![]() |
|
Sky Star hdZdravim mam tuhle kartu muze mne nekdo poradit jestli jde sprovoznit na program Dvbviever protoze mne se to nedari tak nevim jestli to jde Progdvb a Altdvb ty jdou tady je obrazek ty karty diky.http://www.technisat.cz/index521f.html?nav=Stahov%C3_n%C3_souboru,cs,33&pID=22 |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
RE: Sky Star hdZkus jiný ,třeba DVB Dream ten je aspoň pro mne lepší a navíc i v češtině.... |
Ivo SS2
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 323 |
![]() |
|
RE: Sky Star hdTen jsem skousel ale ten se mne nejak kouse - seka je nejaky pribrzdeny nejlepsi u mne je ALTDVB ale ten nebere kartu pres modul tak nevim jinak dik. |
anton
![]() |
|
RE: Sky Star hdPoužívám SkystarHD2 s DVBviewerem bez obtíží.Pozor - na to aby to fungovalo dobře s HD, je myslím potřeba placenou verzi...já ji mám, a teď si nedovedu přesně uvědomit, v čem je to potřeba. Ale rozhodně si pamatuji, že neplacená verze není použitelná - nějaký zásadní limit to má. Největší problémy mohou být s kodeky. To není úplně věc DVBvieweru, jediný kodek, který vím, že funguje s HD dost dobře, je u mne CoreAVC (taky drobně placený). Ostatní kodeky měly zhruba před rokem - kdy jsem to naposledy ladil problémy (cukání, rozcházení obrazu a zvuku apod.), ale to za tu dobu nemusí možná platit - přece jenom je HD už normou. Další mírný zádrhel je u DVBvieweru ladění a organizace stanic. Bez problémů to snad je lepší dělat rovnou v Transeditu (to ej program od nich pro tyto účely), ale to se u mne týká poměrně komplikované struktury antén, kdy mám na jednom vstupu disequ motor a na dalších pevná LNB. Veliký problém je hlavně nedostatečné napájení pro motor ze SkystarHD, to je hw problém, který občas plodí divnosti, u mne to někdy funguje, jindy ne, a není to jenom polarizací, jak by člověka hnedle napadlo. Vypadá to, že to souvisí i smechanickými otázkami v samotném motoru - jak přesně jsou proti sobě ozubení při startu třeba. Tohle dokonale vyřešit jde snad jedině extrním napájením pro motor. Uvažoval jsem o jednoduchém externím proudovém zesilovači s emitorovým sledovačem do anténního vstupu, ale zatím jsem to tak moc nepotřeboval a nezkusil to prakticky, co se stane s útlumem, který by to přineslo. Možná by se stačilo kouknout na řešení na té kartě a nějak vhodně to upravit. Možná by stačilo zvětšit kapacitor v násobiči, který tam musí být. Ale nikde jsem zatím takové řešení neviděl popsané. |
Antonín
Registrace: 8/2005 Příspěvků: 5 988 |
![]() |
|
RE: Sky Star hdDik nejak to ozelim jedine Progdvb ten bere aj kartu a Alt ten jen volne tak mam tyhle dva. |
anton
![]() |
|
![]() |