Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

skylink dvě karty předplatne

mam regystrovany dvě karty je možny předplatit službu na obě za cenu jedy karty?

drtikol
Registrace: 4/2009
Odpověď v diskusním vlákně

re :

Snad se už konečně něčeho dočkáme,odmítám tahat po barákách další dráty a dělat lidem sdílečky.

Kathrein UFS 922 . Nokia 9800,9600 . Humax 5400 . Ferguson HF 8900,Ariva 200 . Edision MINI,VIP2 . Paraboly FUBA OP 85,motor HH100,multifocus 28-23-19-13 . karty CS LINK, ORF, SKYLINK

lubbik
Registrace: 11/2006

RE: skylink dvě karty předplatne

Jestli máš dvě karty se stejným číslem ;)

slapet
Registrace: 11/2007

napodobně mě stači ať mě na dvě karty pustijou HBO a na jednu mi pustijou HBOHD sem ochotnej platit HBOHD R^

drtikol

jo mam dvě se stejnejma čislama srdcova sedma ale na ty mi nic nehraje jen si snima občas hraju Rv

drtikol

To si musíš vyřídit jinde (skylink)

slapet

to maš pravdi ale skylink je mrtvej kuň ani jim nestojim za odepsani psal sem jim dvakrat sero. na mě Rv

drtikol

Telefonát a nenechat se odbít ikdyž v tomto případě nevím jestli uspěješ ale individuální přístup k zákazníkovi by nebyl marnej. :))

slapet

UPC ti taky nedá nic zadarmo. jedině Digi. u UPC platíš za druhou kartu 100 Kč a chodí na ní za tu cenu jenom základ. když chceš na obou třeba HBO, tak musíš platit dvakrát

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond
Registrace: 2/2006

ono totiž kdyby to tak nabízeli (jako to dělá digi) tak by to bylo porušení podmínek, jaký si např. HBO vynucuje. Digi to může dělat z toho důvodu, že ty přijímače jsou nepoužitelný samostatně. nemůžeš ho tedy nikomu cizímu darovat.

Vantage 7100S / EmmeEsse 160 offset / Multifeed 13+19+26+28E / Inverto Black Ultra Twin / Giga Twin Blue CAM/HD+ DEU / Sky Italia / UK Freesat Card/ Lets see what we can do and learn in this land of misery.

vortimond

Pozrite sa na to z iného pohľadu.... Ak by dali zľavu na druhú, tretiu kartu atď. Koľko klientov by malo jednu kartu na seba? Potom by mal celý panelák registrované karty na jedno meno a platil jeden poplatok :laughing:

fajnsmeker
Registrace: 4/2006

Mít 2 karty a platit jen za jednu,

přičemž na obou mít prémiovou nabídku je zcela normální. Podívejte se na ČD - stojí člověk ve frontě k pokladně, za ním druhý, "kam jedeš?", "do Prahy", "já taky" - a už se frčí jako skupina hejááááááá :))) :laughing:
Takže přeneseno: stojí takhle člověk ve frontě sat obchodu, za ním druhý......... :laughing: :laughing:

gaston
Registrace: 1/2006

fajnsmeker

takže je raději lepší natáhnout v paneláku dráty a sdílet po lan ?? Takhle by z toho skylink aspoń něco měl .... ale oni na to půjdou obráceně. Budou párovat přístroje. Ale to je tak vždycky a se vším. Lidi začali pálit CD a DVD a dočkali se čeho ? Ochran, který pan nešly přečíst na některých přehrávačích (co mě to připomíná) ... a místo toho aby se tomu přizpůsobili a slevnili .....

Klokan008
Registrace: 6/2010

já bych napsal do SKYLINK že už mě ty drátovačky s.e.r.o.u
ať s tím něco udělaj!!!

tonek
Registrace: 1/2009

Takhle veřejně se přiznat k "protizákonnému jednání" je celkem síla. Asi jsem divný, ale doma máme na třech televizích 3 Skylink karty.

petr121
Registrace: 4/2008

Z toho na dvou jen základ.

petr121
Registrace: 4/2008

prostě to nejde (porušili by tím podmínky). skylink je v první řadě distributor, velkou část zisků z toho mají rovněž samotný stanice. a těm by se to nelíbilo. hádejte proč

vortimond

Já mám doma 4 TV a 4 karty Skylink a "nebrečím". To pak můžete chtít např. i na benzince zadarmo benzín pro druhé auto... :))

mispi
Registrace: 1/2009

mam doma na dva prijmace jednu kartu, ktora je zdielana. zdielanie v domacnosti NIEJE TRESTNE. montovala mi to firma ktora nie je novacik v satelitnej technike a cele to mali v letaku ako komplet (dva HD prijmace, parabola, monoblok, a JEDNA karta skylink) normalne to takto bezne ponikali na pradaj. keby to bolo trestne tak si to isto nedovolia. ine je keby som kartu zdielal v panelaku so susedom alebo cez net z dalsimi ludmi. takze si zaplatim ponuku a mam to na obidvoch tv za jeden poplatok. a mam to legalne :)

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto

mam 3 prijmace a tri karty,tez asi nie som normalny.

Alebo, zeby neboli normalni ti co natahuju draty po baraku? :O :O

Dreambox 800HD Se,Vantage 7100, Technisat DIGIT HD8SX, Samsung PS50C680G5WXXH + Samsung UE32C6000

gorefan
Registrace: 5/2007

gorefan

ak mas prijmace v jednej domacnosti tak ich mozes legalne zdielat na jednej karte. a nie mat tri karty a na kazdu si platit programy.

motor Stab HH90, Dreambox 800HD - klon, Skylink

drto

gorefan

To opravdu nejsi. Chtít to Skylink může do alelujá, ale v domácnosti si může políbit p.r.d.e.l. Pokud to někdo tahá po paneláku tak je to něco jiného, což mi ovšem žíly absolutně netrhá - alespoň to vylepšuje sousedské vztahy ;)

gaston
Registrace: 1/2006

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra