![]() |
|
Skylink předplatnéNetuší někdo jak to udělat když se chci večer dívat na muziku cs a znám pouze číslo karty a jméno registranta.Po zadání čísla se žádostí o přidělení nového hesla mi na mejl nic nepřišlo (ani nevím jaká mejlová adresa byla tehdy uvedena)bankovní kartu mám.Děkuji za případné reakceFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 1 330 |
![]() |
|
RE: Skylink předplatnétreba ísť k najbližšiemu predajcovi a zaplatiť v hotovosti... |
fajnsmeker
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 128 |
![]() |
|
RE: Skylink předplatnénebo taky do Tipsportu ve Vašem okolí určitě má pobočku. |
Ufones
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 1 917 |
![]() |
|
RE: Skylink předplatnéA stačí tedy pouze číslo karty a požadovaný cash?Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Skylink předplatnéu prodejce určitě stačí cash pokud nebo ON moc zvědavý |
Ufones
![]() |
|
RE: Skylink předplatnéA v Tipsportu také?Tady u nás ten Skylink moc nefrčí jedinýho prodejce co znám tak má do čtyř a to nestihnu ani náhodou ale nonstop sportovek mají ve městě asi 10Ferguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Skylink předplatnéKupte kupon v Tipsportu a rychle dobijte pomocí SMS - je to rychlé. Na internetu tíéměř nikdo nemá potřebné registrační údaje, aby to mohl dobít přes internet. SMS je rychlovka - podrobný návod je na tom papíru kde je kupon z Tipsportu.Full - CS Link, Skylink, UPC Direct, TNK HD
|
Dejf
Registrace: 11/2007 Příspěvků: 1 513 |
![]() |
|
RE: Skylink předplatnév Tipsportu jsem to ještě nepředplácel ale tam asi zvědaví nebudou na případného vlastníka karty. |
Ufones
![]() |
|
RE: Skylink předplatnéV Tipsportu nechtěli ani číslo karty. |
Miros
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 142 |
![]() |
|
RE: Skylink předplatnéTak tedy všem pěkně děkuji za vyřešení neřešitelnéhoFerguson HF 8900 / SG2100 / Triax 105cm / Inverto Eco Green/Ariva 200 HD / SG2100 / No Name 120cm / Inverto Black single/Magic Module/X-Cam / Multicrypt Technisat / SkyLink/CsLink/ SkyItalia / MTV Unlimited / Když všechno zklame, je třeba přečíst si návod
|
skohy
![]() |
|
RE: Skylink předplatnéMě by zajímalo,jak jste to v Tipsportu řešili.Konkrétně CS TV je na 1 měsíc za 90,-.Tuto položku oni nemají.Z nabýdky jsem poznal jen MultiHD za 454,-.Aktivace je pak poravdu hračka. |
Liska
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 432 |
![]() |
|
LiskaCS TV je v ceníku uveden jako premiový program ne?Asi se to musi k nečemu přifařit např: 90+250 ale jak si s tím poradí Tipsport to netuším s těma kuponama. |
Ufones
![]() |
|
PředplatnéCS TV v pořádku.90 korun na měsíc,aniž by se to muselo spojit s něčím jiným.Minulý týden jsem si v Tipsportu kupoval měsíční kupon. |
hugo51
Registrace: 9/2009 Příspěvků: 143 |
![]() |
|
![]() |