Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Jiné placené TV

Koupě karty HD+

Máte někdo zkušenost, ve které obci a u koho lze blízko za hranicemi v Německu, koupit kartu HD+ na německé stanice na Astře na 19 stupních? Nejlépe někde blízko dálnice za Rozvadovem, nebo v Chamu apod. Nebo na nějakém německém shopu, který by ji k nám do republiky posílal? Nějak se mi nedaří najít tyto informace a cenu na našich internetových shopech (kolem 2100Kč) považuji za přemrštěnou, když v Německu stojí 50 euro.

gfdsa
Registrace: 9/2007
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Koupě karty HD+

v německu nestojí 50 EUR ale asi 70 EUR + poštovný. takže ta cena olmi shopu je celkem v pohodě. každý německý eshop normálně posílá zboží do ČR, ale klidně si to kup u nás v tom olmi. jejich cena je ok

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

Já se chci podívat někam za hranice - asi do Chamu. Teď jezdí z Plzně pravidelně autobus, tak jsem chtěl spojit příjemné s užitečným. Jinak tu cenu jsem zjistil na serveru www.hd-plus.de. Ale je pravda, že tam píší "von": "Sie können das HD+ Angebot über den Kauf eines HD+ Receivers, eines CI Plus-Moduls oder eines CI Moduls für ein Jahr ohne zusätzliche Kosten nutzen. Nach Ablauf des ersten Jahres haben Sie die Wahl, ob Sie HD+ weiter nutzen möchten. In diesem Fall wird eine Servicepauschale von 50 Euro für ein Jahr erhoben. Eine vertragliche Bindung, eine Registrierung oder ein Abonnement sind nicht nötig".
Jestliže tedy koupím dvě nebo tři karty, měly by jít aktivovat vždy na jeden rok - a tak bych měl mít na několik let zajištěný příjem kvalitních HD programů za velmi přijatelnou cenu, i když by to později zpoplatnili více. Nebo se v této úvaze mýlím?

gfdsa

ta tvoje úvaha je logická, ale jelikož se prodávají zatím jenom ty sady s modulem (za cenu od 70 EUR) tak se vyplatí počkat až budou v prodeji samotný karty za těch 50 EUR. zatím si kup ten jeden modul s kartou a rok se dívej.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Tak to jsem nevěděl Takže díky za radu.

gfdsa

Možná o víkendu pojedu do rajchu. Před Drážďany je obchodní centrum a v něm Mediamarkt. Tak jestli nezapomenu a pojedem tam, tak se mrknu co tam mají.

Jimmy

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

Jimmy, největší Elektromarkt je v Drážďanech v Elbe parku, po dálnici objíždíš Drážďany, sjedeš asi o 3 sjezdy dál, z dálnice na Berlin. Tam je špesl satelitní oddělení.

Nervoš
Registrace: 1/2006

Nervoš

Tak daleko se nepouštím.... Určitě bych se objevil na Rujaně :)))
Ale myslím si, že v tom Mediamarkt to budou mít taky. A snad tam mluví i ponašem.

Vždy může být hůř....

Jimmy
Registrace: 4/2003

vortimond

Ahoj, jen se zeptám takže mi stačí koupit sadu + ten modul ? za 70 EUR a už nic jiného k příjmu nepotřebuji ? mám FERGUSON 8800 HD .DÍKY

jirka6090
Registrace: 11/2008

nejdřív musíš zjistit jestli ferguson 8800 má nějakou verzi softu, s kterou ta karta bude chodit v UNI čtečce. modul je CI+ (takže fungovat nebude)

vortimond

Hm,tak nic . Díky za radu.

jirka6090
Registrace: 11/2008

@gfdsa

mam ho za 68,90 E , ale bude to umet tvuj prijimac?

maly mike
Registrace: 5/2006

To @gfdsa. Jasně, že to bude umět. Vantage 8000 má v příslušném FW čtečky, které to zvládnou i bez cam modulu. Klidně si počkám jenom na prodej karet. Snad to nebude dlouho trvat.

gfdsa

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra