![]() |
|
Kvalita příjmu na 80 cm parabolu + monoblokZajímalo by mě, jakou má kdo zkušenost s kvalitou příjmu na 80 cm parabolu + monoblok. Občas se totiž potýkám z častými výpadky signálu (na obrazovce se objeví hlášení "Zakódováno"). Za slunečného počasí mám přitom intenzitu signálu 90% a kvalitu signálu někde mezi 70 a 74%. Lepší hodnoty se mi přitom nastavením antény nedaří dosáhnout. Koaxiál mám dlouhý cca 10 m, tak mě napadá, jestli to nemá na kvalitu signálu vliv. Na druhou stranu je v monobloku přeci předzesilovač, který by měl signál dostatečně zesílit. |
Ludas
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 5 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
RE: Kvalita příjmu na 80 cm parabolu + monoblo...Co se týká měřáků a nastavování, platí velmi jednoduché pravidlo, které si vypůjčím z některých matematických definic: "podmínka nutná, ale ne dostačující..."To platí bez výhrad o obou nejdůležitějších faktorech instalace: měřáku a montérovi. Měřák v rukách patlala je k ničemu... a stejně tak kvalitní montér/profík bez měřáku nic neudělá. A jeho kvalita a příčetnost se projevuje právě tím, že to ví. Takový člověk ví, co díky použití měřáku zjistí, a že bez toho je napůl slepý. Toto nikdy nepochopí lidi, co nesplňují obě tyto podmínky, buď nemají na měřák a proto tvrdí že není potřeba, nebo nemají na to (mentálně) rozumět problematice :D Ti co nemají oboje jsou identifikovatelní po první větě :D |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
halo!!Pánove vy trpíne mmindráky??Ale jen ti co nemáte kvalitní přístoj :)) ..Což dneska je cena 70litrů :)) ..já taky dovedu nastavit parabolu od oka ;) ..ale nestihnu udělat montáž za hodinu i s vysvětlením:1.PROMAX CCA 70.litrů bez DPH. (měřák) 2:Hilti vrtačka na akumalátory 25 000 ,- Litrů 3.Hilti akum. vrtačka na dotahování šroubů cc 16 000,-Litrů 4. Auto za cca 700 000,- bez DPH dodávka 5:sklad------------ 6.HW + SW 7.Zkušenosti 8. Chlapa k sobě co má mini málně 30 litrů měsíčně (zdaněných)+(za 11 hod práce denně) Tak proč si otírate huby o chlapy co řeknou že měřák pro montéra je nejdůležitější :fuming: DALŠÍ VĚC JE ŽE ČLOVĚK TOMU MĚŘÁKU MUSÍ ROZUMĚT A VĚDĚT CO JE: MER,BER,C/N,V-BER A POVER :8) Tak prosím pánové nezlobte a živte se ve státní zprávě a lidem co mají měřáky se neposmívejte a taky vybavení!Má cena je: montáž 23,5 + 19 je 3500,- bez dph :)) Někteří pitomci to dělají za 500,-na ruku :laughing: Jinak beru litr za hodinu na dvě osoby na antény v průměru :8) ..Beru to dle ceníku lehkých děv!!Ty taky učtují litříka na hodinu!!Ale to závisi jak kde :(( |
exmat
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
Ftipehm ještě jsi zapoměl napsat jaký máš Rolexy a barák , to totiž nikoho nezajímá , předvádět se můžeš v hospodě :)mindráky máš asi Ty |
Dukan
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 311 |
![]() |
|
RE: Kvalita příjmu na 80 cm parabolu + monoblo...Tak ideme na to.Dal si továrenské nastavenie po nahratí nového FW?Zasuň do STB- USB, na ktorom je nahratá záloha,to môžeš urobiť aj počas chodu STB a malo by sa zobraziť, že je USB pripojené.Potom dáš Menu-USB-OK-File List-OK-a šipkov do prava prejdeš na-File list/Sofware-OK a tam sa ti zobrazí čo máš na USB nahraté.Tá záloha čo si stiahol na klúč by mala začínať-ABS-Bak,dole v ľavom rohu je puntík zelený,tak ho zmačkni a zobrazí sa ti okienko zo 4 ponukami-Allcode+Bootloader,ten nie,ten sa použije len pri nahratí nového FW do STB,ale dole je 4 položka-Uživateľské DB a na to klikni a počkaj kým sa to nahrá a potom sa samí po úspešnej aplikácii aj reštartuje a nabootuje a je to.Po Anglicky je to Channel list,nič inšie nenahrávaj,lebo si nový FW,prepíšeš. |
lerak
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
RE: Kvalita příjmu na 80 cm parabolu + monoblo...prosím kohokoliv (007, administrátora ...)VYMAŽTE MOJI PŘEDCHOZÍ REAKCI-PŘÍSPĚVEK nebo PORAĎTE JAK TO UDĚLAT moc prosím kohokoliv, kdo to dokáže ať vymaže moji předchozí reakci-příspěvek, který je zde naprostým omylem, nedopatřením, napsal jsem v reakci naprosto něco jiného, nešlo mi to odeslat, stále nějakou chybu to vracelo,a pak se objevil v reakci obsah schránky, tam zkopírovaný během dne |
lerak
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 2 |
![]() |
|
Saxon, Tomik535Hoši, :))) já místo planého plkání makám a montuji, nastavuji a měřím! Ale možná se mýlím, třeba je odborník ten, co sedí u diskusí, jako vy dva a jen plácá blbosti. Zdarec, jdu zase dělat, předvánoční sezona kšeftů je v plném proudu.Topfield TF 7710 HD PVR 250GB HDD, Ferguson 7318, motor SG 2100, Parabola 73x80 Al Emme Esse, LNB Maximum Pro-Line P-2 Twin.
|
kuba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 4 247 |
![]() |
|
kubaMy dělat o víkendu nemusíme, my máme vyděláno dost...Už se těšim, jak nám popíšeš svůj postup měření Astry 23,5E. Zatim furt jen hážeš machry a prskáš okolo, proč asi... Dnes jedu na výlet do Rakouska na Moldaublick, zdar. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
DukanDukan.. ty jsi dobrý jura :)) ..nesnáším lepiče co všechno znají a po montážích jezdí Škoda 105Ls a mají Narexku :)) ...Vole to není o frajeření ale o solidnosti firmy :)Myslíš že já si pustím do baráku řemeslníka který příjde ve špinavých hadrech a přijede v popelnici :))) jinak doporučují makat i vo svátcích :))) K.u.r..v..y jsou drahý a noc v bordelu mne vyjde na osmičku ;) a více :) |
exmat
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 84 |
Stránka: 1 [ 2 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 33 | |
![]() |
|
![]() |