Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Technika

skystar hd 2 pomoc.

dobry den.stale se mě nedaři rozbehnout motor natačeni na komplu.neni někdo z brna nebo okoli kdo by mě pomohl to dat do kupy nebo montažnik.děkuju moc. :crying:

markusik
Registrace: 10/2010
Odpověď v diskusním vlákně

RE: skystar hd 2 pomoc.

Z Brna nesu, ale kde jsi skoncil? Mas treba nastavenou antenu s motorem pomoci jineho prijimace? Co pouzivas za program? Funguje ti na vse mimo motoru?

Fuba 85, Inverto Black Premium, SG-2100A Moteck, Skystar HD2, HTPC

pavsla
Registrace: 6/2006

a mas ten dvb viewer jak ti radil antonin?
https://www.parabola.cz/forum/topic-54258/

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

vortimond

...prosim te, jak se vklada za postem ten dovetek pod carou? Nikdy jsem to nikde nepouzival, tak se ptam jako lama ;)
To ti vlozi moderator? Dik!

maxi6
Registrace: 5/2009

skystar

motor mam na sto procent ok.jen nemužu nějak dat dopořadku nastaveni v počitaču.sem docela na počitač antitele.mam nahrani snad všechni programy a nic.proto to vzdavam a někoho potřebuju na instalaci. :crying:

markusik

maxi6

https://www.parabola.cz/forum/help/ - Jak změnit podpis?

pavsla

skystar

nechapu něco sem porušil nebo je něco špatně?jestli jo tak se omlouvam.

markusik

markusik

S kartou Skystar 2 to bylo jednodussi, stacil MiBi plugin, s kartou Skystar HD2 a drivery chodi spolehlive nasledujici kombinace
driver: 1.1.1.502
program: DVB Viewer Pro - nastavit jednotlive pozice satelitu (v programu nazyvane root) jako Angular Pos., pro rucni odzkouseni nataceni lze pouzit TransEdit.
motor: SG-2100A Moteck
To vse chodi bez problemu, pokud neni CPU PC v okamziku povelu zatizene na 100% - tomu se lze vyhnou napr. vypnutim automatickych aktualizaci antiviru v nevhodnou dobu atd.
Jen je neprijemne, ze neni zobrazen prubeh nataceni motoru, na to jsem si napsal vlastni skripty, ktere zobrazuji behem nataceni progress bar.

pavsla

skystar

dekuju za radu.ale bohužel v mych silach to asi neni a nikoho neznam kdo to umy dat dohromady.

markusik

DVBDream 1.5e

Nainstaluj DVBDream najnovsi ten ma zabudovane nastavenie na diseq aj usals s motorom...

Zgemma H9 Combo, Multiboot: STARTUP_1 az 4: PKT Hyperion 8,PurE2 v6.3,OpenESI 9.0,OpenHDF 6.4, Parabola offset 85 cm, motor Powertech DG 380S speedy, IBU Twin + TV JVC LT-65VAQ8235

Miko
Registrace: 1/2006

Miko

prosim vas když to tam na instaluju musim tam ještě něco instalovat nebo to povali hned.děkuju. :lookaround:

markusik

Taky dobrá hláška...."povalí hned"..... :laughing:

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

PRO Kamil-k4

tož mě bekni co do té šochtle nam napěchova žadal sem o hilfest a nic nefacha.tož valym na to bulvy a šochtla furt nefacha tak už mě to neba hrnu na škopek. :bigeyes:

markusik

Provozuji jen SS2 a jede na plugin SS2DiseqC a ProgDVB nebo DVB Dream.....ale rozjetí v "systému" není úplně Plug and Play !!Tak hezký,u nás prosluněný,ale přesto plně digitální podzimní den. R^

Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.

Kamil_k4
Registrace: 10/2007
Galerie: Kamil_k4

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra