Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

slovo,do pranice!!

Za roky co navštěvuji "Parabolu",jsem pochopil,že se zde sat.fanda nedozví o sat.přijmu ,tak nějak ,nic.Zdejší hrátky,na banány a citrony,jsou na dvě věci.(nechci se vyjadřovat,poněvadž bez sprostých slov to nejde.Jsou zde lidi,kteří dělají atmosféru i pod 10 přízvisky.Propagují se mašiny,kterých mají vela na skladech a většinou jsou to šunty,jako vše,co se u nás prodává(myslím Čechy+ Slovensko,protože jsem federalista a blbců,kteří pro vlastní zájmy,to rozdělili,je u nás na obouch stranách dost.)Ale abych neodbočoval.Od dob analogu,není u nás na trhu přijmač,který by si to slovo zasloužil.Je mně známo,že to tak už nějak nejde,ale co se dá dělat.Pro sat.nadšence,už toho mnoho není.Přeji Vám na setkání,pěkné počasí,dobrou baštu a na pití,jen né bolehlavy.Stejně to tam bude samý komerčňák,tak že hlavně se tam nepotlučte mezi sebou,jak budete sjednávat další kšefty na nás blbce,kteří to kupujeme. :laughing: R^ :lookaround: :razz:

zzaner
Registrace: 9/2006
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 69
Odpověď v diskusním vlákně

hery

Ale v něčem se dost mýliš :fuming: ..Neznám tě!!tak tě nesoudím co jsi za čeledína :laughing: A pokukud něco umíš rád ti podám ruku :)) ..Ale proč ty pochybuješ o mých schopnostech :laughing: ..je pravda že mám jen střední odborné vzdělání ale jezdím v BMW X6 a zaměstnávám 25.lidí :)) ..No ale asi jsem fakt hloupej nebo nejsem s Lanškrouna ;) ..jojo..před 10lety jsme Vám tam ve fabrice co se stavěla dělali nějáky MaR :))

exmat
Registrace: 9/2010

exmat

no a tak na to pozeram okrem ventilovania svojho "ega" si tu zatial nic moc nepredviedol, skor si sa predviedol ako ten ktory vie pouzit len zensky pohlavny organ ako vulgarne slovo... a ak myslis ze mna vytocis, tak ta sklamem

pekny zvysok vecera, a nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

hery

Jo a v té dědině - Lanškroun se nedivím!!Že si vytahuješ triko na montéry :) ....kdyź tam chcípl pes!!
Patent na rozum nemám!!..Ale mánm za sebou chytré lidi a stavíme i s projektovou dokumentaci :)) ..Beru že mne nazývaš (nevhodné slovo)em!!Ale ty tu žvaníš a v oboru se neumíš uživit!!

exmat

alfasex

Jojo dědku..jste tady pěkný spolek lepičů!!NEMÝSLÍM TÍM VŠECHNY LIDI CO NĚCO UMĚJ :)) ..A TADY PŘISPÍVAJÍ :))
je pravda že se starámy c..y..p..ama nikdo nehne :)) ..

exmat

exmat

Nechaj Heryho na pokoji. Prdolis sa jako maly chlapec.

Nespamujte ma, som na to starý!

gogo1
Registrace: 5/2006

gogo1

neboj!!Budu už hodný a nebudu zlobit :) ..ale je třeba se taky vyjádřit někdy k tématu :)) ..jinak co vím to vím!!A tady veřejně nebudu ventilovat :)) A zasvěcení určitě taky to vědí!!A pokud mohu a budu moct rád poradím!!Ale nedělal jsem v Tesle Lanškroun ale v ETS Ostrava :))
Ámen :)

exmat

Hery

Vypadá to ,že máš dneska svůj den. Za prvé nemám potřebu se zde chlubit co mám a nemám. Za druhé klíče na Aljazzera sport ti taky nedám páč sem tu žádné nikdy nedával a za poslední mě je fakt úplně jedno co máš a nebo co nemáš doma.

Zzzanerovi jsem přikývnul na první větu a to "Za roky co navštěvuji " Parabolu",jsem pochopil,že se zde sat.fanda nedozví o sat.přijmu ,tak nějak ,nic"
Kapišto?

Panasonic vieruška TX-P42, AzBOX elite, atd..

Karlos1
Registrace: 2/2007

Karlos1

Nejako sa mi nezda, ze by Hery bol ten, co to tu brzdi, ako vravis.

Nespamujte ma, som na to starý!

gogo1
Registrace: 5/2006

gogo1

? Kde sem napsal že to hery brzdí.

Karlos1

Fanyn

Každy co umí!!Ale měnit kondíky v Humaxech ve zdrojích je běžná Věc!..Sic to nedělám ( po 10.letech jsem si koupil pajku na plyn :fuming: )
jinak je dobré vyměnit všechny kondíky!!aby člověk do půl roku nemusel běžet k opraváří znovu!!tímto nenapadám výše uvedeného zorbase :)) jinak znám co dělají mi spolužácí ve značkových servisech :) ..Jinak tuto reakci nemyslím špatně!!Určitě se známe pokud si s Ostravy!!tuto větu píši raděj!!aby zase nikdo nebyl afektovanej ;)

exmat

RE: slovo,do pranice!!

By mě zajímalo, na čem satelitní opravář nebo prodejce i s montáží dokáže udělat za měsíc vejvar na marži alespoň 40-50 kolíků, aby mu pro něj a rodinu zbylo třicet talířů, jinak by pošel hlady :zombie:
.
To je tak minimálně 10 vantage za měsíc nebo 50 arriv 200 nebo vyhrát výběrové na vybavení celého sídliště v krajském městě :O
.
No ale když se neplatí daně a odvody, tak třeba na chleba zbude :laughing:

Bororo
Registrace: 1/2010

Karlos1

To KAPIŠTO SE MNĚ NELÍBI :laughing: neznáš taky :www.nornik.net

tam se to s oblibou používá :)))

exmat

exmat

Tak tam nechodím.. tam bude nuda. Zde je lepší odvar :))) :)))

Karlos1

Bororo

Satelitní komplet SD za 8 000,-
Satelitní komplet HD za 10 500,-
Dneska čtyři kousky!!..cca 4 000,,-litry vata....Za kus = 16 litrů.(dva lidé a super vybyvenía HW podpora na flešsce)
Samozřejmě je to o jméně a důvěře!Poskytujeme nonstop servis!A pokud se pokazí přijímač :O Zákaznik dostane okamžitě nový :((( ...DPH jednou měsíčně a daně dost velký!..jinak slušný montér se musí uživit dobře!!..ale ne jak borci v Ostravě:Příjdou do velkoobchodu a nakoupí si na knížku (a po montáži to příjdou zaplatit :(( )..při problému u zákaznika nezvedají telefon :) Samozřejmě jak zbalí vatu :((

exmat

exmatTAK a teď už dost

jsi nafoukaný frajer,který teď momentálně neví ,že C+NL zase změnily klíče.
Navíc podle tvých příspěvku neumíš namotovat nic,protože jsi b.l.b.e.č.e.k ve skladu firmy.
A za 3 s Tebou už nebudu diskovat,protože s lidmi Tvýho ražení to nejde,a navíc jsi B.L.B.E.Č.E.K. který i když si myslí,že něco zná,tak znak tak uplný H.O.V.N.O. a od něj bych sinenechal přidělat ani držák k parabole,,,Fuj!!!! Rv Rv Rv Rv :fuming: čau a už dej pokoj,jdu koukat na francouze jak obstjí ve FOTBALE. :))) :))) :)))

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Zase diskuze o úplném h.o.v.n.ě Rv se divím že si tu exmat nedal i telefon ... :))) :)))

Karlos1

Karlos1

Karlos1..nevím co proti mně máš :)) Já platím řádně daně a jen jsem ukázal chlapům jaká je cenova realita :))) A nedělat ze sebe vola !A montovat za 500,-Kč satelitní komplet :bomb: jinak myslíš že si dělám reklamu!!Smlouvu na prácí mám uzavřenou na rok do předu :)) Takže nezlob tatínka :fuming:
Ale je to tím že tady máte nějaky fotrovský seskupení a jste totálně v (nevhodné slovo)i :bomb:

exmat

exmat

Pochazím sice od Ostravy,ale trochu jižněji z bývalého města elekroniky pod Radhoštěm.U ETS jsem měl asi 3 známé,ale kde teď pracují tak to nevím.Naposledy jsem byl v Ostravě před asi 5 lety kdy jsem opravoval satelit u Bati a další montoval na drogerii Ross.....n.Kondiky si umím vyměnit,ale bohužel kdo dnes dělá všechno..

Fanyn
Registrace: 11/2007

Když na ty příspěvky kouknu od vrchu, vidím zase smajlíkové onanisty a velitel je důchodce Hery. Koukněte na sebe do zrcadla a zamyslete se nad svým IQ.

Kdo je kdo a co je co.

Janik
Registrace: 1/2006

hery

hery ..stary n..e..d..u..pej
;P
Kolega tě zná!!Jinak tě beru jsi starší než já!! A co tu jinak píšeš veřejně!!Je tímto vidět co jsi za c..y...p..a ,starého :) A ten kdo něco ví tak to umí prodat a né tady to vytrubovat veřejně :dead:
P..i..tko to co máš cinknute!Na to ti seru!!..mne zajíma HUSTLER TV...tam vidím ty vocasy podobné tobě ;P ...
stary neboj!Skladnik nejsem!!To by ti mohl dát po papuli!!..Kdyby ti nakopal tu tvou dupku..tak by příšel o zbrojní průkaz :laughing:

exmat

exmat

Nech Karlose být,jestli chceš,dej na sebe kontakt a uvidíš,že během 0,5 hodiny se domluvíme,jednej vždy rovně a zkus se povznést nad věci které jsou dnes probírány,a uvidíš,že se domluvíme.DEj skype,tel:::nebo jiný kontakt ať to tady už ukočíme. :8) :8) Toto forum si to snad zaslouží,budem se bavit o odborných zaležitostech,mě tyto vběci už nebyví,jinak FRANCIE_RUMunsko 20 min.

Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero, 3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,

hery
Registrace: 5/2007

Janik

Mně se třeba smajlíky líbi :))) ...ale co ty chlape!!taky umíš jen komentovat a vyrývat :laughing:

exmat

hery

napiš mně na emil: exmat@seznam.cz

exmat

hery

starky co děláš!!Mobil tady nedám veřejně!!A´t mne pak prozvoňují puberťácí!!rád by si pokecal vo počasí v Lanškrouně ;)

exmat

exmat

Nemám proti tobě nic :))) Za pět stovek taky nemontuju a už mě ta diskuze taky nebaví . Měj se fajn a snad jen do budoucna opatrně s tím slovníkem :)))
A smajlíky tu bud dávat na co tu jsou :))) :laughing: :bigeyes: :lookaround:

Karlos1
Stránka: 1 [ 2 ] 3
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 69

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra