![]() |
|
sat motor a multifokusmám motor femr (ručně zapínám a popojíždím - vidím na talíř)a multifokus na 13 , 19 , 28, a 5 stupnů. ted si chci pořídit nějáký motor ale nejsem si jist zda pak to šilhání ještě nepůjde,tedy že se mě pak nebude stále točit parabola po přepnutí z programu na hotbirdu na astru a dál na sirius,? já vím ušetřím lnb pokud použiji jen jeden ale takto je to pohodlnější , mám to už cca7let.Jde to něják pak nastavit . má to někdo? díkHDbox FS-9105 +HD PVR fw 2.12.21 + DREAMSKY NXP 256 HD fw 1.60 - parabola 85 multifocus 28.2°E + 23.5°E + 13.0°E + 4.8°E + diseq 8/1 goto mm switch EMP+ motor 90stab HH ,karta skylink ICE + CA irdeto smit
|
v.h
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 409 |
![]() |
|
RE: sat motor a multifokusV praxi toto zapojení nemám, ale myslím si že to takto nastavit jde.Někteří používají jednu parabolu na šilhání a druhou parabolou na motoru loví signály. Jedinoá podmínka je, že než budeš přepínat stanice z multifocusu, tak se musíš vrátit na družici, při které všechny konvertory chytají správný signál. (jednodušeji to teď napsat nedokážu) |
colombo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
Re:sat motor+multifokusJde to. nedávno jsem řešil stejný problém. Mám 4 lnb a sleduji 5E,13E,19E a 23E. Protože jsem chtěl občas sledovat ještě 39E kvůli paketu Bulsat, musel jsem koupit motor.Nevím co máš za přijímač, já mám obyč. Arivu 200HD, Tam si jednoduše v menu zvolím anténu buĎ pevnou nebo smotorem.Když si dám s motorem, tak točím. Když mám pevnou, tak šilhám na 4 družice.Budeš-li chtít znát ještě něco, tady je mail. ccastka@seznam.cz |
cestmírek
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
RE: sat motor a multifokusa jaký máš motor ? a stou arivou si spokojen ? taky o ni uvažuji.HDbox FS-9105 +HD PVR fw 2.12.21 + DREAMSKY NXP 256 HD fw 1.60 - parabola 85 multifocus 28.2°E + 23.5°E + 13.0°E + 4.8°E + diseq 8/1 goto mm switch EMP+ motor 90stab HH ,karta skylink ICE + CA irdeto smit
|
v.h
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 409 |
![]() |
|
RE:sat motor+ multifokusArivu mám skoro rok a zatím naprostá spokojenost.Za ty prachy vcelku dost muziky.Motor klasika-SG 2100A. |
cestmírek
Registrace: 3/2008 Příspěvků: 14 |
![]() |
|
![]() |