Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

sky star HD2 + motor stab hh90.

dobry večer prosim moc nemá někdo skušenost jak rozhejbat tento motor na pc.kartě skystar hd2.nebo ho mam dat pryč a sehnat klasiku 2100.děkuju. :crying:

markusik
Registrace: 10/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: sky star HD2 + motor stab hh90.

motor jako motor, když nefunguje jeden tak nebude fungovat žádnej dokud to nějak nevyzkoumáš (je to záležitost vhodnýho softu a nastavení). obecně satelitní PC karty mají s tímhle často problémy

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

skystar

všechno sem skusil aji modry z nebe a nic.motor mam nastavenej klasika nula hodbird a na normalnim satelitu to vali paradně dam reset a přehodim na kompl a motor se natoči na sirius a konec. :crying:

markusik

Já to řeším slučovačem signálů,v pc mám SS2 klasiku a SS2 HD ve slotech nad sebou,od každé kousek kabelu a ten slučovač....
Klasickým SS2 točím motorem a ke sledování používám jednu či druhou kartu......zatím.

Ivo SS2
Registrace: 4/2007

skystar hd

na skystar hd tocim jedine s programem dvb viewer pro,nic jinyho jsem zatim nenasel...na skystar 2 se da tocit skoro se vsim (altdvb,dvbdream,progdvb...)

swat
Registrace: 9/2009

pro swat

poraď mi aspoň verzi tohoto /odkaz/ programu ,to by mě zajímalo ,díky...

Ivo SS2
Registrace: 4/2007

dvbskystar.com

http://www.dvbskystar.com/motordiseqc.html

miwa
Registrace: 8/2010

DvbViewerPro

a jinak samozřejmě také doporučuji dvbviewer - placenou plnou verzi, těch 20 € se vyplatí, není lepší program

www.dvbviewer.com

miwa

Poděkovani miwa.

miwa děkuju.ještě mě to nechodi ale je to spravnej směr. :lookaround:

markusik

Za málo a i za něj strýčku Googlovi. Sám motor nemám, ale vím, že to s touhle kartou lidem funguje. Takže se nevzdávej.

miwa

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra