![]() |
|
sky star HD2 + motor stab hh90.dobry večer prosim moc nemá někdo skušenost jak rozhejbat tento motor na pc.kartě skystar hd2.nebo ho mam dat pryč a sehnat klasiku 2100.děkuju. :crying: |
markusik
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
RE: sky star HD2 + motor stab hh90.motor jako motor, když nefunguje jeden tak nebude fungovat žádnej dokud to nějak nevyzkoumáš (je to záležitost vhodnýho softu a nastavení). obecně satelitní PC karty mají s tímhle často problémyVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
skystarvšechno sem skusil aji modry z nebe a nic.motor mam nastavenej klasika nula hodbird a na normalnim satelitu to vali paradně dam reset a přehodim na kompl a motor se natoči na sirius a konec. :crying: |
markusik
![]() |
|
RE: sky star HD2 + motor stab hh90.Já to řeším slučovačem signálů,v pc mám SS2 klasiku a SS2 HD ve slotech nad sebou,od každé kousek kabelu a ten slučovač....Klasickým SS2 točím motorem a ke sledování používám jednu či druhou kartu......zatím. |
Ivo SS2
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
skystar hdna skystar hd tocim jedine s programem dvb viewer pro,nic jinyho jsem zatim nenasel...na skystar 2 se da tocit skoro se vsim (altdvb,dvbdream,progdvb...) |
swat
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 37 |
![]() |
|
pro swatporaď mi aspoň verzi tohoto /odkaz/ programu ,to by mě zajímalo ,díky... |
Ivo SS2
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
dvbskystar.comhttp://www.dvbskystar.com/motordiseqc.html |
miwa
Registrace: 8/2010 Příspěvků: 31 |
![]() |
|
DvbViewerProa jinak samozřejmě také doporučuji dvbviewer - placenou plnou verzi, těch 20 € se vyplatí, není lepší programwww.dvbviewer.com |
miwa
![]() |
|
Poděkovani miwa.miwa děkuju.ještě mě to nechodi ale je to spravnej směr. :lookaround: |
markusik
![]() |
|
RE: sky star HD2 + motor stab hh90.Za málo a i za něj strýčku Googlovi. Sám motor nemám, ale vím, že to s touhle kartou lidem funguje. Takže se nevzdávej. |
miwa
![]() |
|
![]() |