Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Cslink

Dobrý den,mohl by mi někdo udělat refreš karty 04295643539424,děkuji

fero55
Registrace: 5/2010
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Cslink

a mohl by mi někdo sklidit uhlí???

tonek
Registrace: 1/2009

to si snad už děláte srandu? :laughing: neměl by hypermoderní CS link už pomalu mít něco podobnýho jako má skylink po přihlášení na webu? pak nebudete muset otravovat tady

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Já jsem zvědav jak to nakonec bude s tím Eurosportem 2...

Bob24
Registrace: 3/2008

vortimond

CS link to měl dříve než SKYLINK :)) ....zaplať za to!!nebo domlouvat se s operátorkou s Daliborové bylo někdy za trest :crying:

exmat
Registrace: 9/2010

fero55

Co to máš za číslo a nebo je ta karta zaregistrovaná???....Nejde přečíst na koho jde!!..Jinak ti to pošlu :)) (jestli jsi to dneska nezprovoznil :laughing: )

exmat

skylink to má tak, že se KAŽDÝ majitel karty může přihlásit na webu a kartu si sám kdykoliv reaktivovat. CS link nic takovýho nemá!

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

vortimond

beru to jako že jsem u nich zaregistrovaný jako montážník! (myslím tím u CS linku)

fero55..nemůžu se dostat na svůj web!Přes víkendy to někdy nefunguje!!..Ale v druhém webu to píše neplatné číslo karty ;)

exmat

Při kontrole karty to nenapíše čí ta karta je jen to co na je aktivovaný. :)

slapet
Registrace: 11/2007

exmat

Karta je zaregistrovaná 10.10.2010

fero55

Omluva

je to CS linkovská karta a já se díval na SKYLINK :)) ..jsem (nevhodné slovo) :bomb:

exmat

jo jo teď jsem na to koukal 10.10. 2010

slapet

no já nejsem firma, já jsem soukromá osoba, která se neživí satelitním příjmem. proto bych si nikdy nekoupil kartu CS link

vortimond

fero55

04295643539424..poslal jsem ti na ní refreš!!..

exmat

fero55

Máš puštěný přijímač :))

exmat

vortimond

byly doby kdy CS link měl lepší nabídku a HBO měl jako první :))

exmat

Dle vkusu kazdeho soudruha/soudruzky a nikdy nerikej nikdy:).Ve skutku to byl prave CS LINK,ktery trochu provetral perka TaT a zrobil web s kartami,resp. nekteri trajdaci prestoupivsi k CS LINKU.Ale nikaj to nepravte,at neni ostudy:).

hdpe

hdpe

Bubak dělá ještě u CS linku a nebo ho vyrazili :)))

exmat

exma

Díky a hezkou neděli.

fero55

Zjistime!!!

hdpe

nemáš zač. a nezapomeň, že jako abonent skylinku bys prováděl podobné náročné operace sám formou online samoobsluhy

vortimond

kdyby nebylo CS linku ..tak dneska se možná dívame na bývylé karty TaT s nabídkou 15.programů :( Konkurence s něma zamávala a oni se museli pohnout!!...Jinak Skylink působí dlouho na trhu a jejíh pozici nedovedu odhadnout i od Skylinku!Ale jedná věc je jistá!!Stále stejní lidi se motají kolem těchto placených služeb ať satelitních i TKR :laughing:

exmat

Vorti

to si mě zklamal,mám sice obě,ale víc věřím cslinku a ty tu takový výpad-zbytečný !!!

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

skylink vyzkoušel jako první u nás některé do té doby nevídané věci v oblasti techniky, služeb i propagace (DVB-S2, HD programy, skylink magazín, slečnu Nikol, karty irdeto, programy pro menšiny, značku skylink ready...). jistě né všechno se úplně povedlo, ale rozhodně nikdo nemůže napsat, že skylink je nudná firma a že není progresivní

vortimond

to bylo dobrý, pěkně jsi to okecal :)))

milanm
Registrace: 3/2006

"skylink vyzkoušel jako první u nás některé do té doby nevídané věci v oblasti techniky, služeb i propagace (DVB-S2, HD programy, skylink magazín, slečnu Nikol, karty irdeto, programy pro menšiny, značku skylink ready...). jistě né všechno se úplně povedlo, ale rozhodně nikdo nemůže napsat, že skylink je nudná firma a že není progresivní"

no vsechno pjekny, jenomze zrovna tak sice jine ale taky marketingove ovace jse daji navlest i na jine platformy, CSLink Digi Magio UPC a pod...

ale abych byl objektivni, tak Skylink byl je a bude prvni platformou ktera prinesla na nas trh HD, vsechno ostatni je marketing, respektive technicke moznosti ktere jsou v tom danem case na trhu...

at se dari, ahoj ;)

ps: ja jsem slecnu Nikol netestoval ty ano? (joke)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006
Stránka: [ 1 ] 2
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra