Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

D2MAC a 007

Chlapi vraťte se do diskuse - bez Vás to není on. R^ R^ Ruším Vaše banány. :)

CES
Registrace: 4/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36
Odpověď v diskusním vlákně

@Standa2

Kabáty se měnit nebudou.

Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)

redakce
Registrace: 2/2006

RE: D2MAC a 007

konečně je ten pablb v háji, du se ožrat R^

poky1
Registrace: 7/2007

emkac

mozes mi to prosim rozviest pokial ide o tvoj nazor tykajuci sa domaceho sharingu... neviem to najst v ramci diskusie ...

inak mile rad s tebou o tomto podebatujem, pretoze mam iny nazor pokial ide o jednu moznost domaceho sharingu, ktory som ochotny tu napisat, pokial mi uvedies svoj nazor na danu problematiku ...

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

kazdy z nich se loucil srceryvne nekolikrat, takze nikdy nerikej nikdy a je docela mozne, ze se nam objevi nejaky 007+

rj45
Registrace: 6/2007

Tak o to, co tu čtu,- negativiti-, mi nešlo . :bigeyes:

CES
Registrace: 4/2007

2 alfasex: velmi rad o tom podebatim bez nejakych emocnych vylevov na zaklade faktov a paragrafov a citacii... ale myslim ze v tomto vlakne nie...
a navyse asi ani nie na parabole, kedze tu nie je zatial admin a nechcem zbytocne redakcii robit robotu.... povazujem to za nefer
ked tu bude admin a nezmeni pravidla, tak mozeme aj na parabole.... dovtedy najdi ine miesto

emkac
Registrace: 8/2008

tak budeme cakat, rozumne debaty na zaklade argumentov mam rad

prijemny vikend a nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

emkac no jo no, len sa rozpisuj o k.o.tinach, ak ti ide len o zbytocne provokovanie a vymenu kariet. V kazdom pripade ti ale zarucujem, ze v pripade novych kariet irdeto si dozdielal

Slnko svieti ako prasa, na zahrade sere pes, pod oknom nam howno smrdi, boze jak je krasne dnes

jozef BA
Registrace: 6/2008

Gratuluji redakci že se konečně odvážila ukončit spolupráci s nickem 007. Tak arogantního a namyšleného člověka jsem dlouho neviděl a ve svých 41 letech jsem již zvyklý na úplně jiný systém chování. Můžete aspoň prozradit co to aspoň bylo za člověka ? Chováním bych to tipoval tak na 18-20. Takže ještě jednou gratuluji k dobrému počinu a snad to bude dělat někdo, kdo v každé druhé větě nebude používat slova sr*č, chytrák,... a když na to někdo poukáže tak dostane na 14 dní ban. díky a hodně štěstí při výběru nového člověka. :)))

Klokan008
Registrace: 6/2010

A kde je Vlado F.?
Ak tu nie si dlhšie ako par rokov,tak chapem,že Vlada nepoznáš.Boli časi keď tu,aj na CSSF boli diskusie plné jeho radami.Nejako v r.2000 ,alebo skôr už bol macher.

sused
Registrace: 2/2009

sused

vlado fogo spáchal protestní "sebevraždu" a teď se tu jeho duch zjevuje jako fogovič, nebo tak nějak :laughing: :laughing:

trouba
Registrace: 3/2007
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 36

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra