![]() |
|
Refresh CSlinkZdravím Vás pánové (dámy),před časem jsem tu postnul svuj email pro někoho, kdo chtěl provést refresh karty CSlink. Tato moje adresa slouží jen pro účely uveřejnění ve veřejných diskuzních forech apod., vybírám ji jen sporadicky (cca 1x za den). Nepište mě tedy na tuto adresu na seznamu, pokud očekáváte rychlou reakci. Všechny požadavky na refresh jsem vyřídil k tomuto datu a hodině. Doporučený postup je kontaktovat svého prodejce - každý prodejce karet CSlink má tuto možnost, takže není důvod se neobrátit primárně na tohoto svého prodejce. Můžete se samozřejmě obrátit přímo na zákaznickou linku Cslink. Nejde o to, že bych Vám nechtěl tuto 30vteřinovou operaci provést, ale o to, že se nemusíte dočkat. :))) |
J a
Registrace: 7/2005 Příspěvků: 3 337 |
![]() |
|
RE: Refresh CSlinkDobrý večer, můžete mi poslat na moji bankovní kartu nějaké zápisy? Třeba 100 000Kč, nebo i víc. Děkuji. ;)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
SaxonOK Napiš číslo účtu. |
Rudolf
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 528 |
![]() |
|
RE: Refresh CSlinkNemůžu, sám mám málo :))) :))) |
J a
![]() |
|
RE: Refresh CSlinkOk, můžeš tedy i v naturáliích. Třeba 1km beldenu apod. :razz:Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
RE: Refresh CSlinkdiky za info, meli jsem predplaceno na 5 dni, napiste prosim kdy opet budete vybirat e-mail, s rodinou bychom se predbezne dohodli opet na nejake programy ;) |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
Tomikjak se posílá kilometr Beldenu převodem z účtu? :D |
davidkriz
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 2 767 |
![]() |
|
RE: Refresh CSlinkTo netuším, stačilo by mi balíkem ;)Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
@milanmJestli máte kartu ode mě, na spodní straně dodacího listu je můj telefon a e-mail, stačí v případě problémů zavolat (ideálně po 18:00) nebo napsat.Jinak platí Doporučený postup :))) :))) :))) :))) |
J a
![]() |
|
J atrochu jsem to pomotal a blbe to precetl, myslel jsem ze otevirate e-mail 1x za tyden. ze jsem o tech 5 predplacenych dni automaticky kvuli Vam prisel ;) ... a karty beru jinde :) |
milanm
Registrace: 3/2006 Příspěvků: 771 |
![]() |
|
Saxonnení problém,napiš číslo ůčtu a heslo |
hakub
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 26 |
![]() |
|
RE: Refresh CSlinkMoje heslo prece nepotrebujes.On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
![]() |