![]() |
|
Prima a Nova v SK DigiCelkom zaujimava sprava o tom, ako DIGI bez licencie na SK vysiela Primu aj Novu, za co sa dostala do spravneho konania RRTV. Nechapem, co je toto za bordel. V Skylinku je mozne prijimat Primu aj Novu na SK aj s ich "druhymi" programami. Pravda, v testovacom rezime, ale da sa. DIGI sa nedostalo ani len k vysielaniu PCool a NCinema na SK, no uz ma problem so slovenskou RRTV. Ako to je, ze jeden sirit tieto programy moze a druhy nie ? Ved vysielacie a licencne prava su vzdy rovnake. |
adman
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 140 |
![]() |
|
RE: Prima a Nova v SK DigiBuď v klidu a nevšímej si toho. To jsou jen takové hříčky úředníků, aby měli co dělat. U nás jsou úředníci úplně stejní. :laughing: |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: Prima a Nova v SK Digino je to skandál. že si vůbec dovolujou tohle řešit s jednou vybranou platformou, když všechny ostatní už to provozujou dlouhý roky. pochopitelně že taky bez jakýhokoliv souhlasu.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Prima a Nova v SK Digimožná za tím jsou šmejdi z UPC. mají nervy z toho, že UPC se prodává na slovensku i za cenu 9 EUR pořád hůř než konkurenční platforma.Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.
|
vortimond
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 19 826 |
![]() |
|
RE: Prima a Nova v SK DigiToto je otazka, ktoru urady uz riesia roky skoro pri kazdom TV providerovi a nikdy sa nic nevyriesilo. Mavnut nad tym rukou...AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
vortimondR^ presne!3x_Zgemma_H9_TWIN_ SE
Megasat_ HD_ 7_ combo
|
Tami
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 3 170 |
![]() |
|
RE: Prima a Nova v SK Digito je mozno taka "formalita" aby Prima a Nova nepovedali ze sa proti tomu nic nerobi... ale zrejme z toho nic nebude :DLG 32LH5000 1080p - Kaon CO1300 HDMI - Magio Sat L
|
Eddward
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 256 |
![]() |
|
RE: Prima a Nova v SK DigiAko to potom má vybavené UPC skylink.cslink a dalsi provajderi, toež je to postavené na hlavu, hlavne že sa unás hovorí o volnom trhu |
loop12
Registrace: 7/2007 Příspěvků: 663 |
![]() |
|
RE: Prima a Nova v SK Digiadman:"Ako to je, ze jeden sirit tieto programy moze a druhy nie ? Ved vysielacie a licencne prava su vzdy rovnake." ano, nie ... pokial mne je zname UPC plati za urcite programy "prava", ale o ktore konkretne ide, tak to by som klamal ... kazdopadne, ja ani vy, do zmluv medzi UPC a programerom nevidime... vortimond: bez komentara, ono ty ako podnikatel ak by si za nieco cvakal a v susedstve by sa nasiel niekto kto by nieco predaval nacierno, no vazne by som chcel vidiet ako by si sa tvaril, mozno by si ten tvoj sused po tvojej staznosti pomyslel, heh smejd vortimond nech sa dari, ahoj ;) ps: kazdopadne sam som zato aby cesko-slovenske channels nemali hlupe restrikcie kvoli licenciam, pravam, ktore obmedzuju vysielanie v tom ktorom state, lenze o tomto presvedcit vlastnikou tychto licencii sa ani mne ani vam nepodari... Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
RE: Prima a Nova v SK DigiOpět Vortimond za vším vidí UPC - to je k smíchu :laughing: :laughing: |
neuzil
Registrace: 7/2009 Příspěvků: 1 528 |
![]() |
|
RE: Prima a Nova v SK Digimožno sa treba ako prvé pozrieť na prevádzkovateľa tej ktorej služby - káblovú UPC riešia lebo providerom je z pohľadu práva slovenská spoločnosť a so slovenskou licenciou, satelitný Direct majú v paži preto lebo providerom je akýsi luxemburský UPC DTH Sarl.BTW, kto tvrdí, že pri Skylinku sa nič nedeje, čo tak trocha pogoogliť... Ale namiesto Skylink hľadať Towercom... Pre hlasy, ktoré nad celou vecou mávajú rukami by som rád uviedol, že každé správne konanie sa v zmysle zákona musí nejako ukončiť. Radšej ešte nekričať hop... Ale úprimne poviem, že by som to celé tiež rád považoval za akési povinné tanečky RVR. Uvidíme. Alebo vlastne neuvidíme, ak náhodou povedia, že nemôžeme :-( |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 792 |
![]() |
|
RE: Prima a Nova v SK DigiProste další baran sa potrebuje nažrať!!!!4°W/1°W/5°E/13°E/19.2°E/23.5°E/28, 5°E Nikdy sa nehádaj s blbcom. Niekto by si nemusel všimnúť, že je medzi vami rozdiel
|
hujer23
Registrace: 2/2007 Příspěvků: 688 |
![]() |
|
Prima a Nova v SK DigiRozdiel je len v tom či sa jedná o káblové al.satel.vysielanie-sat.vysielanie má navrh,RRTV nemá naň taký dosah. |
brzda
Registrace: 12/2009 Příspěvků: 56 |
![]() |
|
@ brzdanemá. Naozaj je najdôležitejší operátor, kto ním je z pohľadu registrácie firmy... Prekvapujúco tu vládne technologická neutralita. |
anonym2
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 792 |
![]() |
|
to alfasexJa som prave myslel na licencne a ine prava, ktore vraj Prima ani Nova nemozu poskytnut pre svoje sirenie na SK. Teda ich nemozu zrejme ani za uplatu poskytnut nikomu. Ci uz je to UPC, DIGI, Skylink a pod. Suhlasim, ze do zmluv nevidime, ale myslim si, ze UPC nema suhlas dotknutych TV za predpokladu vseobecnej nemoznosti ich sirenia na uzemi SK akymkolvek sposobom. Az na tych stastlivcov blizko hranic, ktori ich mozu zadara prijimat cez DVB-T a pod.Na druhej strane sa mi akosi nechce verit, ze by Digi len tak mirnix dirnix uvolnila na vysielanie na SK N. a P. a zasa v CR Markizu a JOJ. Mozno ide o nejaky tichy suhlas zo stran tych TV. Ved vedenia spolocnosti prevadzkujucich tieto TV nie su hluche slepe, aby si nevsimli, ze mnohi provideri (ak ich tak nazvem) siria na SK nelegalne ich vysielanie. Ja by som inak na ich mieste riesil taketo porusenie prav dost tvrdo. Ak by vsak bolo mozne, keby DIGI platila nejake licencie prevadzkovatelom tychto TV na legalne sirenie ich vysielania(aj ich druhych programov), rad by som si priplatil k zakladnej ponuke napr.3 - 4 Eura. Tak uvidime, ci vobec v blizkej buducnosti nieco uvidime :O) |
adman
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 140 |
![]() |
|
![]() |