Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Cslink

Dobrý den,mohl by mi někdo udělat refreš karty 04295643539424,děkuji

fero55
Registrace: 5/2010
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Cslink

další inovace skylinku - programová nabídka vysílaná na dvou satelitních pozicích. pro někoho přítěž, pro jiné progresivní věc, která znamená větší možnosti do budoucna. a tak je to se vším. myslím, že abonenti skylinku už jsou často i na podobný věci zvyknutý a že proti tomu celkově nic nemají.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

vorti

tak konečně vím co je progrese,
a taky ba mě zajímalo odkud víš že "jsou na to zvyknutý a celkově ... hahaha

tonek
Registrace: 1/2009

cslink nema refresh karty ovladany uzivatelom - z pochopitelnych dovodov. nechce dopadnut ako skylink. ale je to cert -lebo diabol. Akurat sa tym stali prakticky nepouzitelny pre beznych ludi, vlastny system tym neochranili .

grantec
Registrace: 3/2007

vím to podle toho, že jak vidíš v tomhle tématu (a stejných témat tady bylo v poslední době asi deset) zákazníkovi CS linku vůbec nevadí, že musí kvůli reaktivaci karty shánět montážní firmu. ani montážní firmě to nevadí. technický věci nejsou nikdy problém, každá taková věc má řešení. co nemá řešení jsou sympatie nebo antipatie. a to je věc o kterou se jedná

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

vorti

tak jak píšeš jseš jedinej kterýmu tady něco vadí
sympatie či antipatie neřeším , nicméně tvůj názor nevydávej za většinový! zdar a svobodě slova a názoru zvlášť

tonek

Padre Pio/vortimond/deltagama:

Tobě se na Skylinku líbí tak akorát Nikola Cagašová, ale nedělej si iluze, protože ty se ji rozhodně líbit nebudeš :laughing:

Válku s blbcem nelze vyhrát, nicméně je nutné ji vést. (J. Werich)

technikTKR
Registrace: 6/2004

Pokud je dostatečně movitý,u ženy nikdy neříkej nikdy.A třeba má jiné přednosti. :) :lookaround:

zzaner
Registrace: 9/2006

vortimond

"další inovace skylinku - programová nabídka vysílaná na dvou satelitních pozicích"

ako mam rad srandu/legraci, ale v primeranej miere ... to ze sa vedenie Skylinku nedohodlo na simulcryptu v ramci 23.5E a riesi to cez 19E (kde je to pokial ide o naklady, asi lacnejsie) nemozem povazovat za inovaciu ... teda ak nad tym uvazujem za marketingovu inovaciu ano, pretoze vdaka tomuto Skylink moze vkladat do marketingu "moznost primu stoviek FTA programov", atd atd...

preco nespomenies prinos CSlinku a moznost abonovat samostatny kanal (la carte) respektive vacsie clenenie programov na baliky (ano existovalo to uz u UPC, ale nie v takej velkej miere)

byt objektivnym nepatri k tvojim silnym strankam, no zaujatost je tiez ludska vlastnost ...

mam rad diskusie, no diskusie zalozene na faktoch nie na subjektivnych pocitoch

nech sa dari, ahoj ;)

Vzdát se je horší než být poslední.

alfasex
Registrace: 8/2006

alfa i omega a sex

a taky souhlas

tonek

technik

synu, nevím kdes vzal to, že si o sobě myslím, že jsem nějakej Don Juan nebo technik čehokoliv :laughing: já si o sobě myslím, že dokážu jít bez světla v noci do lesa, což většina lidí se bojí, protože jim chgybí právě ten přehled. to mě netrápí

vortimond

v noci v lese bez světla moc přehled nemám,
ale taky se nebojím

tonek

to já zase mám strach, myslím že většina lidí má strach (jestli né všichni) ale jenom některý napadne taková blbost do toho lesa fakt jít. když mají strach. tomu říkám nebát se

vortimond

Vortimond to krapet přefilosofoval s tím lesem.

skydedek
Registrace: 8/2010

kuci musím makat
večer se těším na filosofování

tonek
Stránka: 1 [ 2 ]
INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 39

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra