![]() |
|
2 Dreamboxy v domácnostiNeporadil by mi prosím někdo, jak na jednom Dreamboxu sledovat nahrané filmy na druhém dreamboxu v jiném pokoji, a naopak? Díky |
Satplus
Registrace: 8/2007 Příspěvků: 1 |
![]() |
|
RE: 2 Dreamboxy v domácnostikoukni na konkurenční forum cssf*czSestava: Parabola Mascom 85cm, LNB 0,3db,dreambox 500+ , dreamsky nxp256hd, motor SG2100 Golden Interstar 8700CRCI Premium, 62°E-31,5°W
|
Kubik
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 276 |
![]() |
|
RE: 2 Dreamboxy v domácnostinejlíp nazdílet disk jednoho i pro druhý. disky v obou= komlikace ale jde to |
markriz
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 268 |
![]() |
|
RE: 2 Dreamboxy v domácnostiSnazim se o provoz vice DM a NAS serveru (Synology). Beha to, ale: ale obcas je problem s prihlasenim DM k serveru (mam pocit, ze situaci komplikuje "uspavani" Synology. Kdyz jsem jej zakazal, tak vse OK. 2 problem - jeden DM pri nahravani se tvari jako ze jo, ale vytvori treba z hodinoveho poradu jen 2Mb soubor a prehraje se pak jen par vterin. DM je nastaveny stejne, jako ostatni. 3problem - nepodarilo se mi rozbehat sitove uloziste na DM, kde je zaroven i lokalni HDD. Pro tento HDD prikaz "unmount" jakoby nebyl (proste ho neodpojil). To je asi tak vse, neni cas neustale experimentovat :-) |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
![]() |
|
RE: 2 Dreamboxy v domácnostiJde to, ale musis jako /HDD/MOVIE namountovat do kazdeho dreamu jinou slozku na NAS serveru. (tu druhou pak jako neco jineho co si rucne "nalistujes") Share toho celeho po siti taky jde, proste si namapujes adresar co bude "nad" tim vsim. Uspavani - netusim, asi to bude delat problemy, ja nakonec misto nejakeho NAS slozil pidiserver s dvojjadrovym Atomem - klasicka "PC" architektura, ty moznosti jsou uplne nekde jinde - pri cca. srovnatelne spotrebe i cene. |
Lucifer
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 417 |
![]() |
|
RE: 2 Dreamboxy v domácnostiMam takhle 5 DM. V tuto chvili 4 jsou OK, 5 vykazuje vyse popsany problem. Je ale fakt, ze jsem take provedl vetsi zmeny na antenach a nasledne, pri nastavovani v DM mi tenhle trochu kolaboval. Mozna, ze jej preinstaluji. Synology bylo primarne urceno jako zaloha dat... |
Bloud
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 398 |
![]() |
|
![]() |