![]() |
|
D2MAC a 007Chlapi vraťte se do diskuse - bez Vás to není on. R^ R^ Ruším Vaše banány. :) |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
@Standa2Kabáty se měnit nebudou.Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
![]() |
|
RE: D2MAC a 007konečně je ten pablb v háji, du se ožrat R^ |
poky1
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 8 407 |
![]() |
|
emkacmozes mi to prosim rozviest pokial ide o tvoj nazor tykajuci sa domaceho sharingu... neviem to najst v ramci diskusie ...inak mile rad s tebou o tomto podebatujem, pretoze mam iny nazor pokial ide o jednu moznost domaceho sharingu, ktory som ochotny tu napisat, pokial mi uvedies svoj nazor na danu problematiku ... nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: D2MAC a 007kazdy z nich se loucil srceryvne nekolikrat, takze nikdy nerikej nikdy a je docela mozne, ze se nam objevi nejaky 007+ |
rj45
Registrace: 6/2007 Příspěvků: 1 419 |
![]() |
|
RE: D2MAC a 007Tak o to, co tu čtu,- negativiti-, mi nešlo . :bigeyes: |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
RE: D2MAC a 0072 alfasex: velmi rad o tom podebatim bez nejakych emocnych vylevov na zaklade faktov a paragrafov a citacii... ale myslim ze v tomto vlakne nie...a navyse asi ani nie na parabole, kedze tu nie je zatial admin a nechcem zbytocne redakcii robit robotu.... povazujem to za nefer ked tu bude admin a nezmeni pravidla, tak mozeme aj na parabole.... dovtedy najdi ine miesto |
emkac
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
RE: D2MAC a 007tak budeme cakat, rozumne debaty na zaklade argumentov mam radprijemny vikend a nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: D2MAC a 007emkac no jo no, len sa rozpisuj o k.o.tinach, ak ti ide len o zbytocne provokovanie a vymenu kariet. V kazdom pripade ti ale zarucujem, ze v pripade novych kariet irdeto si dozdielalSlnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes
|
jozef BA
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 2 461 |
![]() |
|
RE: D2MAC a 007Gratuluji redakci že se konečně odvážila ukončit spolupráci s nickem 007. Tak arogantního a namyšleného člověka jsem dlouho neviděl a ve svých 41 letech jsem již zvyklý na úplně jiný systém chování. Můžete aspoň prozradit co to aspoň bylo za člověka ? Chováním bych to tipoval tak na 18-20. Takže ještě jednou gratuluji k dobrému počinu a snad to bude dělat někdo, kdo v každé druhé větě nebude používat slova sr*č, chytrák,... a když na to někdo poukáže tak dostane na 14 dní ban. díky a hodně štěstí při výběru nového člověka. :))) |
Klokan008
Registrace: 6/2010 Příspěvků: 99 |
![]() |
|
RE: D2MAC a 007A kde je Vlado F.?Ak tu nie si dlhšie ako par rokov,tak chapem,že Vlada nepoznáš.Boli časi keď tu,aj na CSSF boli diskusie plné jeho radami.Nejako v r.2000 ,alebo skôr už bol macher. |
sused
Registrace: 2/2009 Příspěvků: 310 |
![]() |
|
susedvlado fogo spáchal protestní "sebevraždu" a teď se tu jeho duch zjevuje jako fogovič, nebo tak nějak :laughing: :laughing: |
trouba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 282 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36 | |
![]() |
|
![]() |