![]() |
|
slovo,do pranice!!Za roky co navštěvuji "Parabolu",jsem pochopil,že se zde sat.fanda nedozví o sat.přijmu ,tak nějak ,nic.Zdejší hrátky,na banány a citrony,jsou na dvě věci.(nechci se vyjadřovat,poněvadž bez sprostých slov to nejde.Jsou zde lidi,kteří dělají atmosféru i pod 10 přízvisky.Propagují se mašiny,kterých mají vela na skladech a většinou jsou to šunty,jako vše,co se u nás prodává(myslím Čechy+ Slovensko,protože jsem federalista a blbců,kteří pro vlastní zájmy,to rozdělili,je u nás na obouch stranách dost.)Ale abych neodbočoval.Od dob analogu,není u nás na trhu přijmač,který by si to slovo zasloužil.Je mně známo,že to tak už nějak nejde,ale co se dá dělat.Pro sat.nadšence,už toho mnoho není.Přeji Vám na setkání,pěkné počasí,dobrou baštu a na pití,jen né bolehlavy.Stejně to tam bude samý komerčňák,tak že hlavně se tam nepotlučte mezi sebou,jak budete sjednávat další kšefty na nás blbce,kteří to kupujeme. :laughing: R^ :lookaround: :razz: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 69 | |
![]() |
|
KRÁSNÉ SLOVA:laughing: :laughing: :laughing:Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
zzanerPěkně napsáno :laughing: :laughing:Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..
|
Karlos1
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 955 |
![]() |
|
Pro: zzaner a ostatníZastavil jsem se na moment doma a čtu ten tvůj příspěvek.Vážím si tě, ale nevím zda máš úplně ve všem pravdu. Byl jsem na dvou setkáních a že by se tam sjednávaly "kšefty na nás blbce", to jsem si nevšimnul. Že tam každý hájí a propaguje něco jiného, to jo. Kámoš jezdí celý život ve Škodovce a taky ji vychvaluje a jiné auto by nechtěl. Každej si hájí to, co má ošahaný a o čemu si myslí že je nejlepší. Já se tam třeba osobně jedu podívat a beru mašiny co používám doma. Dříve to byl H5400, teď mi vyhovuje Ariva 200. Chtěl bych tam pro všechny namontovat parabolu s motorem s rozsahem E85 až W30, aby si každý mohl natočit na kteroukoliv družici v Ku pásmu. Když mi někdo pomůže s instalací, budu jen rád. A žádný kšefty mne nezajímají. Jdu si tam odpočinout a pokocet. Toť můj názor. Tak vem ty svoje mašinky a zastav se. Byl jsem se tam včera podívat a tak vám sem můžu večer dát pár fotek. Výhled od východu na západ - ÚŽASNĚJ. Já teď jedu zase makat. Dělám totiž i v sobotu. Čus. |
Ládys
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 305 |
![]() |
|
zzanerAhoj. Mezi nama je pouze jeden prodejce a ten je spacifikovanej.Mezi masiny ktere toho opravdu umely dost se da i pocitat echostar analog- digital.Prijed a uvidis, budes prekvapenej. Je s podivem ,ze opravdu jezdi lide ,kteri toto maji jako konicka.Profi monteri asi 3 ks, z celeho poctu.Je to opravdu o pokecani,relaxu,informacich a zkusenostech lidi.Mozna by jsi se byl prekvapenej s jakym vybavenim pracujou kluci ,kteri to maji jako konicka a je jich hodne ,kteri strci i mnohe profiky do diry.Jirka Jablonec |
vanspeed
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 575 |
![]() |
|
Tak aby bylo jasno chlapečkové!!!To co Vy tady píšete a ještě jako (nevhodné slovo)ální opěvujete tak není vůbec pravda.Nikdy jsem nebyl fanda nějakých srazů a komerčních školení,to jsem k smrti nenáviděl a nenávidím do dnes!!!!!!ZZANER: Ty než něco napíšeš tak dvakrát měř a jednou řež,Ty jsi to začal a rozproudil tudíž do budoucna u mě neseš plnou odpovědnost /končím s Tebou s nějakou spolupráci/už Ti nedám nejenom keys do diabla na c+nl ,ale vůbec nic. Juzek: Ty starej komerčáku,Ty se starej aby touto prací/prodejem těch svých šrotů co o nich píše zzaner,montáží ses vůbec uživil,protože když mě napíšeš že ano a dobře tak Ty jsi ten co onich zzaner píše a přitom nebral na hůl obyčejné kluky co chtějí sat.příjem provozovat/mohl bych to dělat od min.,ale takového žebráka bych nechtěl provozovat,mám svou práci,která je daleko atraktivnější.Tak se starej o své problémy a jestli nemáš něco odbornějšího pro mě do placu,tak se stáhni. KARLOS1- Tebe tady vždycky rád vidím a sleduji Tvoje příspěvkly,Ty taky nic jiného neumíš než využívát situace,že????? Jinak od Tebe bych nechtěl ani keys na Aljazzera sport do karty,vždyť Ty ani nevíš kde ho sehnat,že!????Tak radší sharinguj,protože to umí každý blbec,který tady co sleduji píše. /proto dvakrát měř a jedou řež chytráku/ A teď něco o srazu a o mě. -------------------------------- Na poslední sraz jsem přijel náhodně,předtím jsem tam nebyl.Ty Vaši komerčáci co o nich píše zzaner jsou buď,důchodci v mém věku a i více let,nebo kluci sice mladší Viaccces,ojoj, atd. V životě neprodali ani jeden šrot jak to zzaner popsal.Jsou to spíše kluci,kteří se o to zajímají tak jak každý znás,je to jejich koníček,když něco sežene jako třeba ojoj,když ho požádám o jeho přístroj,tak to beru jako kamarádskou výpomoc.To samé je u mě když chce někdo nějaký modul a kartu,což někdy dávám i zadarmo!!!! To ,že jsou přizváni představitelé skylink to si tito lidé zaplatí,aby se vůbec dozvěděli co nás v budoucnu na této platformě čeká!! Tak prosím Vás JUZEK a KARLOS šetřete svých hloupých připomínek,protože tímto jste se oba i se zzanerem dostali mezi Ty,kteří jsou u nás pěkní p.i.t.o.m.c.i. Jinak nic ať se daří,víc se nemám k tomuto tématu vyjadřovat,kdo se tady bude dál vyjadřovat je stejný expert jak ti co předemnou a já samozřejmě taky.Už nikdo nepište a nedělejte z toho tady blázinec.Toto není srávné,zde by měli fungovat odborné diskuze,to je asi pravda v prvním bodě příspěvku zzanera. S pozrdavem hery Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
Všem.Omlouvám se Všem sat.nadšencům.Byla to ode mne úmyslná provokace,poněvadž jsem se domníval,že už nejsou žádní.V dnešní době je skoro zázrak,že ještě nějací jsou.Toto byl a doposud je i při mojem věku koníček,spíše kůň.Budu Vám držet palce,ať se Vám to dobře podaří zrealizovat a nějakou fotku mně z toho setkání pošlete na PC.(přes Jardu.)Já už jen tak poblíž domova.Stáří je sviňa,každého to čeká a není o co stát.Ještě jednou se omlouvám a užijte si to tam i za mne,budu tam v duchu s vámi. R^ |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
![]() |
|
RE: slovo,do pranice!!ale pani pani, takovy krasny den, teda aspon tunak v okoli Nitry... som prave dokosil travnik, a zbadal ma sused, tak sme dali rec, on je tiez sat amater fanusik, aj ked nema internet,a teda k sat infoskam sa dostava len sporadicky cez jeden casopis respektive u synovcov na internete... mi vravel ze si na zimu obnovil Multi balik, trochu ponadaval ze uz nie je Kino CS, ale zase potesil sa ze sa objavil CSFilm ... este z dob DiGI by bol rad za Spectrum....fajn debata, s beznym smrtelnikom, ktory bez neakeho nadavania sa postazuje na neaky ten prinos u tej jeho platformy, respektive pochvali co sa pridalo ... ak to mam porovnat s hadkami a nadavkami preco to nie a to ano, tak snad sa to ani porovnat neda... mozno je tento moj prispevok offtopic, ale vidiet obycajnu ludsku radost, respektive sklamanie bez naznakov nenavisti je uz i vzacnost nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
alfasexano tak to má fungovat. :8) :8) Je vidět ,že jsi inteligentní člověk!!!! :8) :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: slovo,do pranice!!ako som povedal hery ma bavi kazdy vykend :laughing: :laughing: keby naplne do tych tvojich 15 karet dakto nevytvoril tak koukas tmu :))) kluci cesky bezte radsi na pivecko to jedine mate kvalitny a ostatne mate jak u nas na sracku :laughing: :laughing: hezky vykend |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: slovo,do pranice!!asi tak nejak kluci jedny zlobivy R^ |
anton
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 1 261 |
![]() |
|
WADERTo co jsi napsal,to nemá s tímto tématem nic společného/Přemyšlej a nerýpej/jinak venku je pěkně,piju kávu na balkoně a Ty mně můžeš víc,cO????uživej života!!! :8)Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
Dobrej denChlapci milí!!Jsou tady chytrolíní s Frýdlantu nad Ostravicí a Klimkovic :)) Už mne trošku s něch bolela hlava!!Odborníci jedni!!Udělejme sraz hladů na Severní Moravě :))) |
exmat
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
heryho kafickoako dochodca si dovoluji obcas rypnut :))) nevyhrozuj ! nedam ti napln ,nedam keys , vsetko je na nette a kto ma filipa nema problem ,a ty to vies :8) prajem ti vsechno dobre at ti kafe nevystydne :laughing: |
WADER
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 1 077 |
![]() |
|
RE: slovo,do pranice!!Byl bych nerad, kdyby tady na Parabole pár " štváčů ", to znechutilo dobrým lidem. ( jako je Jarda, Jirka, Honza,Martin,.... . ) :bomb: |
CES
Registrace: 4/2007 Příspěvků: 4 385 |
![]() |
|
exmatZ klimkovic nejsou chytrolíni,to bys urazil mého nejlepšího t.j. Zorbase,K němu si všichni hoši,kteří zde píšete blboviny ani nemůžete čuchnout!! :8) :8) To je člověk,Který hoden svého jména při opravách přijímačů,které Vy!!!!! svým neodborným přístupem dovedete vyřadit!!!!! Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
CESPřijedu už kvůli této reakci v sobotu kolem poledne,vezmu sebou Vantage s kartami a večer budem s kolegama diskutovat.Třeba i u piva.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
heryNežiješ v mýtech a bájích :) ....dneska je levnější si koupit nový přijímač ..než opravovat starou plečku za 500,-Kulí českýc..kdyź nový SD přijímač kupují!!Za litr bez DPH a mám na to záruku 24. měsíců!!... Zorbas za týden se staví k opravě zády :)) Tak co p..i..ču..je..šš :)) ..a děláš s některých borců voly :)) NĚPANIMAJU :) |
exmat
![]() |
|
RE: slovo,do pranice!!exmat: ak mas potrebu ventilovat svoje animozity z realneho zivota, tak si najdi ine miesto a nie server parabola.cznech sa dari, ahoj ;) ps: a nadavky ku slusnemu a inteligentnemu cloveku nepatria, pokial mu na prst na nohe nepadlo 10kg kladivo :sly: Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: slovo,do pranice!!Jinak můžu potvrdit heryho slova co se tyká oprav sat. reciveru.Zorbas je opravdu odborník na svém místě a vždy,když jsem potřeboval opravit pro mé zákazniky mi ochotně a rychle vyhověl. |
Fanyn
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 5 589 |
![]() |
|
exmatNemám a ani nikdy jsem neměl s Danielem takové problémy,ale problémy vidím s Tebou,protože používáš asi přijímače typu za 2000,kč a to je ten problém,tam radší koupím nový a nebudu ho k Zorbasovi ani posílat.Používám sám přijímače tak od 10 nahoru,a na Tvoje šroty co se prodávají na každém rohu a v Lidlu kašlu!!!Tak asi kamarádáde!! RvDreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
alfasexPoužil jsem jen chlapské slovo :))) Přihlásil jsem se tady jen kvůli problému s Panasonicem!!ale někteří rádo chytrolíni tady žijete ještě v minulém století :)) ..A zorbase si ještě pamatují jak strhával konektory kombinačkami (cripovací) u UPC, ..jak tam dělal technika :)) ..tak pak kdo je tadý slušný a důvěryhodný!!Někteří jste pěkni (nevhodné slovo)i :fuming: |
exmat
![]() |
|
herykolik těch tvých Vantage prodáš koncovému zákaznikovi :bomb: ..Přiznávam jsem stroj na montáže v dodávce i s materiálem:O .....Ale s 99% se tady píše o plečkách :))) ale já používám aspoń LICENCOVANÉ :((( Kecy starého zbrojnoše!!Tím můžeš krmit nějáke......... |
exmat
![]() |
|
heryJo a přijď se ke mně podívat do skladu :)) ..Jsme jen montážní FA a máme sklady větší než nějáky velkoobchod se satelitní technikou na Moravě!!...tak mne tu nenuď s Vatagem ..který prodáš jeden za půl roku a a neumíš si tam namontovat ventilator!!Na Hard disk :O |
exmat
![]() |
|
exmaNeprodávám žádné přístroje,pouze je testuji a vždy zadarmo,Vy kteří se tím živíte,ani nevíte co ten přístroj který prodáváte konkrétně umí,od amatera co jsem já!!!!!!Který se živí jiným způsobem. Takové mám rád,když jsem do baráku přišli dělat montáže,tak jsem z nich udělal takové blbce,že nebyly schopni udělat požadovanou práci./K.R.E.T.E.N.O.V:é:/a jsetli to bastíš stejným způsobem, tak radší nediskutuj a stáhni krovky/.Jsme z Lanškrouna a tady každý druhý je elektrotechnik/bývalá TESLA a nyní AVX japonskoamerická firma/ a zná víc než TY Chytráku!!!!!!!!!! :8) :8) :8) :laughing: Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
alfasexPROČ MNE VYHÁNÍŠ :laughing: Protože tady pár jedinců mudruje vo ničem!!A kritiku nemájí rádí!!Chlape raděj ukaž co máš v rukách a v hlavě :)) |
exmat
Stránka: [ 1 ] 2 3 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 69 | |
![]() |
|
![]() |