![]() |
|
2 alfasexa) gratulujem k zelenej farbe.... aj ked ta gratulacia je relativne otazna :)))b) ked si teraz zeleny, bude mozne s tebou viest tu slubovanu serioznu neemotivnu diskusiu o domacom sharingu? :lookaround: |
emkac
Registrace: 8/2008 Příspěvků: 275 |
![]() |
|
RE: 2 alfasexAha...uz mi doslo.Asi si bude treba davat vacsi pozor na negativne nazory voci UPC. :))) AB PULSe 4k, Zgemma H7S
|
LucaBrazza
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 4 631 |
![]() |
|
RE: 2 alfasexNo uvidíme, (řekl slepej a šlápnul do h.......) jak se novej zelenej bude chovat, jestli se bude opičit po tej nule nule na sedmou, nebo na to půjde jinak :))) |
trouba
Registrace: 3/2007 Příspěvků: 282 |
![]() |
|
troubaco dělá eemil? ;)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
Saxonnevím, neznám, asi klečí v koutě na hrášku :))) |
trouba
![]() |
|
RE: 2 alfasexemkac: ako si napisal gratulacia je otazna, a otazke diskusie som ja vzdy pristupny, i ked ako poznam tunajsie pomery, tak sa to vdaka par "expertom" nekontrolovatelne zvrhne, a toboz ked som este teraz zeleny, tak preco si nekopnut,ze ze?LucaBrazza: urcite nie, ja mam rad fakty, a pokial je kritika zasluzena, tak preco nie trouba: "(řekl slepej a šlápnul do h.......)" nekdy tady jsou fakt hlasky v kontextu, ktery mi udelaja hezkej den nech sa dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
@saxonezítra o půlnoci eemil otevře svůj slovníkse těšte! |
tonek
Registrace: 1/2009 Příspěvků: 6 117 |
![]() |
|
RE: 2 alfasexA tím pádem zmizí trouba, chceš říci? ;)On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: 2 alfasexeemil prej bude taky zelenej :)))..... no dobře, tak to asi ne :))) |
trouba
![]() |
|
RE: 2 alfasexkoukam že i Tomik535 zezelenal :bigeyes:Dreambox,HD Box 9105+,NXP 256,Mystique SaTiX-S2 Sky V2 USB
|
satmam
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 1 971 |
![]() |
|
RE: 2 alfasexA čo znamená tá zelená farba? Pre nás starších prosím vysvetlenie. |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: 2 alfasexMilan tu farbu maju pridelenu "zelenaci". :)))Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
@WalderNo ved práve. A čo mi " zelenáči"???? :laughing: |
Milan C
Registrace: 4/2006 Příspěvků: 4 603 |
![]() |
|
RE: 2 alfasexNo mi postarsi pojdeme na B12ku. :)))Nosce te ipsum.
|
Warder
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 1 640 |
![]() |
|
Téma: 2 alfasexAlfasex, gratuluji, ať to s námi nemáš moc těžký ;) |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
pre: Milan CZeleny je stale iba admin fora, ktory rozdava ovocie a snazi sa toto forum udrzat ako tak na uzde. Hoci ako vidno, "mudrych" stale pribuda v hojnom pocte...Inac pre admina: preco nemam stale svoj podpis ked som si ho uz pred davnou dobou napisal? To iba tak ked sme uz pri tejto teme "administrator fora". Nie ze by mi vadilo pisat si to vlastnorucne, ale potesilo by to keby to uz "islo" i samo ;). ------------------------------------------------------------------------------------------ Be independent and your TV screen will never be the same. Be independent and your TV screen will never be the same.
|
sato
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 1 198 |
![]() |
|
@satoZvolte si, prosím, podpis v českém nebo slovenském jazyce.Uvidíme, uslyšíme :) Snad :)
|
redakce
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 2 279 |
![]() |
|
Nervosdekujiat se dari, ahoj ;) Vzdát se je horší než být poslední.
|
alfasex
Registrace: 8/2006 Příspěvků: 4 085 |
![]() |
|
![]() |