![]() |
|
Anténa-směrováníDobrý den. Nevím si rady s natočením antény. Chci přijímat digitál z Krásného a i když mám velikou anténu (asi 1m) tak nic nejde chytit. Dřív to na ni prý normálně fungovalo (dostal jsem ji), všechny programy na ni frčely. Nevíte jestli není s tímhle vysílačem nějaký problém nebo co? |
Semtele
Registrace: 10/2010 Příspěvků: 95 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 109 | |
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníKrásné vysílá 32 a 39 kanál.Zkus to na síťovou anténu 21-69K |
Ji.sat
Registrace: 1/2006 Příspěvků: 1 804 |
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníJakou, že to vůbec máte anténu...??? Je řádně zapojená, kabel je ok a je vůbec vhodná pro požadované kanály...??? Jak tady již zaznělo, použijte "síťovku" nebo logar.per. anténu.DVB-S/S2 ( E-85 /28,5/23,5/19,2/13/ ), DVB-T/T2 ( Žižkov,Ládví,Cukrák,Černá hora,Buková hora, Ještěd, Jablonec,Sněžné jámy (PL),
|
pigfucker
Registrace: 5/2008 Příspěvků: 554 |
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníJi.sat: Kanály nikde nevidím, jen frekvence. Jinou anténu nemám, na tuhle to šlo. |
Semtele
![]() |
|
RE: Anténa-směrovánípigfucker: Anténa nemá nic napsaného na sobě, je asi metrová, uvnitř to raménko s čučkem a odtud kabel do přijímače. Zapojený je dobře, drží. Šlo na ní přijímat hafo programů. Jen nevím jak se musí moc přesně naštelovat, jako moc nahoru a dolů nebo do stran a tak. |
Semtele
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníDej v přijímači - settoboxu proladit aut.Třeba chytneš Brno,Javořici,nevím kde máš místo bydliště.Některé přijímače ukazují jenom frekvence a né kanály. |
Ji.sat
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníJi.sat: No však to jsem dělal a ani ťuk. Spíš mám asi opravdu špatně nastavenou tu anténu. Kamarád co mi ji dal říkal, že se to nastavuje na milimetr přesně a je na tom ramenu jedna stupnice (druhá chybí) a tak nevím jak ji nastavit. |
Semtele
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníSemtele jdi do pr..le. Dělá z vás blbce. |
Jira
Registrace: 1/2007 Příspěvků: 505 |
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníJira: Co je na tom, že neumím nastavit anténu tak hrozného, že mi hned nadáváte? Vy umíte všechno? |
Semtele
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníSamozřejmě neumím vše, ale než se zeptáš tak si to trochu promysli. Z toho co píšeš usuzuji, že se nudíš a děláš si (nevhodné slovo) nebo seš opravdu pako. |
Jira
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníNo tak jsem pako, no. Neporadíš, nevíš, tak se nestarej. Nazdar! |
Semtele
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníNajdi si : http://www.mapy.cz/Dohledej vysílač.Krásné u Chrudimi,nebo vys.Kojál Brno,nebo Javořice u Telče a tím směrem natočíš anténu.Taky možná chytneš nějaký odraz signálu. Javořice 30.33.35 K Krásné 32.39 K Brno si najdeš. |
Ji.sat
![]() |
|
Do apríla je ještě daleko.On si tu opravdu nikdo z Vás, pánové, nevšimnul, že jde o parabolu? Na tu signál z Krásného chytí asi těžko. Buď si opravdu dělá srandu, nebo je opravdu tele!Uvědomění si vlastní neznalosti je klíčem k poznání!
|
Enik
Registrace: 11/2005 Příspěvků: 2 687 |
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníJá jsem z Týnce nad Labem, tak jedině Krásné nebo něco nahoře. Anténu mám natočenou do toho směru, ale nic... Je možné na základě místa příjmu a stanoviště vysílače říct, jaké úhly (nebo dílky na stupnici) se mají nastavit? |
Semtele
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníEnik: Mám anténu na digitál, kamarád s ní chytal spoustu programů. Parabolická je, a tak by měla mít na ty délky vln velký výkon, co mi kamarád říkal. Ale s tím nastavením je problém, to opravdu nevím jak. Anténu s tím čučkem jsem nasměroval od oka do toho směru, ale nevím, jestli nemíří třeba moc nahoru nebo do kopce. |
Semtele
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníJaké programy?? Pro7,SAT1,RTL,ZDF,atd? |
Ji.sat
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníChytnout můžeš dvě věci, buď howno, nebo nic.Se satelitní parabolou nic v UHF nechytneš. A jestli si fakt děláš srandu, můžeš chytnout i přes hubu. On Air!
|
Saxon
Registrace: 5/2007 Příspěvků: 18 235 Galerie: Saxon |
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníEnik, Saxon R^ .Ji.sat, už je den nesni. |
Jira
![]() |
|
SemteleTy nejseš tele, ale vůl. |
lolofon11
Registrace: 10/2008 Příspěvků: 69 |
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníJe to TeleTele neeeee Semteleteletele. RvFemr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
Registrace: 10/2007 Příspěvků: 3 858 Galerie: Kamil_k4 |
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníPánové, tohle jsem opravdu nečekal. Nikdo učený z nebe nespadl a dělat si legraci z neznalosti?Takže mi kamarád dal anténu, na kterou nic nechytím? Oč se tedy jedná, když on měl na ní všechny české programy a i nějaké zahraniční? Ukazoval mi to na své televizi, fungovalo to. |
Semtele
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníMůžeš hodit foto někde na Net....ať jsme všichni v obraze...?Vono metrová anténa může být třeba i na CB27 Mhz......Jinak tady budeš za "tele". :bomb:Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníNepíšeš v čem to ladíš zda máš externí "krabičku" na DVB-T či DVB-S(S2) nebo telku s vestavěným tunerem........Není to tak jednoduché radit na dálku !!Femr, to bylo natáčení..... dnes TBS 5925 na 105cm a SG2100, 85E - 30W,olomoucký kraj, W98, W2000, WXP, Vista,W7(64) na plátno 250cm.
|
Kamil_k4
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníSemtele toho kamaráda ti závidím. |
Jira
![]() |
|
Anténa-směrováníJá tedy poradím-vypočetl jsem pro tebe jak jednoduše naladit.Nejlépe v poledne-pravé poledne se podívej kde je slunce-annténa by měla být natočena přesně opačně proti slunci v ůhlu tak kusek zešikma.Tímto jednoduchým návodem jsem již pomohl spoustě sat.analfabetů.Tak držím palce. R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^ R^Ps: Slunce je to co hřeje to druhé je měsíc na ten se vyser u toho se brousí žiletky! |
donkarlos
Registrace: 2/2008 Příspěvků: 432 |
![]() |
|
RE: Anténa-směrováníA máš prosím tě druhej konec strčenej do settop boxu a nebo TV. Když nezasuneš, tak nic neuvidíš. Jedině modrý z nebe. |
Rudolf
Registrace: 2/2006 Příspěvků: 528 |
Stránka: [ 1 ] 2 3 4 5 INFO: Nejnovější reakce jsou na poslední stránce. Počet reakcí: 109 | |
![]() |
|
![]() |