Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Zkušenosti

Skusenosti z Optibox panthera

Ma niekto skusenosti z Pantheou.Je to dobry prijmac?Chcem kupit tak chcem vediet nazor kto ho vlastni.Dik.

cerbe
Registrace: 1/2010
Odpověď v diskusním vlákně

panthera

slabšia podpora, radšej chod do Koaly,spravíš z nej aj octagon 1008 alebo hd-box 9100

maros30
Registrace: 1/2006

To záleží

co si pod tím představuješ,na Koale se pracuje -proto je větší podpora/linux/,pantera+aligátor už mají největší mouchy vychytané,ale i tak vychází minim. jeden nový sw měsíčně./uzavřený linux/,všechny stroje jsou v pohodě !

Ne všichni lidé, s vysokým IQ, si ho zaslouží!

spyko
Registrace: 6/2006

RE: Skusenosti z Optibox panthera

U koal jsou vypadky zvuku i na fta programech. Zkouseno na 4 kusech a musely byt vraceny. Takze asi tak.

Hypnos
Registrace: 3/2009

Mám Optibox Pantera. S kartou Skylink v pohodě na neoficiální software se dá i emu atd. Na obsluhu fajn stroj. Při změně parametrů NOVA HD , šla pořád dál a nic se nestalo, jako u jiných přijmačů a TV. Doporučuji.

Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1

@ PC 1

Jaký doporučuješ SW aby nevypadával zvuk jak si mnozí stěžují?Jak vypadá zobrazení cs znaků v TXT a EPG - je zde možnost volby řádkového nebo sloupového zobrazení EPG? Dík.

Displej
Registrace: 2/2008

Tak software tam mám Optibox_PANTHERA_VVPL020.04_X neoficiální. Ke stažení na AB Foru. Výpadky zvuku jsou jen minimální a já je neřeším. Je to jen na některých kanálech a po dlouhé době a nevidím v tom problém. v TXT a v EPG je čeština na jedničku. EPG je řádkové s tím, že si mužeš vybrat i jen konkretní program. Jájsem spokojený. Poslouchám hodně i rádia a tam to jed super. Displej ukazuje co nejvíc z názvu stanice tak, že po chvilce zmizí číslo prograamu a zustane jen název. Nahrává na externí disk či USB. Aktualizace softu přes USB.

Gigablue UHD Quad 4K Pro 28,2°E/23,5°E/19,2°E/13,0°E

PC1

Dík za reakci - v recenzích se píše o EPG: umí 2 druhy zobrazení - aktualní a následující pořad pro 6 programů najednou anebo výpis pořadů pro zvolený program a den v týdnu ve výpisu pod sebou. Mne spíš zajímal ten druhý způsob zobrazení pod sebou.

Displej
Registrace: 2/2008

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra