, sekce: Zkušenosti |
|
Karta Cyfra+Multipaket+Canal+HDDá se rozjed cyfra+ ve Vantage,FERFUSON 8800HD a to velice rychle v modulu Diablo 2 a na jakemkoliv SW v těchto přijímačích.Kartu vložit do modulu,otevřít v menu na info smartcard,otveřít subsciptions,najedeš na provider a datum,kde to skončilo 12.10.2010 dáš na ovladači OK,vrátí se to samo na ATR keys,exitem ven a je to,cyfra svítí a jede.Dělal jsem teď dvě karty kolgům,které byly po aplikaci N3 také seklé,vše hned OK. :8) R^ Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
3x SG2100 motor, paraboly GILBERTINY 105,FUBA 90,MASCOM 90,
|
hery
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 6 052 |
|
|
RE: Karta Cyfra+Multipaket+Canal+HDDíky za info, mám teď stejný problém, Vantage HD a zápisy pouze 12.10.10. To Diablo 2 je potřeba i do budoucna nebo jenom na rozjetí a pak už to půjde bez něj. Ptám se kvůli případnému nákupu. Dík |
hush
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 111 |
|
|
Karta Cyfra+Multipaket+Canal+HDu SW 0258 to jede celé ok,u SW 0244 pouze Mediguard dále pak už bez diabla2,To potřebuji pouze na rychlý start.Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
|
|
RE: Karta Cyfra+Multipaket+Canal+HDS temi zapisy - ja jsem mel zapis taky jenom do 12.10.2010 (prestoze jsem v srpnu koupil aktivaci na rok). Napsal jsem rano do satsklep.pl a behem hodiny mi ten zapis prisel. Vse ted jede. Mam taky Vantage (02.58.02). |
RBL
Registrace: 12/2006 Příspěvků: 176 |
|
|
pro RBLMáš ten fw 02.58.02? Můžeš mi hodit link na ulož to tohoto pravého fw 02.58.02. Dík.Mám asi špatný - totiž stáhl jsem ho z internetu a po rozbalení Raru je sice název 025802, při instalaci se taky zobrazuje jako 025802 ale po nainstalování je ve Vantage 8000 S jako 025502 při Menu Systémové informace. Datum sestavení je 31.3.2010 18:43:57. A zmiňované programy od Cyfry+ se nerozjedou. Jak píše Hery u fw 0258.02 pro Vantage 8000 HD to jede celé. Takže nevím jestli mám správný fw, nebo to tam opravdu je tak napsáno po instalaci v těch Systémových informací v menu Vantage 8000 s ten údaj 025502 namísto 025802. Jinak asi budu muset někoho najít kdo to ,,rozsvítí tu kartu na Cyfru+ přes Diablo 2, nebo přes Fergusona 8800 HD |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
|
|
vikingodkud jsi,přijeď a bude to OK,vem sebou i přístroj a půjdou Ti i na 0258,v systému 0255 i Biss keys na všechno,přesto,že to je SW bez úpravy keys!!! :8) R^Dreambox 800HD se,OPTIMUS OS1 plus,Optimus OS1, VU+zero,
|
hery
|
|
@HeryMockrát díky Hery určitě se někdy stavím u Tebe už jsi mi mockrát pomohl a poskytl moc cenné informace. Biss key to jsi mi také už poradil i naučil jak zadávat do Vantage 8000 dokonce jsi mi poslal i funkční keys do Vantage.Poskytl hromadu informací - pořídil jsem si Gammu a ta jede výborně - Bulsat to mě stačí. Jsem sportovní fanda a tak Bundesligu, která je už dobře dostupná jsem vyřešil, PL také právě na Bulsatu jsou přenosy (bulharská Novasport nebo Diema), ale přesto jsem u mé sestřenice, která má přítele z Německa zařídil Sky Deutschland a to je pro mě až velký luxus. Samozřejmě ještě ve stejné době jsem si z polského satsklepu objednal předplacenou kartu Cyfru + kvůli těm pár programům je to bomba, že to takhle z Polska jde objednat bohužel v mém okolí moc satelitních fandů není, kteří by se tomu takhle věnovali a tak jsem rád, když tady zde na parabole někdo poradí a Ty jsi jeden z nich tak mockrát dík - a právě teď je problém u té Cyfry+, i když mám Sky D, přesto to štve, že je potřeba z zaktivizovat keys na Cyfru +. přes Diablo 2, ale Diablo 2 nevlastním mám jen to stalé Diablo. Samozřejmě návod jsem od Tebe dostal, ale zkusím se poptat v okolí. Pokud stačí Ferguson 8800 HD tak to někdo snad bude mít doma v okolí. Zkusím ještě napsat email do Satsklepu snad mě pošlou zápis. Uvidím. Ale psal jsem prosbu na RBL jestli má správný fw 025802 do Vantage 8000, protože to co jsem stáhl se zobrazuje v počítači jako 02.58.02, ale po instalaci ve Vantage 8000 to hlásí 025502. Zvláštní. Zřejmě jsem to špatně pochopil, jak uvádíš, že u ,,SW0258 to jede celé" zřejmě až, když to zaktivuješ přes Diablo 2. Je to tak? Pak mě to napadlo, že vlastně po instalaci toho fw 02.58.02 se ta karta na předplacenou Cyfru + nerozjede, až když uděláš to co píšeš tj. zaktivizuješ přes Diablo 2. Takže se optám v okolí na toho Fergusona 8800 HD kdo má, ale ještě předtím napíši do Satsklepu jestli by neposlali zápis tak jak to udělal RBL. Jinak už jsme spolu hovořili jsem od Blanska. Určitě se někdy k Tobě stavím však po telefonu jsi mi vše vysvětlil opravdu jsi koumák co všechno o tomhle víš. Já jsem zatím spokojen nic mě neschází to co jsem chtěl to jsem docílil jenže nesmím usnout na vavřínech tohle je další věcička,na kterou jsem se zeptal a radu jsem od Tebe dostal. Takže dám hned vědět jestli se mi to podaří rozjet je to banalita, ale je potřeba být dobře vybaven popř, mít nějaké známosti v okolí, kteří by spolupracovali.Hery zatím dík a určitě k Tobě přijedu. |
viking
Registrace: 9/2005 Příspěvků: 499 |
Zpět na předchozí stránku |
|
Zpět na hlavní stránku diskusního fóra |
|