![]() |
|
prijem DVB-T CZ na slovensku sz od ziliny 33 a 40kma s tymto niekto skusenost?monteri s euronicsu mi hovorili ze nechytim ani 68k z krizavy ze to skusali ale byvam na kopci tak mam prekvapivo 90percent signalu a chcel by som vyskusat aj neake CZ stanice len nevime ci by to slo aj na obycajne sito |
wiking18
Registrace: 6/2008 Příspěvků: 373 |
![]() |
|
RE: prijem DVB-T CZ na slovensku sz od ziliny...Napíš aspoň presnú polohu Obec poprípade GPS súradnice, ak chceš poradiť. Bez toho je to iba v teoretickej rovine.dm800 diablocamlan
|
silvercord
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 332 |
![]() |
|
RE: prijem DVB-T CZ na slovensku sz od ziliny...no GPS suradnice presne 49,16 18.26 |
wiking18
![]() |
|
RE: prijem DVB-T CZ na slovensku sz od ziliny...alebo este presnejsie 49.16´34.22´´ a 18.26´ 53.75´´ |
wiking18
![]() |
|
RE: prijem DVB-T CZ na slovensku sz od ziliny...Si moc utopený medzi kopcami, terénny profil smerom na CZ vysielače vôbec nie je priaznivý, moc šancu tomu nedávam. Ak sa ti aj niečo podarí zachytiť tak najskôr nejaký odraz. |
Kvinto
Registrace: 6/2009 Příspěvků: 448 |
![]() |
|
RE: prijem DVB-T CZ na slovensku sz od ziliny...no som medzi kopcami ale ako hovorim prekvapeny som z tej krizavy a signalu 90percent.. |
wiking18
![]() |
|
RE: prijem DVB-T CZ na slovensku sz od ziliny...co je to "montéři s euronicsu" ? :DEuronics, tam to prodávají jak brambory, ne? :) |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: prijem DVB-T CZ na slovensku sz od ziliny...Na percentá kašli, chcelo by to merať... K tej krížave výhľad ešte ako tak, terénny profil tu: http://uploading.sk/obrazek/x09d73f/ter-profil-krizava.gif |
Kvinto
![]() |
|
@Kvintosorry za OT, tys měl myslím nějaký web o příjmu tam u vás? nebo se mi to plete? |
davidkriz
![]() |
|
@davidkriznie, vlastný web z nejakým uceleným obsahom nemám, na to akosi žiaľ neostáva čas... Len sem am upladnem na svoju subdoménu (http://kvinto.satecnet.sk/....) nejaké tabuľky, výsledky, hodnoty z meraní a pod. Nechce sa mi to zakaždým dávať na nejaké free weby a aspoň mám k tomu aj ja prístup kdekoľvek kde je prístu na web aj po dlhšej dobe, keď si neviem na niečo spomenúť, tak asi preto je ti to povedomé, alebo si si to s niečím splietol. |
Kvinto
![]() |
|
KvintoNo nevim jestli to byls Ty, ale kdosi mi kdysi dával odkaz na obec, kde v jejím okolí instaluje, enbo firmu, nebo tak něco... bylo to někde tam v okolí ZA, KNM... |
davidkriz
![]() |
|
davidkrizJa som v Martine, priamo pod Krížavou... Ale aj keď je celá turčianska kotlina dosť uzavretá, predsa sem niečo preletí aj z vonku. Miestami mám Lysú horu, niekde ide doknca aj Kojál, niekde v pohode 2.mux z Magurky (Námestovo) a na určitých miestach sa nechytám ani s Krížavou a musím točiť na Úložisko (Ružomberok)... |
Kvinto
![]() |
|
davidkrizA ešte som zabudol na Sitno K21, to sem prejde celkom v pohode... |
Kvinto
![]() |
|
RE: prijem DVB-T CZ na slovensku sz od ziliny...no musim to neak skusit a uvidim ci s a mi co podari chytit na sito |
wiking18
![]() |
|
![]() |