Quantcast

Diskuse

Diskusní vlákno , sekce: Skylink

Ferguson FK6900CR SKYLINK ICE K.O.

Zdravím, tak dnes mi na 2 kartách Skylink ICE- FK6900CR (soft 1.21)chcíply programy(ČT24+NOE,TA3 jede), přitom to ( od 7.9. a druhý set od 10.9.)jelo v pohodě bez problémů. Co zase na Skylinku dělají za pokusy. Toto už není možné. Že by se mi Skylink mstil, že nyní montuji jen CSlink :(

Ariva 200HD , Ariva 103

nori
Registrace: 5/2006
Odpověď v diskusním vlákně

RE: Ferguson FK6900CR SKYLINK ICE K.O.

Jestli to nebude tím nelicencovaným dekodérem? Pokusy nedělají. A oni samozřejmě vědí, že jsi je opustil, tak se jen Tobě mstí.
Škoda mluvit.

Zip
Registrace: 1/2006

to vypadá jako kdyby skylink cíleně posílal firmu do p.r.d.e.l.e.,tady se denně řeší skylink

pierrepetr

pierrepetr

Tady se denně řeší problémy s nelicencovanými dekodéry, a vo tom to je.

Zip
Registrace: 1/2006

Mne ide Skylink ICE bez problemov aj na nelicencovanych citackach, takze problem bude asi niekde inde ako na Skylinku. Ze sa tu riesi kazdy den nejaky pseudoproblem nie je chybou Skylinku, ale toho, ze ked niekomu nabehne akykolvek problem, tak predtym aby vyskusal zakladne veci ako restart STB, znovuzasunutie karty, reautorizacia, google a pod. hned napise sem aky ma strasny problem a aky su v tomn Skylinku zli! (teraz nemyslim konkretne na nori-ho, ten to mozno vsetko skusil ale vseobecne.)

terrible
Registrace: 1/2009

Tak dnes další 2 případy z FK6900+ ICE= K.O. !Jenže ono všechny FK 6900 CR jely cca. 1měsíc- 1měsíc a 10dní v pohodě.(Karty jsou ICE vloženy v červenci- srpnu)- bez jakýchkoli problémů. Vyzkoušen i restart, vytažení, vložení karty a i refresch karty přes stránky Skylink... A zatím nepomohlo nic- tma ! Skylink prostě zase něco upravuje, ale ono je snadné to svádět na přijímač když tam staré skylink i všechny cslinky jedou ajely vždy v pohodě !

Ariva 200HD , Ariva 103

nori

Zpět Zpět na předchozí stránku
Zpět Zpět na hlavní stránku diskusního fóra