![]() |
|
CslinkDobrý den,mohl by mi někdo udělat refreš karty 04295643539424,děkuji |
fero55
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 80 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
RE: Cslinka mohl by mi někdo sklidit uhlí??? |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: Cslinkto si snad už děláte srandu? :laughing: neměl by hypermoderní CS link už pomalu mít něco podobnýho jako má skylink po přihlášení na webu? pak nebudete muset otravovat tadyVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: CslinkJá jsem zvědav jak to nakonec bude s tím Eurosportem 2... |
Bob24
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 577 |
![]() |
|
vortimondCS link to měl dříve než SKYLINK :)) ....zaplať za to!!nebo domlouvat se s operátorkou s Daliborové bylo někdy za trest :crying: |
exmat
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
fero55Co to máš za číslo a nebo je ta karta zaregistrovaná???....Nejde přečíst na koho jde!!..Jinak ti to pošlu :)) (jestli jsi to dneska nezprovoznil :laughing: ) |
exmat
![]() |
|
RE: Cslinkskylink to má tak, že se KAŽDÝ majitel karty může přihlásit na webu a kartu si sám kdykoliv reaktivovat. CS link nic takovýho nemá!Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
vortimondberu to jako že jsem u nich zaregistrovaný jako montážník! (myslím tím u CS linku)fero55..nemůžu se dostat na svůj web!Přes víkendy to někdy nefunguje!!..Ale v druhém webu to píše neplatné číslo karty ;) |
exmat
![]() |
|
RE: CslinkPři kontrole karty to nenapíše čí ta karta je jen to co na je aktivovaný. :) |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
exmatKarta je zaregistrovaná 10.10.2010 |
fero55
![]() |
|
Omluvaje to CS linkovská karta a já se díval na SKYLINK :)) ..jsem (nevhodné slovo) :bomb: |
exmat
![]() |
|
RE: Cslinkjo jo teď jsem na to koukal 10.10. 2010 |
slapet
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 710 |
![]() |
|
RE: Cslinkno já nejsem firma, já jsem soukromá osoba, která se neživí satelitním příjmem. proto bych si nikdy nekoupil kartu CS linkVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
fero5504295643539424..poslal jsem ti na ní refreš!!.. |
exmat
![]() |
|
fero55Máš puštěný přijímač :)) |
exmat
![]() |
|
vortimondbyly doby kdy CS link měl lepší nabídku a HBO měl jako první :)) |
exmat
![]() |
|
RE: CslinkDle vkusu kazdeho soudruha/soudruzky a nikdy nerikej nikdy:).Ve skutku to byl prave CS LINK,ktery trochu provetral perka TaT a zrobil web s kartami,resp. nekteri trajdaci prestoupivsi k CS LINKU.Ale nikaj to nepravte,at neni ostudy:). |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
hdpeBubak dělá ještě u CS linku a nebo ho vyrazili :))) |
exmat
![]() |
|
exmaDíky a hezkou neděli. |
fero55
![]() |
|
RE: CslinkZjistime!!! |
hdpe
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 4 402 |
![]() |
|
RE: Cslinknemáš zač. a nezapomeň, že jako abonent skylinku bys prováděl podobné náročné operace sám formou online samoobsluhyVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Cslinkkdyby nebylo CS linku ..tak dneska se možná dívame na bývylé karty TaT s nabídkou 15.programů :( Konkurence s něma zamávala a oni se museli pohnout!!...Jinak Skylink působí dlouho na trhu a jejíh pozici nedovedu odhadnout i od Skylinku!Ale jedná věc je jistá!!Stále stejní lidi se motají kolem těchto placených služeb ať satelitních i TKR :laughing: |
exmat
![]() |
|
Vortito si mě zklamal,mám sice obě,ale víc věřím cslinku a ty tu takový výpad-zbytečný !!!Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!
|
spyko
Registrace: 6/2006 Příspěvků: 3 916 |
![]() |
|
RE: Cslinkskylink vyzkoušel jako první u nás některé do té doby nevídané věci v oblasti techniky, služeb i propagace (DVB-S2, HD programy, skylink magazín, slečnu Nikol, karty irdeto, programy pro menšiny, značku skylink ready...). jistě né všechno se úplně povedlo, ale rozhodně nikdo nemůže napsat, že skylink je nudná firma a že není progresivníVantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
![]() |
|
RE: Cslinkto bylo dobrý, pěkně jsi to okecal :))) |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
RE: Cslink"skylink vyzkoušel jako první u nás některé do té doby nevídané věci v oblasti techniky, služeb i propagace (DVB-S2, HD programy, skylink magazín, slečnu Nikol, karty irdeto, programy pro menšiny, značku skylink ready...). jistě né všechno se úplně povedlo, ale rozhodně nikdo nemůže napsat, že skylink je nudná firma a že není progresivní"no vsechno pjekny, jenomze zrovna tak sice jine ale taky marketingove ovace jse daji navlest i na jine platformy, CSLink Digi Magio UPC a pod... ale abych byl objektivni, tak Skylink byl je a bude prvni platformou ktera prinesla na nas trh HD, vsechno ostatni je marketing, respektive technicke moznosti ktere jsou v tom danem case na trhu... at se dari, ahoj ;) ps: ja jsem slecnu Nikol netestoval ty ano? (joke) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39 | |
![]() |
|
![]() |