![]() |
|
philips dsr 4101 aktualizace firmwaru svepomociZdravim panove,resim jednu zapeklitou situaci ohledne tohoto stribrneho prijimace. Otocila se antena uz na Thor ale v menu pristroje to pise je prekrocen maximalni pocet pokusu kdyz se chci dostat do jakehokoliv nastaveni.do upc jsem volal kdyz se necham prepojit na technickou podporu prepoji ma na zenske co jen muze reatorizovat,tudiz heslo mi vyresetovala co mi bylo receno,ale zrejme to ten stroj nevzal jelikoz je furt nakonfigurovan na astru a ted uz mam pristup jen k thoru. napadlo me flashnout tam firmware pres rs 232,ma s tim nekdo zkusenost,popripade co jiny technik treba od upc na toto. diky za pripadne reakce dvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
![]() |
|
RE: philips dsr 4101 aktualizace firmwaru svep...bobe pokud nejsi na signálu tak nemůžeš zresetovat pin!tedy zajdi k někomu kdo má UPC a tam si zresetuj PIN , nebo nalaď celý přijímač, nebo si půjč kartu ale jen jestli máš doma dobře nastavenou anténu!? nebo přetoč doma anténu na Astru a zresetuj doma ale honem brzy se vypíná!!! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: philips dsr 4101 aktualizace firmwaru svep...antenu mam na tHOR,slecny na UPC mi rekly ze je to jedno ze ten reset pinu probehne.no jaksi neprobehl no musim si se napichnout na tu astru a snad to pomuze.karta mi v jinem prijimaci po refreshu slapedvb-s, dvb-t, wifi, it;
|
bob85
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 904 |
![]() |
|
![]() |