![]() |
|
Skylink (Sekaní, žádný signál)Dobrý den, chtěl bych se optat zda-li Vám také vypadávají programy Viasat @ll, Barrandov, Cool, a další MTV stále mi zobrazuje Žádný signál pak to naskočí na 10s a pak zas žádný signál mám Homecast 3000s CR a monoblock karta registrovaná 2/2005 a Multi mám předplacený pomocí SIPA. Já myslím že je to buď receiver či LNB jedno z toho to bude. |
Majklos
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 78 |
![]() |
|
RE: Skylink (Sekaní, žádný signál)Môžeš mať pohnutú parabolu,vadný LNB,tuner,ťažko povedať.VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 10 722 |
![]() |
|
RE: Skylink (Sekaní, žádný signál)Mám 78%kvality signálu u ČT1 a ten receiver mám už 5 1/2 roku tak nemůže to být tím |
Majklos
![]() |
|
MajklosPriatelkyni rodičia mali podobný problém-začalo im sekať na niektorých kanáloch a nakoniec bol zlý LNB konvertor.Skús vymeniť,možno je to tým.Treba skúsiť kde je chyba kým nesneží :)))VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
RE: Skylink (Sekaní, žádný signál)Kvalitu signálu píšeš u ČT1 a vypadávají ti jiné programy. Tak se podívej na kvalitu tam, i když spíše jde o sílu signálu (z pohledu nás laiků). U kamaráda kdysi taky šlo všechno, jen ne transpordér Novy (než to přendali na 12070), stačilo přizvednout parabolu a bylo to OK.Reagovat na invektivy je většinou ztráta času.
|
joscer
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 9 724 |
![]() |
|
RE: Skylink (Sekaní, žádný signál)Ale ne to si špatně pochopil když se podívám jinde třeba u Viasatů tak tam je 76% kvality a úroveň 99% a někdy se ztratí úplně kvalita a je tam : kvalita 0% a úroveň 99% |
Majklos
![]() |
|
RE: Skylink (Sekaní, žádný signál)mozno je to nahoda ale vcera vecer sa mi prijmac choval presne ako pises, na niektorych kanaloch sa stracal signal a opat naskakoval, planujem ist dnes na strechu, skontrolovat spoje pripadne vymenim LNB |
milan69
Registrace: 12/2008 Příspěvků: 190 |
![]() |
|
milan69A včera mi to dělalo u Barrandovu a novy (Prima, 12525 byl v pořádku nesekal se nic) |
Majklos
![]() |
|
MajklosPodľa mňa je to príznak vadného LNB konvertoru.Ako som už písal,že u priateľkinych rodičov sa to chovalo podobne ako Tebe-začalo sekať na niektorých staniciach a potom úplne vypadol signál na niektorých transpondéroch.Vymenili sme LNB a šlapalo to ako hodinky R^VU+ Uno4K SE, Dreambox DM900 triple tuner DVB-S2X Multistream, motor Optibox + SG2100 + parabola 105cm,parabola Maximum E-85 Multifokus, Dierovaná parabola 100 FE MESH 2x😂, Domáce kino Pioneer VX510s, BluRay Pioneer BDP 170S, ULED TV Hisense H55U7
|
kostik123
![]() |
|
RE: Skylink (Sekaní, žádný signál)Díky za radu jedu pro nový LNB protože se na to nedá koukat ;-) |
Majklos
![]() |
|
RE: Skylink (Sekaní, žádný signál)V první řadě zkontroluj to, co je venku. Konvertor může být vadný, může mít prasklou krytku a dovnitř se dostala vlhkost nebo ...Další možnost je, že máš špatný kabel ke konvertoru. Může být někde prasklý vnější plášť a vlhkost (nebo vody) změní parametry kabelu. Já mám kabel k satelitu venku už asi 8 roků a letos mi taky začal zlobit obraz. Hledal jsem a vnější izolace kabelu je přibližně po 15cm prasklá. Je to určitě od sluníčka a mrazu. Takže budu měnit kabel a ten nový už dám do husího krku. |
colombo
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
JoscerTa diskuse je někde na 10-11tý stránce ohledně toho Technisatu.Podívej se a přečti si diskusi na konkurenčním webu avman.a cz.-diskusní forum-Digitální vysílání a HD ready-Zamrzávání HD programů napsal: šamša.O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
colomboten husí krk ti po jedný sezoně mrazem praskne, to by spíše chtělo půlkovou zahradní hadici-mám to už vyskoušeno a svod je v ní asi 5let a hadice je v pohodě. R^O2TV STŘÍBRNÁ
|
petr33
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 1 734 |
![]() |
|
RE: Skylink (Sekaní, žádný signál)Mne presne toto tiez robi, ale uz asi tri mesiace. Myslel som si, ze to je kvalitou signalu, bol som na streche vcera, ale viac ako 78% z toho nevytiahnem. Predtym som mal tak 92-95%, 78% mam na vsetkych kanalach aj pri vypadku je 78%, Q je asi 74-80%. LNB nie je nikde poskoskodeny a ani kabelaz. Mam Octagon 918 HD. Tiez mam zaujima cim to moze byt. |
Stanley73
Registrace: 5/2009 Příspěvků: 29 |
![]() |
|
RE: Skylink (Sekaní, žádný signál)dej na to místo jiný přijímač,ať vyloučíš chybu přijímače,někdy takto začíná chyba zdroje STB ,filtrace |
pierrepetr
Registrace: 5/2006 Příspěvků: 28 395 |
![]() |
|
RE: Skylink (Sekaní, žádný signál)Dej tam pořádný venkovní koax a ne žádný husí krk nebo zahradní hadici a vyjde ti to ještě levněji. |
sirda
Registrace: 11/2006 Příspěvků: 2 941 |
![]() |
|
![]() |