![]() |
|
vybavení pro příjemDobrý den,Mohl by mi prosím ze zde přítomných někdo poradit jaké zařízení dokoupit (popř.použít s toho co již mám)na příjem : astra 1,astra 2 astra 3.vše pro 2 účastníky (nebo samostatně astra 2 pro jednoho) Mám toto monoblock (A1 + A3) pro dva účastníky,doposud používaný,2 samostatné LNB + 2x diseq (2x in + 1x out) multifokus pro 4 Lnb. Potřeboval bych vědět co dokoupit abych nekupoval něco zbytečně. Velice děkuji za rady. Pavel |
doktorcz
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: vybavení pro příjemProstuduj si ABC Zde nahoře. |
koax
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 2 326 |
![]() |
|
Re:Ano to jsem prostudoval,ale jde mi spíše o konkrétní případ viz můj dotaz nahoře.jak sloučit monoblok,s dalšími 2 (nebo lespoň jednou na Astru 2)LNB při zachování dvou účastníků.Tedy jak zařadit za monoblok ještě další Diseq.při pokusech s tím co mám,mi to,,propouštělo z monobloku vždy jenom jednu družici.Nikdy jsem nedocílil přijmu všech 3 alespoň pro jednu TV. |
doktorcz
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 19 |
![]() |
|
RE: vybavení pro příjemNekomplikuj si to !!! Monoblock někomu prodej a dej tam samostatné Twiny a dva DiseqC přepínače 4/1.Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
![]() |