![]() |
|
TV Panasonic - update softwareZde je nový update software na panasonic .Konečně jsme se dočkali .To zase spadne čelití plno lidem.http://www.skylink.cz/web/structure/6.html?do[loadData]=1&itemKey=cz_93 |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
RE: TV Panasonic - update softwareTak nahráno, s modulem SMARDTV NOVA HD funguje. Tudíž budou asi i ostatní programy.Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
Registrace: 2/2005 Příspěvků: 1 106 |
![]() |
|
RE: TV Panasonic - update softwareUPC Direct funguje také, zkoušeno jen HBO HD. Paráda!Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
![]() |
|
Vsetko bezi aj s MASCOMVdakaSkylink - dobre vybavil Panasonic - dobre naprogramoval Hura! Este FW do BD rekorderu, to bude tazsi oriesok... |
dunaj
Registrace: 8/2009 Příspěvků: 321 |
![]() |
|
RE: TV Panasonic - update softwareTak to vidíte. Kdyby neexistoval Skylink, tak byste se to dozvěděli až po letech až by s tím začal Cslink. A to by už bylo po záruce a Panasonic by se na vás vykašlal. A to bylo řečí. ;) |
visper
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 2 038 |
![]() |
|
RE: TV Panasonic - update softwareJá jsem se to dozvěděl třeba už v květnu, ale neřešil jsem to, protože UPC primárně nesleduji.Já se práce nebojím. Klidně si k ní i lehnu.
|
kubisek
![]() |
|
RE: TV Panasonic - update softwarePanasonic Hurá Hurá Hurá!!!To je opravdu velmi solidní firma když tento problém dokázala tak rychle a jednoduše opravit.Instalaci nového softwaru přez sd kartu by zvládla i cvičená opice.Opravdu jednoduché!Díky moc-spokojený zákazník panasoniku. :8) |
power3
Registrace: 7/2010 Příspěvků: 49 |
![]() |
|
RE: TV Panasonic - update softwareupdate software jde jen SD kartou nebo i jinak z počítače ? Píšou SD kartou ale ? Nepadne záruka ? |
standa111
Registrace: 11/2009 Příspěvků: 1 753 |
![]() |
|
RE: TV Panasonic - update softwareDunaj: Zdar chlope! A pak ze nejde ziskat SW jinak nez skrze servisni strediska... smejdi jedni... ja musel zustat u 2.012, protoze novejsi nedali na Web....Power: Moc bych se nerozplyval - sve by ti povedeli majitele G10, V10 atd... |
PaJaSoft
Registrace: 3/2009 Příspěvků: 50 |
![]() |
|
PoděkováníDěkuji Panasonicu a Skylinku za rychlé vyřešení problémů majitelů TV Panasonic se sat. tunerem. |
ragazzo
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 8 |
![]() |
|
RE: TV Panasonic - update softwareChlapci, jsem rád, že se váš problém vyřešil R^ R^ ;) |
Nervoš
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 362 |
![]() |
|
RE: TV Panasonic - update softwarePo nahrátí nového sw funguje vše jak má. ParádaTX-P-42G15E , CAM Diablo |
Doktor196
Registrace: 3/2010 Příspěvků: 131 |
![]() |
|
TX-P50V10EPo UPDATE zatím GRO :bigeyes: (myslím tim hraje) :fuming: |
exmat
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 84 |
![]() |
|
Panasonicje to vše pěkné!!..Ale já musel hledat SD kartu půl hodiny :bigeyes: ..Proč nevymyslí Panasonic zálohu dat a aktualizace přes Flešku!!Tu má dneska snad každá lopata :)) |
exmat
![]() |
|
exmatkaždá lopata možná, ale moje plazma nee :)))proto ta SD karta |
Doktor196
![]() |
|
Doktor196myslel jsem to obrazně :) A trošku jsem chtěl poradit pánům inženýrům od Panasonicu :) |
exmat
![]() |
|
exmatok, ještěže nejsem inženýr od nich, to už by tam bylo konektorů :))) |
Doktor196
![]() |
|
RE: TV Panasonic - update softwareTX-P50V10E - včera som nahral nový soft, a funguje akohodinky , patrí sa aj poďakovať. Ešte keby opravili tú diakritiku na EPG..., nech pošlú zdrojovky, doprogramujeme si sami :razz: |
pakov
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 6 |
![]() |
|
2 pakov:A jaký problém máš s diakritikou v EPG u P50V10? Někteří mí zákazníci ji mají a o žádných problémech jsem neslyšel. |
bongobong
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
DíkyDobrý den, také se přidám ke spokojeným uživatelům. Dvougigovou kartu jsem sice musel vzít z navigace, protože mám jen větší, ale ani jsem z ní nemusel mazat mapy - stačilo přihrát SEC soubor :-)Všechny HD programy fungují no problemo. Panasonic je mojí velmi oblíbenou značkou a máme od něj několik desítek přístrojů - od telefonů přes veškeré TV/audio, autonavigaci až po takové drobnosti jako holící strojek, domácí pekárnu nebo homeplug pro rozvod internetu po 220V síti. I z tohoto důvodu jsem rád, že problém byl rychle a seriózně vyřešen. |
yamaco
Registrace: 5/2010 Příspěvků: 17 |
![]() |
|
RE: TV Panasonic - update software:) R^ Tak už zbývají snad jen hodinky a vysavač..Znova osmnáctku v osmiválci
|
Tomik535
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 15 127 |
![]() |
|
Update a nicMám TX-L37V10E všechno podle návodu proběhlo jak mělo a přesto na 12109 nula. Nevím co je špatně? |
prozby
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
2 prozbyCo myslíš tím nula? Co ti píše televize - síla a kvalita na nule a nebo se ti objeví okno s tím že je kanál šifrovaný? |
bongobong
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 4 |
![]() |
|
Výměna modulůU zakaznika po přehráti SW jsem musel měnit modul :crying: Používal EUROCAM - červený..po přehrátí kodováne kanály nenaskočily...kartá stará!...po použití jiného modulu ..Zelený SMIT- Eurosport bez zvuku :bigeyes: ..Tak jsem dal drhý EUROCAM - červený a ten jel v pohodě! Kde jde UPDATOVAT ČERVENÉ moduly EUROCAM???Díky za radu :) |
exmat
![]() |
|
RE: bongobongV tabulce manuální přidávání programů nastavím parametry pro 12109 H a signal (síla i kvalita) prostě nic - nula ani to neťukne, ostatní kmitočty skylinku v zelené (mám parabolu se 4 LNB 95cm a používám digiseq, tak jestli nemůže být nějaký problém tam). |
prozby
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 7 |
![]() |
|
bongobong:Diakritika v EPG nie je urobená , choď si pozrieť k zákazníkom. Od Panasonic som dostal odpoveď:Pro spuštění EPG je potřeba nastavit zemi Německo. U profilu ČR EPG funkční bohužel není. A to sa vyrába v Plzni :( |
pakov
Registrace: 9/2010 Příspěvků: 6 |
Stránka: [ 1 ] 2 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 29 | |
![]() |
|
![]() |