravy a HD Discovery nemá Skylink nic společného, protože tyto programy přebírá od Holanďanů! Žádejme kvalitu, ne kvantitu.
|
PetrT
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 2 638 |
![]() |
|
RE: Filmbox HDJasně, to jsem si neuvědomil. I s tím Filmboxem docela souhlas R^Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Filmbox HDProto jsem psal hned v úvodu,že mají ten Filmbox raději zrušit.Je to program o ničem,jak z pohledu filmového,tak poslední dobou i co se obrazu týká.Včera nad obrazem kroutila hlavou i má žena a to je co říct. RvDreamsky HD6 Duo, parabola Maximum E85 Multifocus (23,5°E; 19,2°E; 13,0°E;1,0°W)
|
wladys
![]() |
|
![]() |