![]() |
|
slovo,do pranice!!Za roky co navštěvuji "Parabolu",jsem pochopil,že se zde sat.fanda nedozví o sat.přijmu ,tak nějak ,nic.Zdejší hrátky,na banány a citrony,jsou na dvě věci.(nechci se vyjadřovat,poněvadž bez sprostých slov to nejde.Jsou zde lidi,kteří dělají atmosféru i pod 10 přízvisky.Propagují se mašiny,kterých mají vela na skladech a většinou jsou to šunty,jako vše,co se u nás prodává(myslím Čechy+ Slovensko,protože jsem federalista a blbců,kteří pro vlastní zájmy,to rozdělili,je u nás na obouch stranách dost.)Ale abych neodbočoval.Od dob analogu,není u nás na trhu přijmač,který by si to slovo zasloužil.Je mně známo,že to tak už nějak nejde,ale co se dá dělat.Pro sat.nadšence,už toho mnoho není.Přeji Vám na setkání,pěkné počasí,dobrou baštu a na pití,jen né bolehlavy.Stejně to tam bude samý komerčňák,tak že hlavně se tam nepotlučte mezi sebou,jak budete sjednávat další kšefty na nás blbce,kteří to kupujeme. :laughing: R^ :lookaround: :razz: |
zzaner
Registrace: 9/2006 Příspěvků: 3 333 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 69 | |
![]() |
|
Karlos1Karlos1..karlos taky nemám proti tobě nic i proti herymu!!..Pokud mně pošle mobil pomudrujema a vše ok :)) ..Jinak jsem tady nerozvázal vášnivou diskuzi!!Bohužel jsem sprostý ale dovedu se taky omluvit!..ale snažil jsem se tady byt lojální!!Ale to nejde :) Mám 43.let a s některýma lidma to fakt nejde..myslím tím straší věkovou skupinu :(( ..Něco jsem tady napsal o cenách..okamžitě jsem byl c..y..p ;) ..ale byl to zoufalý pokus ukázat že není umění dělat za pár kaček :) Když zatím ta prace je :) příští rok půjde půlka antenářu do kytek :lookaround: A sdílečky nikoho neuživí pokud půjdou!!..A udrží se ten kdo bude mít kvalitní měřicí techniku..Preecha a různé anomalie v digitálním vysílání :)jinak bečíte že je tu ticho..ale jak někdo něco napíše!!tak se tady místní GURU na něho sesypou jak vosy :laughing: No my nováčci to nemáme nikde jednoduché!!..ale žihadlo umím taky vystrčit :lookaround: |
exmat
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
heryPro mne si duševní chudák. Víš hofno, a machra hrej na souseda.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
juzekA TY až se něco rozumného naučíš,dej vědět/kromě montáží a prodeje/tak se přihlas,možná Ti dám solidní místo bez Tvých problém":::: :laughing: :laughing: :laughing:Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
![]() |
|
juzekPěkně řečeno. R^ R^ R^Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
satmanale co ty chlape!!taky umíš jen komentovat a vyrývat a pak vůbec nic :8) :8) vy jste asi někde jinde,to už není možné,když teď koukám na to chci,tak si myslím,vlez mi na záda hochu!!! :bomb:Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
RE: slovo,do pranice!!jinak pánove s herym jsme se tady chytli :(( ..tak jsme si zavolali a problem vyřešen :..Jak bude čas jdeme na kafe :fuming: ....pomudrovali jsme o všeobecné problematice :(( satelitního příjmu :) ..na ženské jsme se ještě nedostali!! |
exmat
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
slovo,do pranice!!asi budem muset pozvat i Juzka,on by mi to nezapoměl,možná ani za 20 let,ať se všem daří,pozor jenom na ty ženský,jak kolega exmat upozorňuje!!!!Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
heryty mi mužeš políbit kašpareDreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
![]() |
|
satmanuž se asi stalo,protože taková krkovice pěkně povařaná 12st. URGEL je lepší než Tvůj hloupý nároz/pozdrav od heryho nepiši odkud.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
![]() |
|
Pro: heryMohl by ses mi ozvat mail? j.bitto@seznam.cz |
Ottib
Registrace: 10/2006 Příspěvků: 109 |
![]() |
|
heryS kým se scházím si vybírám sám. Tvou pozvánku bych ani nečetl. O ženských se baví zakomplexovaní chudáci s malým pérkem.Až nabudeš jakýchkoli vědomostí, bez činu jsi hloupý
|
juzek
Registrace: 4/2003 Příspěvků: 2 651 |
![]() |
|
@heryopět tady ze sebe děláš hrozného b.l.b.a.!!! No,nevím jestli jen děláš-spíše skutečně si a pokud seš tak "starej" jak říkáš,tak by si měl mít v sobě více pokory a hlavně rozumu.Tady ale pořád ukazuješ pravý opak-bohužel.A klidně si napiš o mne,jaký jsem (nevhodné slovo) a jak ničemu nerozumím a jak máš chytrou dceru,co má dimplom z fyziky a jak si také strašně chytrý,kolik máš kamarádů ve švícarsku a hlavně jste nejlepší kamarádi s polskýma klukama a další snůžku nesmyslů k pobavení celému Světu! Jen tak dále pane hery- Chocholoušek volá!!! :-/_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
juzek,jamess96,satmam a další...Síce nepoznám heryho dlho,ale ako som už spomínal je to jeden z mála ľudí ktorý dokáže pomôcť.Myslím,že veľa ľudí mu tu nesiaha ani po členky a ako to tak čítam tak sa len bráni pár blb... ktorí nevedia nič iné len vyripovať.Zdravím heryho a inak všetkým pekný deň.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 719 |
![]() |
|
kostik123Jo vždy se najdou kašpárci kteří to herymu baští.Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
![]() |
|
satmamHele exote,nekecaj a pádluj,viem čo píšem,to nieje o nijakom baštení,ale čo škoda slov...Ako som už písal ak by si poznal heryho tak by si tvrdil niečo iné.Je to človek ktorý sa v sat.technike dokonale vyzná a je ochotný poradiť a pomôcť.Ty buď radšej ticho a daj si kofolu.Inak pekný deň R^VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 719 |
![]() |
|
satmanJa sa necitim byt gaspar preto, ze tebe sa to nejako hodi. Za roky co sem chodim tu Hery nenapisal zjavnu blbost. To, co mu tu niektori bezdovodne pisu by nasralo aj mrtveho, jednoducho sa niektori zasrani na to vykaslite a myslim to v dobrom a nie urazlivo.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
@gogo1chodíš sem a roky? Tak potom asi nedovedeš pořádně číst,když nevíš,co hery píše za ptákoviny! a hlavně se tady nepokoušej používat tobě blíská slova-"zasrani".Tak ti určitě říkali doma rodiče a známí,ale tady to radši nepoužívej - budˇtak laskav.Raději se věnuj tomu,čemu skutečně rozumíš a nelez tam,kde tě nikdo nečeká.tedy abys rozuměl.to je jako sem,na diskuzi. Měj se pěkně ty "jojo1"... :razz: :razz:_________________________ Vím,že nic nevím _________________________
|
jamess96
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 3 953 |
![]() |
|
RE: slovo,do pranice!!Nestojis za rec (nevhodné slovo)no.Nespamujte ma, som na to starý!
|
gogo1
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 155 |
![]() |
|
gogo1seš fakt dost otravnej jako kolovrátek ;PAmiko mini combo,Amiko A4K combo+,HD Box 9105+,Mystique SaTiX-S2,SG-2100
|
alda
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 3 393 |
Stránka: 1 2 [ 3 ] INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 69 | |
![]() |
|
![]() |